Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G: un nou standard al experiențelor mobile | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G: un nou standard al experiențelor mobile

Află mai multe în categoria: Featured, Stiri

Samsung Electronics a deschis astăzi următorul capitol în inovația dispozitivelor pliabile cu două smartphone-uri noi, Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G. Ambele sunt smartphone-uri pliabile premium construite cu ajutorul inovațiilor emblematice, pe care utilizatorii Samsung au ajuns, deja, să le îndrăgească și să le aștepte. Cea de-a treia generație care definește această categorie de produse cuprinde o serie de îmbunătățiri esențiale pe care utilizatorii de smartphone-uri pliabile Samsung le-au cerut – făcându-le mai durabile și cu experiențe si aplicații mai optimizate ca niciodată. De la design-ul iconic, până la experiențele captivante și imersive de divertisment, Z Flip3 și Z Fold3 le oferă utilizatorilor noi modalități unice de lucru, vizionare de conținut și gaming.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Au fost lansate împreună cu Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Pentru cei care au nevoie de un dispozitiv complet, atât pentru productivitate, cât și pentru experiențe surprinzătoare de divertisment, Z Fold3 este o adevărată sursă de multitasking cu performanțe de nivel superior, un display Infinity Flex de 7,6 inci neîntrerupt, dispunând și de primul suport S Pen pentru un smartphone pliabil. Pentru cei care își doresc să îmbine stilul cu specificațiile premium, Z Flip3 este dispozitivul ideal. Acesta se remarcă printr-un design elegant, compact, care încape perfect în buzunar, prin caracteristici de cameră îmbunătățite și printr-un ecran mai mare construit pentru o utilizare rapidă în deplasare.

Utilizatorii Samsung se așteaptă ca produsele pliabile să fie construite pentru a rezista. De aceea, această generație de dispozitive Galaxy Z este proiectată cu o măiestrie de neegalat. Întalnită pentru prima dată la smartphone-uri pliabile, Z Fold3 și Z Flip3 dispun de rezistență la apă IPX8, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze dacă sunt prinși în ploaie, spre exemplu. Ambele dispozitive sunt, de asemenea, echipate cu noua noastră carcasă din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone – împreună cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ pentru a proteja împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale. În plus, ambele dispozitive includ o nouă folie de protecție realizată din PET extensibil și straturi de panou optimizate pentru display, rezultând un ecran principal cu 80% mai rezistent față de dispozitivele anterioare.

Îmbunătățiri multiple

Samsung își menține poziția de leadership în categoria dispozitivelor pliabile pentru a crea produse care să rămână fiabile și după ani de utilizare. Revoluția Hideaway Hinge, introdusă pentru prima dată pe Galaxy Z Flip, le permite dispozitivelor să rămână în poziție fixă în orice unghi pentru experiențe de utilizare inovatoare prin Flex Mode. Și datorită tehnologiei Sweeper îmbunătățite, perii din interior sunt acum mai mici, ajutând la respingerea prafului și a altor particule și la menținerea durabilității dispozitivelor și a susținerii fără probleme a experiențelor utilizatorului. Z Fold3 și Z Flip3 au fost, de asemenea, supuse unui test de pliere intens, verificat de Bureau Veritas, pentru a rezista la 200.000 de plieri. În plus, acestea sunt echipate cu cea mai recentă și puternică compatibilitate de 5nm AP și 5G pentru cea mai bună experiență, atât la interior, cât și la exterior.

Utilizatorii trebuie doar să extindă noul Z Fold3 pentru a se scufunda în experiențe de vizionare de tip teatru și pentru a rămâne captivați pe deplin de conținutul preferat pe ecranul neîntrerupt Infinity Flex de 7,6 inci – datorită noii noastre tehnologii de cameră sub ecran. Cu pixeli micșorați la minimum, aplicați deasupra decupajului camerei, Z Fold3 are o zonă de vizualizare sporită, astfel încât utilizatorii să obțină o pânză impecabilă pentru aplicațiile lor preferate. Cu noua tehnologie de afișare Eco aplicată ecranului, acesta este cu 29% mai luminos, consumând mai puțină energie. Acum, utilizatorii pot experimenta o navigare și o interacțiune și mai rapidă cu dispozitivul cu ajutorul ratei de reîmprospătare adaptivă Super Smooth 120Hz, atât pe ecranul principal, cât și pe cel secundar.

Funcțiile S Pen

Pentru prima dată pe seria Galaxy Z, Samsung aduce îndrăgita tehnologie a seriei Note pe Z Fold3: funcționalitatea S Pen. Utilizatorii pot profita acum de caracteristicile S Pen, complet optimizate, direct de pe ecranul pliabil, care se potrivește perfect nevoilor de multitasking în deplasare. Pe ecranul principal masiv al lui Z Fold3, utilizatorii pot să-și ia notițe în timpul unui apel video sau să verifice o listă de sarcini în timp ce își citesc e-mail-urile. De asemenea, utilizatorii Z Fold3 își pot spori creativitatea și productivitatea cu S Pen-ul, atât de mult îndrăgit. S Pen-ul pentru Z Fold3 vine în două opțiuni: S Pen Fold Edition și S Pen Pro. Ambele dispun de un vârf Pro retractabil special conceput, cu o tehnologie de limitare a forței, pentru a proteja ecranul principal al lui Z Fold3 și pentru a elimina toate grijile din timpul utilizării S Pen-ului. Aceasta este cea mai bună experiență Samsung S Pen de până acum, cu o latență și mai redusă pentru compoziția reală – asigurându-vă că notarea și trimiterea mesajelor sunt efectuate fără probleme și în mod intuitiv.

Cei care își doresc să fie mereu productivi se vor bucura, de asemenea, de funcțiile îmbunătățite în Flex Mode de pe Z Fold3, care le permit să facă mai multe simultan – spre exemplu, participarea într-un apel video pe ecranul superior al dispozitivului și verificarea notițelor în partea de jos, în același timp. Cu fereastra multi-activă a lui Z Fold3 actualizată, planificarea este și mai ușoară, putând scrie și verifica calendarul simultan, totul pe ecranul mare al dispozitivului. Și acum pe Z Fold3, utilizatorii pot crea o comandă rapidă și pot redeschide aplicațiile mai târziu, în același mod, datorită îmbunătățirii aplicației Pair. În plus, aceștia pot folosi noua bară de activități a lui Z Fold3 pentru a comuta rapid între aplicații fără a reveni la ecranul de pornire.

Z Fold3 este construit cu un design mai elegant, mai subțire și mai ușor, pentru o portabilitate chiar mai bună decât cea a lui Galaxy Z Fold2. Acesta vine într-o gamă de trei culori atemporale: Phantom Black, Phantom Green și Phantom Silver.

Galaxy Z Flip3 5G

Z Flip3 le permite utilizatorilor să se exprime prin intermediul unor opțiuni de culoare îndrăznețe, a unui design elegant și a unor caracteristici premium. Prin alegerea a patru culori la modă – Cream, Green, Lavender și Phantom Black – și, în plus, noi carcase cu inel care facilitează o mai bună prindere și pliere a telefonului, Z Flip3 este un adevărat dispozitiv de exprimare personală. Pentru cei care sunt în căutare de și mai multe opțiuni de culoare potrivite stilului lor, Samsung.com are și culori exclusive, precum Gri, Roz și Alb

Ecranul principal reproiectat al lui Z Flip3 este acum de patru ori mai mare și facilitează vizualizarea notificărilor și a mesajelor fără a fi nevoie de a-l deschide. Utilizatorii pot ține pasul cu programul lor, pot verifica vremea și își pot monitoriza numărul zilnic de pași cu widget-uri noi de pe ecranul principal sau pot sincroniza imaginea de fundal a ecranului principal cu nuanța de culoare a noilor Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic pentru un aspect asortat. Iar acum, cu Samsung Pay încorporat direct pe ecranul principal, cumpărăturile din mers nu au fost niciodată mai ușoare.

Z Flip3 este, de asemenea, creat pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune capacități de surprindere și partajare a amintirilor. La pachet cu unele dintre cele mai noi funcții ale camerei, utilizatorii pot face și mai multe selfie-uri uimitoare fără să-și folosească mâinile cu Flex Mode. Sau pot păstra dispozitivul pliat și realiza o fotografie rapidă – și acum, chiar și un videoclip – chiar de pe ecranul principal, utilizând funcția Quick Shot îmbunătățită printr-un dublu click pe tasta de pornire a telefonului Z Flip3. În plus, derularea și partajarea sunt super netede, datorită noii rate de reîmprospătare adaptive de 120Hz a lui Z Flip3.

Z Flip3 este excelent pentru relaxare și pentru vizionarea unui vlog pe YouTube sau a unei emisiuni TV cu mâinile libere. Datorită noilor boxe stereo integrate pe Z Flip3, îmbunătățite cu Dolby Atmos, se obține un sunet captivant cu o claritate impresionantă, profunzime și efecte spațiale incredibile, indiferent de tipul de conținut ales. Iar noua funcție Flex Mode Panel face ca aplicațiile să arate mai bine și mai ușor de utilizat. Când dispozitivul este parțial pliat, Flex Mode Panel propune noi modalități de a interacționa cu Z Flip3, oferind o experiență de vizionare mai convenabilă prin mutarea videoclipului în jumătatea superioară a ecranului și a comenzilor emisiunii – precum luminozitatea și volumul – în partea de jos.

Experiențe noi

Cu seria Galaxy Z, utilizatorii vor avea acces la mai multe aplicații care se potrivesc perfect cu ecranul pliabil. Samsung extinde parteneriatele cu companii de top precum Google, Microsoft și multe altele, astfel încât utilizatorii să se poată bucura mai mult de aplicațiile lor preferate adaptate nevoilor lor unice. Samsung extinde parteneriatele cu companii de top, precum Google, Microsoft și multe altele, astfel încât utilizatorii să se poată bucura mai mult de aplicațiile lor adaptate nevoilor acestora unice. Acum utilizatorii se pot bucura de video conferințe complet optimizate pe Microsoft Teams: când utilizatorii extind dispozitivul, pot vizualiza o prezentare în detaliu pe ecranul complet, precum și fețele colegilor lor în partea de jos. Pentru cea mai bună productivitate la locul de muncă, modul cu două panouri al Microsoft Outlook pentru pliabilele Samsung le permite utilizatorilor să citească un e-mail complet în timp ce previzualizează altele în lateral, la fel ca experiența pe desktop. Pentru a le oferi utilizatorilor și mai multe opțiuni, noua funcție Labs oferă posibilitatea de a optimiza și mai multe aplicații pe ecranul pliabil atunci când au nevoie.

În plus, Samsung continuă să regândească modul în care dezvoltatorii de aplicații pot crea experiențe uimitoare de utilizare, de oriunde. Pentru a le oferi mai multe opțiuni, asigurând în același timp o optimizare de înaltă calitate, Samsung acceptă Remote Test Lab (RTL), oferindu-le producătorilor de aplicații posibilitatea de a-și instala și testa propriile aplicații în timp real, de oriunde s-ar afla.

Galaxy Buds2

Alături de seria Galaxy Z se numără și Galaxy Buds2 – concepute pentru o potrivire confortabilă în așa fel încât să poată fi purtate pe întreaga zi, oferind, totodată, o calitate a sunetului premium, în orice fel de condiții. Fiind una dintre cele mai recente adăugiri la gama Galaxy Buds, Buds2 se alătură Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro, oferindu-le utilizatorilor mai multe opțiuni potrivite nevoilor lor. Ca parte a ecosistemului Galaxy, Buds2 este partenerul perfect al smartphone-ului, tabletei sau smartwatch-ului Galaxy.

Indiferent de scopul utilizării, pentru a asculta muzică sau pentru a participa într-o conferință telefonică, Galaxy Buds2 prezintă toate caracteristicile esențiale pentru o imersiune în propria lume. Difuzoarele dinamice bidirecționale oferă note înalte clare și un bas profund, în timp ce caracteristica activă de anulare a zgomotului reduce zgomotul de fond extern. În cazul în care este nevoie ca sunetul de fundal să fie auzit, utilizatorii pot regla acest aspect cu ajutorul a trei niveluri de sunet ambientale. Vocea va fi și mai clară în timpul apelurilor, datorită unei noi soluții bazate pe învățarea automată, care filtrează o varietate de zgomote de fundal.

Galaxy Buds2 sunt cele mai mici și mai ușoare căști de la Samsung, care încă își păstrează o formă curbată iconică pentru a oferi o calitate mai bună a sunetului. Pentru o potrivire cât mai perfectă, Samsung a dezvoltat „testul de potrivire a Earbud” în aplicația Galaxy Wearable. Utilizatorii pot alege dintre cele patru culori ale momentului – graphite, white, olive și lavender – pentru a-și exprima propriul stil și personalitate și își pot completa pachetul cu huse de la terți.

Prețuri și disponibilitate

Samsung se angajează să le ofere cât mai multor utilizatori acces la experiența pliabilă unică. De aceea, compania oferă ambele dispozitive Galaxy Z la cele mai bune prețuri. Galaxy Z Fold3 vine cu preț recomandat începând de la 8.899 RON și Galaxy Z Flip3 la un preț recomandat începând de la 5.199 RON. Galaxy Buds2 vor fi comercializate cu prețul recomandat de 749 RON, cel mai accesibil preț din gama Samsung Buds pentru o conectivitate perfectă, un sunet de înaltă calitate și caracteristici esențiale pe care se bazează toți utilizatorii Samsung. Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 vor fi disponibile la precomandă începând cu 11 august și vor fi lansate pe 27 august începând cu anumite piețe, precum SUA, Europa și Coreea. Dacă utilizatorii își achiziționează în perioada de precomandă un Galaxy Z Fold3 5G sau un Galaxy Z Flip3 5G, aceștia pot beneficia de un pachet plin de beneficii: e-voucher de 100 euro, bani extra la înlocuirea telefonului vechi (serviciu disponibil doar la anumiți parteneri), înlocuire ecran principal prin Samsung Care+ (o singură dată în interval de un an). În plus, doar pentru achiziționarea Galaxy Z Fold3 5G poți să primești pachetul format din husă cu S Pen și încărcător USB 25W. Pentru mai multe informații legate de precomandă, accesează pagina www.samsung.com/ro/precomandagalaxy.

În plus, după cele două lansări de succes, Thom Browne și Samsung s-au asociat din nou, țesând un design impecabil cu o tehnologie de pionierat pentru o colecție care reprezintă creativitate și inovație în egală măsură. Culorile iconice ale lui Thom Browne se îmbină perfect cu noul finisaj alb mat, asociat într-o simetrie perfectă cu corpul de sticlă simplificat. Balamalele argintii strălucitoare se adaugă abordării unice a designului, sporind reflexiile luminii, în timp ce accesoriile din piele, cu detaliile lor cusute fin, introduc utilizatorii în lumea lui Thom Browne. Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 Thom Browne Edition vor fi disponibile la precomandă începând cu 11 august 2021 pe anumite piețe cu număr limitat.

Scrie un comentariu