Viziteaza noul site PCFORUM.RO !
Cautare
Cautare
AutentificareUtilizatorParola
   
Inregistrare
Inregistrare
Portalul PCForum Hardware Sofware Jocuri video Telefoane Mobile / Gadgeturi Internet
PC Forum » Zona libera » PC-uri » Intrebari si probleme » Problema webcam yahoo

Raspunde la subiect  Trimite acest topic pe Yahoo Messenger
Pagina12>
Problema webcam yahoo

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 25 Oct 2009 14:04    Subiect: Important Problema webcam yahoo Raspunde cu citat (quote)


Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
am o problema cu camera si yahoo, camera Vimicro, am win vista,deci instalez driver de pe CD,dau web la cineva din yahoo merge 1 min 2 . se blokeaza webu si cand incerc sa scot web(dau X din yaho)se blokeaza tot yahoo nu mai raspunde, sa imtamplat de cand am schimbat pe windows 7 si de cand miam schimbat netu,am router, dak mar putea ajuta cineva .. disper
Comentarii:
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 26 Oct 2009 12:20    Subiect:  Re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
Nu stie nimeni care e problema ?
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 26 Oct 2009 13:31    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
pai daca nu spui nimic concret? ba ai vista, ba win7... incearca camera pe skype, vezi daca si acolo face la fel... poate esti virusat, poate firewallul sa-ti blocheze accesul... ce antivirus folosesti? ai, sau ai avut firewall de la bitdefender?
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 26 Oct 2009 22:40    Subiect:  Re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
Acuma am Vista,dar problema asta o am de cand mam schimbat de la RDS la ClickNetl,nu prea cred ca e de la windows,ca inainte mia mers pe win 7,si ma nerva prostia aia de la win 7 cauta driver singur si nu era driveru corespunzator,de atunci a inceput sa se blocheze. ori e netu ori e asta !
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 27 Oct 2009 11:23    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
am mai zis sa incerci pe skype, sau ca si pc cam, sa vezi daca e buna camera. eventual, incearca pc-ul cu alta camera web. dar, raman la parerea ca firewall-ul ti-l blocheaza, probabil ai sau ai avut un pachet antivirus cu firewall inclus, chiar daca l-ai dezinstalat, posibil sa fi ramasite care fac figuri, si degeaba umblii la setarile firewall din windows, celalalt firewall te blocheaza. au mai fost cazuri, cand pe yahoo nu mergea, iar pe skype mergea, firewallul bloca doar pe yahoo. si mai vezi si ce virusi sau alte balarii ai prin pc, care=-ti pot papa resursele. drivere gasesti cu gramada la ei pe site.
alinb (38) Sex:Femeie

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 09/Oct/2009
Mesaje: 2

alinb este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 27 Oct 2009 13:26    Subiect:  Re: Re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
[quote="c0smin19"]Acuma am Vista,dar problema asta o am de cand mam schimbat de la RDS la ClickNetl,nu prea cred ca e de la windows,ca inainte mia mers pe win 7,si ma nerva prostia aia de la win 7 cauta driver singur si nu era driveru corespunzator,de atunci a inceput sa se blocheze. ori e netu ori e asta ![/quote]

mai ai si alte probleme cu internetul?poate esti intr-adevar virusat, ai rulat o scanare?
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 27 Oct 2009 14:10    Subiect:  RE Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
da am antivirus McAfee cu tot tacamul..cineva mia spus ca e ceva de la port,si pe skipe nu am id am pe msn live . o sa incerc ce ati sugerat , si dupa aia va zic !!!
korsar (61) Sex:Barbat

Securitate IT

Moderator pcforum.ro
Moderator pcforum.ro
Vezi profilul userului

Inscris la: 16/Mar/2006
Mesaje: 2141
Locatie: Baia Mare
korsar este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 27 Oct 2009 15:14    Subiect:   Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
pai da, de la port, pe care firewallul il tine blocat. deci deblocheaza portul din firewallul lui mcaffe, nu din cel al windowsului. eventual, dezinstaleaza mcafee si incearca fara... si pe mess, ai un "help", care-ti spune pas cu pas, cam ce ai de facut...
c0smin19 (28) Sex:Barbat

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 18/Iun/2009
Mesaje: 17
Locatie: baia mare
c0smin19 este offline  Trimite mesaj privat ID Yahoo Messenger
Mesaj Trimis: 27 Oct 2009 16:20    Subiect:  re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
help pe mess ? unde ? datimi add careva care stiti engleza, am gasit firewall setings si sunt foarte multe,habar nu am !!!
alinb (38) Sex:Femeie

Securitate IT

Nou venit
Nou venit
Vezi profilul userului

Inscris la: 09/Oct/2009
Mesaje: 2

alinb este offline  Trimite mesaj privat
Mesaj Trimis: 28 Oct 2009 11:46    Subiect:  Re: re Raspunde cu citat (quote)

Vezi super-ofertele zilei! Mergi in Magazinul Online
sry eu am bitdefender
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    PC Forum » Zona libera » PC-uri » Intrebari si probleme » Problema webcam yahoo
Pagina12>
Pagina 1 din 2



Mergi direct la:
 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Nu puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum


Topicuri Similare
Subiect / Autor Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Nu sunt mesaje noi PROBLEMA WEBCAM
G-Soldier
Intrebari si probleme 0 22 Aug 2008 21:50 Vizualizarea ultimului mesaj
G-Soldier
Nu sunt mesaje noi Problema webcam incorporat !
Oddo
Hardware si echipamente 9 17 Sep 2010 11:29 Vizualizarea ultimului mesaj
korsar
Nu sunt mesaje noi Problema cu incarcarea,trimiterea fisierelor si Webcam
Dody94
Intrebari si probleme 0 15 Dec 2009 13:55 Vizualizarea ultimului mesaj
Dody94
Nu sunt mesaje noi Problema Yahoo Messenger:(
pumaSSdaniel
Aplicatii 1 09 Aug 2009 22:31 Vizualizarea ultimului mesaj
korsar
Nu sunt mesaje noi Problema yahoo messenger!
jeff93
Intrebari si probleme 2 24 Oct 2010 12:28 Vizualizarea ultimului mesaj
jeff93


Ora este GMT + 3 ore. Acum este: 20:20

stiri teste hardware
Telefoane mobile
ComputerBlog.ro


Powered by phpBB

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots