Viziteaza noul site PCFORUM.RO !
Cautare
Cautare
AutentificareUtilizatorParola
   
Inregistrare
Inregistrare
Portalul PCForum Hardware Sofware Jocuri video Telefoane Mobile / Gadgeturi Internet
PC Forum » Stirile zilei » Hardware / Software » HP: solutii hibride pentru cloud

Raspunde la subiect  Trimite acest topic pe Yahoo Messenger
HP: solutii hibride pentru cloud

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Newsman (42) Sex:Barbat

Securitate IT

Traficant de Informatii
Traficant de Informatii
Vezi profilul userului

Inscris la: 01/Mar/2006
Mesaje: 6472
Locatie: here
Newsman este offline  Trimite mesaj privat Blog Viziteaza site-ul utilizatorului ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 14 Iun 2011 19:16    Subiect:  HP: solutii hibride pentru cloud Raspunde cu citat (quote)


Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
HP joaca pe segmentul de cloud cu noi solutii de livrare hibrida. Compania își extinde portofoliul de soluții Hybrid Delivery, ajutând astfel companiile să devină mai agile și să răspundă rapid noilor cerințe ale clienților.
Mediile de livrare hibridă, care combină elemente de infrastructură IT tradițională cu proiecte de cloud privat și public, utilizează modele flexibile de livrare pentru a răspunde mai bine cerințelor pieței și pentru a le da companiilor posibilitatea să fie mai agile în activitatea lor.
Studii realizate recent pentru HP au arătat că 95% dintre managerii din sectorul public și privat consideră agilitatea ca fiind un element important pentru succesul companiilor lor. Mai mult decât atât, investițiile în tehnologie sunt considerate o modalitate cheie de a îmbunătăți această agilitate în următorii cinci ani.(1)
Medii hibride care să îmbunătățească agilitatea companiilor
HP CloudSystem – cea mai completă, integrată și deschisă platformă pentru construirea și administrarea serviciilor în medii de cloud private, publice și hibride – include acum prima caracteristică de tip „dual bursting” din industrie pentru a le permite clienților să răspundă unor cerințe inegale. Această inovație le dă clienților posibilitatea să provizioneze și să își adapteze în mod dinamic resursele fie printr-un furnizor public de cloud, fie printr-un model pay-as-you-go de cloud.
Mai mult decât atât, pentru a le permite furnizorilor de servicii să valorifice oportunitățile unei piețe de cloud care se dezvoltă rapid, HP a anunțat HP CloudAgile, un program cuprinzător care acoperă tot portofoliul de soluții HP pentru companii mari, inclusiv CloudSystem. Astfel, pentru a permite unui număr mare de furnizori diferiți de servicii să devină mai flexibili din punct de vedere financiar, dar și să reducă perioada de timp până obțin venituri, acest program le oferă participanților acces direct la forța globală de vânzări și rețeaua de distribuție a HP. În plus, participanții la acest program au la dispoziție o serie de oportunități noi pentru a livra servicii de cloud.
Transformarea mediilor tehnologice pentru a valorifica diferite opțiuni de livrare
Serviciile HP Hybrid Delivery le permit clienților să își aleagă metodele de livrare potrivite pentru companiile lor, în funcție de mediile interne ale acestora.
Serviciile HP de suport pentru CloudSytem oferă un singur punct de contact, care, prin suport integrat pentru hardware și software, servicii non-stop, prevenire proactivă a apariției problemelor și HP Remote Support automatizat, preia integral responsabilitatea pentru acest sistem. Astfel, clienții pot să transfere resurse din zona de intervenții pentru remedierea problemelor către procese de inovație, putând astfel să răspundă mai rapid cerințelor în schimbare ale clienților și cetățenilor.
În plus, serviciile HP CloudStart extind caracteristicile HP CloudSystem pentru a ajuta clienții să își definească servicii inițiale de cloud privat, să implementeze servicii interne de stabilire a costurilor și să respecte politicile existente de securitate și backup. Noua funcționalitate automatizează implementarea aplicațiilor de bază, monitorizarea conformității și administrarea patch-urilor într-un cloud privat. Astfel, clienții pot să fructifice beneficiile tehnologiei de cloud computing chiar și într-un interval scurt de timp.
Noua programă HP CloudSystem și cursurile oferite de HP Education Services pune la dispoziția clienților cunoștințele și suportul de management al schimbării necesar pentru realizarea potențialului investițiilor lor în tehnologia de cloud.
Livrarea serviciilor de securitate în cloud
Noile servicii HP de securitate, disponibile prin intermediul tehnologiei de cloud computing, reduc riscul apariției vulnerabilităților de securitate, reducând, în același timp, angajamentul financiar cerut, de obicei, de contractele de securitate. Serviciile includ:
HP Enterprise Cloud Service – Vulnerability Scanning, un serviciu care scade incidența celor mai frecvente greșeli din sistemele de securitate, reducând astfel riscul pierderii de date sau a incidentelor de acces neautorizat. Serviciul scanează nodurile de rețea – inclusiv serverele și dispozitivele de rețelistică unde pot exista vulnerabilități.
HP Enterprise Cloud Service – Vulnerability Intelligence, un serviciu care oferă informații despre posibile amenințări de securitate nou descoperite, dându-le clienților posibilitatea să ia măsuri înainte ca rețeaua să pice sau înainte ca orice informații să fie pierdute.
HP a anunțat, de asemenea, o serie de îmbunătățiri aduse serviciilor HP Cloud Services Enablement for Communications as a Service (HP CSE for CaaS). Acestea le permit furnizorilor de servicii de comunicații să își ajute clienții companii mici și mijlocii să beneficieze de flexibilitatea unui model de servicii la cerere. HP CSE for CaaS înseamnă că orice companie wireless, de servicii de comunicații cu fir sau broadband poate să le ofere clienților săi un punct comun de livrare de servicii IT și de comunicații, cum ar fi servicii de mesagerie, colaborare și servicii automatizate de voce. De aceea, furnizorii de servicii se pot adresa unei game mai largi de clienți, reușind astfel să își majoreze veniturile totale.
„Companiile din ziua de astăzi sunt conștiente că agilitatea este un element cheie pentru succesul lor în viitor. Ele nu trebuie doar să răspundă cerințelor în schimbare ale clienților și cetățenilor, ci și să își asigure un avantaj competitiv”, a declarat Jan Zadak, executive vice president, Enterprise Business Sales and Marketing, HP. „Experiența, portofoliul și organizația globală de livrare a serviciilor oferite de HP sunt esențiale pentru a ajuta atât companiile, cât și guvernele să valorifice avantajele tehnologiei de cloud ca parte a transformării lor în companii Instant-On.”
Într-o lume permanent conectată, o companie care aplică viziunea Instant-On include tehnologia în toate activitățile care deservesc clienții, angajații, partenerii și cetățenii pentru a răspunde instant nevoilor lor.
Mai multe informații despre noile oferte HP sunt disponibile la www.hp.com/go/agility2011.
Comentarii:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    PC Forum » Stirile zilei » Hardware / Software » HP: solutii hibride pentru cloud
Pagina 1 din 1Mergi direct la:
 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Nu puteți descărca fișiere în acest forum


Topicuri Similare
Subiect / Autor Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Nu sunt mesaje noi Cloud Journey - solutii de business Microsoft Dynamics
lila
Hardware / Software 0 03 Mar 2011 13:11 Vizualizarea ultimului mesaj
lila
Nu sunt mesaje noi Cloud Computing - ghid
Newsman
Hardware / Software 0 19 Ian 2011 12:23 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi IBM securizeaza mediul cloud
Newsman
IT Business Report 0 27 Oct 2010 19:42 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi BPM Wave si Metastorm - servicii BPM in Cloud
Newsman
IT Business Report 0 04 Oct 2010 9:38 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman
Nu sunt mesaje noi Informatica: solutie cloud computing
Newsman
Altele 0 02 Aug 2009 18:20 Vizualizarea ultimului mesaj
Newsman


Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 22:11

stiri teste hardware
Telefoane mobile
ComputerBlog.ro


Powered by phpBB

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots