|
|
Concurs PCForum! Premiile oferite: placă de bază Intel DH55TC și un procesor Core i5-670 (dual-core, 3,46 GHz), Asus O!PLAY, webcam Logitech, LifeCam HD- 5000 Microsoft, .... |
|
Antivirus Securitate IT, antivirus, antispam, firewall, download |
Mobile News Stiri despre telefoane mobile, aplicatii, software, review, gadgeturi |
Invitatie la film Castiga o invitatie la filmul Conan (3D) cu Arnold Schwarzernegger. |
|
|
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
pastica (38) 

Nou venit

Inscris la: 27/Mai/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: 27 Mai 2009 9:29 Subiect: expeditor email |
|
|
Vezi super-ofertele zilei! Mergi in
Magazinul Online
am si eu o problema: am primit anumite e-mail-uri de la o adresa ...@yahoo.com; ce ma intereseaza e daca se poate afla de pe ce calculator (adresa de IP) a fost transmis un astfel de e-mail. Problema e serioasa si pot sa ajung sa fac si plangere la politie, insa vreau sa stiu daca tehnic se poate depista expeditorul. Multumesc. |
|
 |
 |
Comentarii:
|
|
 |
korsar (61) 

Moderator pcforum.ro

Inscris la: 16/Mar/2006 Mesaje: 2141 Locatie: Baia Mare
|
Trimis: 27 Mai 2009 13:03 Subiect: |
|
|
Magazinul Online
bineinteles ca se poate,dar nu e sigur ca-ti foloseste la ceva...poate expeditorul are ip dinamic,foloseste un proxi, sau un hotspot free...
n-ai spus pe ce adresa de mail ai primit acel mail. daca pe yahoo,folosesti interfata clasica,in dreapta jos,ai un buton " Full Headers" dai click pe el si-ti apar datele expeditorului. |
|
 |
pastica (38) 

Nou venit

|
Trimis: 27 Mai 2009 15:05 Subiect: |
|
|
Magazinul Online
mail-ul l-am primit tot pe o adresa de yahoo. |
|
 |
korsar (61) 

Moderator pcforum.ro

|
Trimis: 27 Mai 2009 16:11 Subiect: |
|
|
Magazinul Online
pai atunci e ok. ai dat click unde am zis? |
|
 |
korsar (61) 

Moderator pcforum.ro

|
Trimis: 27 Mai 2009 22:18 Subiect: |
|
|
Magazinul Online
cred ca m-am prins nu tu primesti mesaje,ci esti cel care le trimiti...si erai curios daca poti fi depistat.... pai ai fost!  |
|
 |
pastica (38) 

Nou venit

|
Trimis: 28 Mai 2009 8:45 Subiect: |
|
|
Magazinul Online
presupui gresit !
am mers in full headers si am gasit la rubrica Recieved un IP pe care l-am cautat si apare ca inregistrat pe numele unei firme de net din orasul meu. Acum nu cred ca de la firma de net mi-a fost trimis, ci de la un abonat al lor; daca ma duc la ei si intreb, imi pot spune (tehnic vorbind) de la ce client s-a transmis ? macar blocul/scoala/firma...
DomainKey-Signature:
Message-ID:
Received: xx.xx.xxx.xxx !!!
date:
... |
|
 |
korsar (61) 

Moderator pcforum.ro

|
Trimis: 28 Mai 2009 9:57 Subiect: |
|
|
Magazinul Online
pai iar n-ai spus nimic clar... depinde de "firma". daca e o retea de cartier,f posibil ca toti din acea retea sa iasa cu acelasi IP,cel al serverului. posibil sa fie vorba de un internet cafee,care nu tine evidenta clientilor.dar oricare ar fi situatia, in mod normal,nu-ti vor spune cine e detinatorul acelui IP,doar de nu cunosti pe cineva de la ei,sau faci o plangere la politie,sa se ocupe ei. |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteți atașa fișiere în acest forum Puteți descărca fișiere în acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 23:17
|
|
 |