Viziteaza noul site PCFORUM.RO !
Cautare
Cautare
AutentificareUtilizatorParola
   
Inregistrare
Inregistrare
Portalul PCForum Hardware Sofware Jocuri video Telefoane Mobile / Gadgeturi Internet
PC Forum » Stirile zilei » Multimedia » AutoCad 3D – disponibil în România

Raspunde la subiect  Trimite acest topic pe Yahoo Messenger
AutoCad 3D – disponibil în România

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Newsman (42) Sex:Barbat

Securitate IT

Traficant de Informatii
Traficant de Informatii
Vezi profilul userului

Inscris la: 01/Mar/2006
Mesaje: 6472
Locatie: here
Newsman este offline  Trimite mesaj privat Blog Viziteaza site-ul utilizatorului ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 23 Mai 2011 18:08    Subiect:  AutoCad 3D – disponibil în România Raspunde cu citat (quote)


Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
Gecad Net, companie cu experiență de peste 18 ani în domeniul comercializării și implementării de soluții de proiectare asistată, anunță, în premieră, lansarea soluțiilor Autodesk AutoCad Plant 3D și Plant Design Suite pe piața din România.

Pentru prima oară în România, licențele AutoCad Plant 3D sunt acum disponibile clienților locali, prin intermediul Gecad Net, partener Autodesk. AutoCad Plant 3D este un produs software construit pe platforma AutoCad, care aduce beneficiile demonstrate ale proiectării 3D și simulării modelelor în activitatea de proiectare a halelor și instalațiilor industriale. Conceput pentru a susține proiectarea, modelarea și documentarea proceselor din unități industriale, AutoCad Plant 3D face ca tehnologia modernă de proiectare 3D să devină mai accesibilă echipelor de proiect, indiferent de dimensiunea acestora.

Plant 3D include module dedicate rețelelor de conducte (crearea schemelor P&ID și a traseelor 3D, editarea liniilor de conducte și a elementelor componente, administrarea conexiunilor), echipamente lor (crearea, modificarea și administrarea modelelor de echipamente) și elementelor de structură. Compatibilitatea cu documente și librării de documente create cu aplicații de tipul Autodesk Inventor, Revit Structure, AutoCad Structural Detailing Software simplifică și mai mult derularea proiectelor.
În plus, includerea modelării 3D facilitează generarea și punerea la comun a documentațiilor izometrice, proiecțiilor ortogonale și altor documente aferente planurilor de construcții. Modificarea dimensiunilor țevilor sau crearea de noi fitinguri în biblioteca de date (library) se pot realiza prin intermediul programului AutoCad Plant 3D Spec Editor, inclus în soluția AutoCad Plant 3D.

Plant 3D este conceput astfel încât să sporească productivitatea echipelor de proiect prin reducerea timpului de pregătire, facilitarea partajării directe de informații și, implicit, a unei coordonări mai simple și precise a informațiilor, precum și prin minimizarea impactului determinat de modificarea informațiilor din proiect.

„AutoCad Plant 3D este o soluție extrem de eficientă pentru proiectele industriale actuale, dezvoltate cu bugete mai mici și limitări considerabile. Funcționalitățile Plant 3D sprijină echipele de proiect, diminuând timpul alocat, consumul de resurse implicate și dificultățile de administrare și centralizare a datelor din cadrul proiectelor”, declară Cristina Anton, Autodesk AEC Manager în cadrul Gecad Net.

„Sperăm că prin introducerea aplicațiilor Plant 3D în oferta Gecad Net să acoperim o nișă valoroasă din piața soluțiilor CAD din România. Analiza pieței locale, precum și solicitările primite din partea clienților noștri au condus la decizia de a adăuga AutoCad Plant 3D în portofoliul dedicat industriei de proiectare din România. Ca și în cazul celorlalte produse Autodesk, echipa noastră oferă asistență de specialitate atât în selectarea celei mai bune soluții și variante de licențiere, cât și sub forma serviciilor de training certificate Autodesk”, completează Daniel Stan, Sales Manager Gecad Net.

Printre utilizatorii la nivel global ai soluțiilor AutoCad Plant 3D se număra companii precum Veolia Water Solutions & Technologies, Honeywell Internațional, Nestle, Linde AG, Siemens AG și General Electric.


AutoCad Plant 3D este disponibil atât ca un pachet de soluții ce include AutoCad, AutoCad p&ID, 3D Piping și AutoCad Plant 3D Spec Editor, cât și ca parte componentă a suitei Autodesk Plant Design, alături de aplicațiile Autodesk Navisworks, Navisworks Manage, Revit Structure, Showcase și Alias Sketch.
Comentarii:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    PC Forum » Stirile zilei » Multimedia » AutoCad 3D – disponibil în România
Pagina 1 din 1Mergi direct la:
 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum


Topicuri Similare
Subiect / Autor Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Nu sunt mesaje noi Frontal Communication – VMware Premier Partner in Romania
Newsman
IT Business Report 0 05 Iul 2011 18:04 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi LG Optimus One, disponibil in Romania
Newsman
Mobile | Foto | Gadgeturi 0 03 Dec 2010 0:24 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi LG ARENA disponibil în România
lila
Mobile | Foto | Gadgeturi 0 13 Apr 2009 12:07 Vizualizarea ultimului mesaj
lila
Nu sunt mesaje noi Nokia E6, disponibil pe piata din Romania
lila
Mobile | Foto | Gadgeturi 1 23 Iul 2011 15:15 Vizualizarea ultimului mesaj
qwerty1
Nu sunt mesaje noi Sony alpha 700, disponibil in Romania
Newsman
Mobile | Foto | Gadgeturi 0 20 Noi 2007 14:57 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman


Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 4:30

stiri teste hardware
Telefoane mobile
ComputerBlog.ro


Powered by phpBB

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots