Viziteaza noul site PCFORUM.RO !
Cautare
Cautare
AutentificareUtilizatorParola
   
Inregistrare
Inregistrare
Portalul PCForum Hardware Sofware Jocuri video Telefoane Mobile / Gadgeturi Internet
PC Forum » Zona libera » Mobile | Foto | Gadgeturi » GPS MIO C520- probema mare!!

Raspunde la subiect  Trimite acest topic pe Yahoo Messenger
GPS MIO C520- probema mare!!

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
iacob29 (58) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 09/Oct/2009
Mesaje: 3

iacob29 este offline  Trimite mesaj privat Trimite un email
Mesaj Trimis: 09 Oct 2009 10:23    Subiect:  GPS MIO C520- probema mare!! Raspunde cu citat (quote)


Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
Buna, am cumparat de curand un [b]GPS MIO C 520[/b] , am avut in el o harta USA . Am incercat sa folosesc o harta a europei dar nu mai merge . Nu-mi mai deschide aplicatia cu hartile.
Ce este de facut . Eu nu prea ma pricep la asa ceva?
Comentarii:
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 10 Oct 2009 10:03    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
nu toate hartile pt mio sunt compatibile intre ele. deci ar fi normal sa nu-ti mearga. cauta harti pt versiunea ta de soft vezi harta originala ce terminatie are si cauta una cu aceiasi terminatie pt romania, sau celelalte tari europene ( ex: Romania8_2007.07_07017.fbl)si copiaza-le in content/ map. "carnatul" de caractere de dupa "Romania", trebuie sa fie identic cu cu cel de la harta USA, cu care ai luat aparatul. la fel, e posibil sa fi incercat cu harta patch-uita, adica modificata sa mearga pe pc. arata identic, doar ca odata aplicat patch-ul, nu mai merge pe mio. daca nu te descurci, copiaza aici EXACT denumirea hartii originale, sa te pot ajuta.
iacob29 (58) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 09/Oct/2009
Mesaje: 3

iacob29 este offline  Trimite mesaj privat Trimite un email
Mesaj Trimis: 10 Oct 2009 19:54    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
Buna , multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea. Am sa revin miine pe la ora 16:00 cu restul de informatie. Cum pot sa vad ce fel soft foloseste GPS -ul meu?
Acum sunt la servici.
Inca o data iti multumesc.
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 10 Oct 2009 20:59    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
cand am zis "soft", m-am referit la versiunea pe care o ai pe mio. e vorba de IGO, dar are mai multe versiuni, din 2006,2008 etc. "carnatul" de caractere de care am pomenit anterior, spune exact.
iacob29 (58) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 09/Oct/2009
Mesaje: 3

iacob29 este offline  Trimite mesaj privat Trimite un email
Mesaj Trimis: 11 Oct 2009 17:21    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
sal, am deschis GPS-ul , l-am conectat la PC si nu vad nici o harta . De unde sa fac rost de o harta ? ( asta pentru proba)
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 12 Oct 2009 11:18    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
greu de dat sfaturi, daca nu spui nimic concret... harta n-ai cum s-o vezi, e doar un fisier cu extensia fbl, in content/map, cum am precizat in primul meu post ( ex: Romania8_2007.07_07017.fbl) care inseamna ca e harta romaniei, pt igo8, din 2007, versiunea.... asta, poate fi in memoria flash a dispozitivului, sau pe un card sd. apoi, majoritatea dispozitivelor facute pt USA, difera de cele pt europa, e mai greu de potrivit hartile. la fel, dispozitivul poate fi blocat, sa poti folosi doar hartile pt care ai licenta, repectiv cele incarcate "din fabrica", cu care ai cumparat dispozitivul.
deci, ar trebui sa stiu exact ce versiune de soft ai instalat pe aparat, ce versiune sunt hartile, daca ai cd-ul original etc.
pt mai multe informatii, ti-am trimis un mesaj privat, nu vreau sa fac aici reclama gratuita altor saituri Smile
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    PC Forum » Zona libera » Mobile | Foto | Gadgeturi » GPS MIO C520- probema mare!!
Pagina 1 din 1



Mergi direct la:
 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum


Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 22:11

stiri teste hardware
Telefoane mobile
ComputerBlog.ro


Powered by phpBB

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots