Viziteaza noul site PCFORUM.RO !
Cautare
Cautare
AutentificareUtilizatorParola
   
Inregistrare
Inregistrare
Portalul PCForum Hardware Sofware Jocuri video Telefoane Mobile / Gadgeturi Internet
PC Forum » Zona libera » PC-uri » Intrebari si probleme » Problema webcam yahoo

Raspunde la subiect  Trimite acest topic pe Yahoo Messenger
Pagina<12
Problema webcam yahoo

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
c0smin19
Primul post
MesajTrimis: 25 Oct 2009 14:04    Subiect: Problema webcam yahoo Raspunde cu citat (quote)

am o problema cu camera si yahoo, camera Vimicro, am win vista,deci instalez driver de pe CD,dau web la cineva din yahoo merge 1 min 2 . se blokeaza webu si cand incerc sa scot web(dau X din yaho)se blokeaza tot yahoo nu mai raspunde, sa imtamplat de cand am schimbat pe windows 7 si de cand miam schimbat netu,am router, dak mar putea ajuta cineva .. disper
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 28 Oct 2009 12:12    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)


Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
de firewallul bitdefender, te-am intrebat in primul meu post.... ti-am spus ca ai un help, troubleshoot... ti s-au dat o gramada de sugestii... ai incercat ceva??? nu faci nimic, nu spui nimic concret, nu sti nici ce antivirus ai, doar te vaieti....
Comentarii:
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 28 Oct 2009 13:51    Subiect:  re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
ma nam avut nici un bit defender,numa McAfee,cred ca firewall imi blokeaza ceva port la router asa mi sa spus , da nu stiu sa rezolv problema asta, mie imi trebe sa am si firewall acctivat dar sami mearga si yahoo, ca pe windows firewall nu te poti baza.
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 28 Oct 2009 15:18    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
pai am zis sa razi firewallul, temporar, sa vezi daca de acolo e buba... apoi,poti sa-l activezi din nou. la firewall, ai optiunea de a adauga exceptii, adica saituri pe care sa nu le afecteze. cand instalezi yahoo messenger, automat ti-l adauga la "exceptions" in firewallul windowsului, de aia nu sunt probleme...
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 29 Oct 2009 12:15    Subiect:  re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
am dezactivat firewall, si am dat web la cineva, si cand iau webu nu se mei blocheaza,deci functioneaza, am activat windows firewall, sper sa nu mai am probleme cu el, o sa vedem.
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 01 Noi 2009 12:40    Subiect:  re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
tot asa face , am dezinstalat firewall,deci nu e de la el, tot asa face !!!
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 04 Noi 2009 18:23    Subiect:  re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
am descoperit problema portul meu e blokat. am descarcat un port checker si orice port pun spune NOT OPEN, deci portul nu e deschis, si nu stiu cum sa fac sa fie deschise, ma poate ajuta cineva ?
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 04 Noi 2009 22:41    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
eu unul, m-am saturat.... de ce porturi vorbesti??? care sunt blocate? porturi usb, com, sau pop? daca sunt pop, au si un numar.... dar ca de obicei, ai uitat sa spui.... scuze, dar eu unul, nu mai am nervi de tine...
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 05 Noi 2009 0:42    Subiect: Grrrr ! re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
port forward ai auzit ? ptr router ? si inca ceva dece sunt forumurile astea sa ma ajute doar un admin care habar nu are nimik ? sa vina sa spuna ca sa saturat ? dak nu ai habar de nimik atunci dece mai oferi ajutor persoanelor care cer ? nimeni nu e un geniu asa cum te crezi tu, trebuia sa intrebi frumos si detaliat dak ai intentia sa ajuti pe cineva de pe accest forum,dak nu ai nu te mai baga ok ? ca vad ca nici de port forward nu ai auzi, sti ce e ala un ROUTER ? am scris de ROUTER in prima pagina dak nu ai observat, dak nu citesti la ce mai raspunzi ?
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 05 Noi 2009 13:28    Subiect: Grrrr ! re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
gata mai intelectulule am descoperit singur, fara ajutoru tau ca te tii de cap ca ajuti lumea,era firewall de la router care tinea porturile blochate, habar nu ai ma, nush dupa ce mai cere lumea ajutor aici !! sa se aleaga cu jigniri de la admini !!! RUSINE WA
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    PC Forum » Zona libera » PC-uri » Intrebari si probleme » Problema webcam yahoo
Pagina<12
Pagina 2 din 2



Mergi direct la:
 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum


Topicuri Similare
Subiect / Autor Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Nu sunt mesaje noi PROBLEMA WEBCAM
G-Soldier
Intrebari si probleme 0 22 Aug 2008 21:50 Vizualizarea ultimului mesaj
G-Soldier
Nu sunt mesaje noi Problema webcam incorporat !
Oddo
Hardware si echipamente 9 17 Sep 2010 11:29 Vizualizarea ultimului mesaj
korsar
Nu sunt mesaje noi Problema cu incarcarea,trimiterea fisierelor si Webcam
Dody94
Intrebari si probleme 0 15 Dec 2009 13:55 Vizualizarea ultimului mesaj
Dody94
Nu sunt mesaje noi Problema Yahoo Messenger:(
pumaSSdaniel
Aplicatii 1 09 Aug 2009 22:31 Vizualizarea ultimului mesaj
korsar
Nu sunt mesaje noi Problema yahoo messenger!
jeff93
Intrebari si probleme 2 24 Oct 2010 12:28 Vizualizarea ultimului mesaj
jeff93


Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 20:24

stiri teste hardware
Telefoane mobile
ComputerBlog.ro


Powered by phpBB

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots