Viziteaza noul site PCFORUM.RO !
Cautare
Cautare
AutentificareUtilizatorParola
   
Inregistrare
Inregistrare
Portalul PCForum Hardware Sofware Jocuri video Telefoane Mobile / Gadgeturi Internet
PC Forum » Stirile zilei » Internet si Comunicatii » Cisco livreaza centrul de date in ... container

Raspunde la subiect  Trimite acest topic pe Yahoo Messenger
Cisco livreaza centrul de date in ... container

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Newsman (42) Sex:Barbat

Securitate IT

Traficant de Informatii
Traficant de Informatii
Vezi profilul userului

Inscris la: 01/Mar/2006
Mesaje: 6472
Locatie: here
Newsman este offline  Trimite mesaj privat Blog Viziteaza site-ul utilizatorului ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 25 Mai 2011 13:21    Subiect:  Cisco livreaza centrul de date in ... container Raspunde cu citat (quote)


Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
Cisco a prezentat Centrul de Date Cisco în Container (containerizat), pentru a răspunde nevoilor de calcul și rețea în evoluție ale organizațiilor din domeniile public și privat. Proiectat și construit în Statele Unite ale Americii, centrul de date Cisco în container este o soluție de centru de date modulară într-un container ISO climatizat, care oferă o arhitectură deschisă și o platformă transportabilă, cuplate cu o platformă unică de administrare pentru implementări de centre de date eficiente din punctul de vedere al costurilor. Proiectat să răspundă nevoilor unice ale organizațiilor guvernamentale și comerciale, pentru desfășurare mobilă rapidă, recuperare în caz de dezastru, suport în zone aflate la distanță și o mai bună utilizare a costurilor, centrul de date Cisco în container oferă o continuitate eficientă a operațiunilor, eficiență energetică crescută, densitate crescută și risc redus.

Conform unui raport recent al Pike Research, investițiile în centre de date eficiente din punct de vedere energetic vor ajunge, până în 2015, la 28% din piața de infrastructură pentru centre de date, care este evaluată la 150 de miliarde de dolari. Proiectat să folosească energia eficient, pentru a răspunde nevoilor de răcire, centrul de date Cisco în container extinde capabilitățile centrelor de date tradiționale, incluzând o platformă mai eficientă energetic, ce scade cheltuielile de operare și micșorează impactul asupra mediului.

Cisco s-a alăturat altor companii de vârf din industria de profil, pentru a livra o soluție complet modulară pentru centre de date. Cisco lucrează cu parteneri precum VMware, EMC și NetApp pentru a livra cloud computing, stocare, virtualizare și capabilități Cisco pentru centre de date bazate pe Cisco Unified Computing System™. Partenerii integratori de sistem precum Johnson Controls, Inc., împreună cu partenerii Cisco, livrează echipamente Cisco și servicii de integrare care permit implementarea soluțiilor modulare de centre de date.

Detalii:
Centrul de date Cisco în container se folosește de cadrul Cisco Data Center Business Advantage, care include Cisco Unified Computing, Unified Fabric și Unified Network Services pentru a optimiza flexibilitatea, agilitatea și ușurința de utilizare. Cisco Data Center Business Advantage transformă centrul de date de astăzi din silozuri separate (servere, stocare, rețele, servicii de switching Layer 4-7, securitate, etc) într-o infrastructură integrată, cu un set de resurse partajate și un mod de administrare consolidat.
Un element cheie al centrului de date Cisco containerizat este sistemul de administrare Cisco Data Center Operations 260, care oferă informații cuprinzătoare pentru planificarea capacității și pentru suport, monitorizare în timp real, raportare istorică și tendințe, și informații legate de spațiu și de mediu. Cisco Data Center Operations 360 se poate extinde cu opțiuni de monitorizare și configurare ce pot fi definite de utilizator.
Spre deosebire de multe alte centre de date în container, soluția Cisco nu se bazează pe platforme IT proprietare. Cu platforma sa deschisă, centrul de date Cisco în container poate fi integrat de organizații cu ușurință în mediile lor existente.
Livrând implementări mai eficiente din punctul de vedere al costurilor, centrul de date Cisco în container are nevoie de 12 săptămâni pentru implementare din momentul în care clientul recunoaște nevoia și până când este testat, transportat și funcțional, și este suficient de flexibil să fie instalat în medii dificile în aer liber sau în interior.
Platforma de eficiență energetică a centrului de date Cisco în container poate să ofere o eficiență a energiei utilizate (PUE-Power Usage Effectiveness) de 1.25 sau mai puțin, substanțial mai scăzută decât a altor soluții de centre de date (de 1.6 sau 3.0).
Cisco oferă suport pre-vânzare clienților, pentru a răspunde nevoilor acestora și pentru a construi o soluție personalizată. De asemenea, sunt disponibile servicii complete pentru administrarea proiectului, precum și o comunitate de parteneri care au calificările pentru a oferi suport pentru un centru de date și pentru integrarea cu echipament Cisco sau de la furnizori terți.
Comentarii:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    PC Forum » Stirile zilei » Internet si Comunicatii » Cisco livreaza centrul de date in ... container
Pagina 1 din 1Mergi direct la:
 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Nu puteți descărca fișiere în acest forum


Topicuri Similare
Subiect / Autor Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Nu sunt mesaje noi Cisco accelerează virtualizarea centrelor de date
Newsman
Internet si Comunicatii 0 15 Iun 2009 22:33 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi Cisco Unified Network Servics - pentru centre de date
Newsman
Hardware / Software 0 17 Sep 2010 12:08 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi Cisco lansează platforma pentru centre de date Nexus 7000
Newsman
Internet si Comunicatii 0 07 Feb 2008 10:40 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi Centrul Național de Instruire On-line
lila
Altele 0 15 Sep 2011 19:08 Vizualizarea ultimului mesaj
lila
Nu sunt mesaje noi HP, in centrul unui scandal de spionaj si razbunare
Newsman
IT Business Report 0 11 Sep 2006 21:00 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman


Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 23:01

stiri teste hardware
Telefoane mobile
ComputerBlog.ro


Powered by phpBB

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots