Generația a cincea de dispozitive Galaxy pliabile: Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Generația a cincea de dispozitive Galaxy pliabile: Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5

Află mai multe în categoria: Featured, Gadget

Samsung Electronics lansează astăzi generația a cincea de dispozitive Galaxy pliabile: Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5. Ultima generație a telefoanelor pliabile oferă experiențe unice pentru fiecare utilizator, cu un design elegant și compact, opțiuni de personalizare nelimitate și performanță puternică. Noua balama aduce o funcționalitate pliabilă unică, oferind în același timp un design estetic echilibrat și solid. Aceste telefoane pliabile de neegalat deblochează capabilități fotografice extraordinare, cum ar fi FlexCam, pentru a realiza fotografii din unghiuri creative. Cu performanțe puternice și o baterie optimizată alimentată de cel mai recent procesor, seria Samsung Galaxy Z redefinește limitele unui smartphone – indiferent dacă este deschis sau închis.

Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5

Atât Galaxy Z Flip5, cât și Galaxy Z Fold5 au fost concepute cu atenție pentru a satisface așteptările în ceea ce privește durabilitatea. Ecranul principal este dotat cu un strat de dispersie a șocurilor pentru a asigura o rezistență sporită a ecranului. Împreună cu funcția IPX8, cadrul din Armor Aluminium și sticla Corning® Gorilla® Glass Victus®2 aplicată atât pe ecranul frontal Flex, cât și pe capacul din spate, Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 oferă protecția pe care consumatorii o așteaptă, iar balamaua întărește această protecție. Acest nou modul de balama integrată prezintă o structură cu două șine, care dispersează șocurile externe.

Galaxy Z Flip5 oferă o funcționalitate unică și captivantă prin intermediul designului său pliabil și compact, care permite utilizatorilor să-și exprime cel mai bine personalitatea.
Noul ecran frontal Flex, acum cu o dimensiune de 3,78 ori mai mare decât generația anterioară, oferă o gamă extinsă de funcții existente și noi. Acesta oferă mai multe opțiuni de personalizare, inclusiv cadrane digitale de ceas informative și grafice care pot fi adaptate pe seria Galaxy Watch6. În plus, noua husă Flipsuit Case pentru Galaxy Z Flip5 oferă protecție pentru dispozitiv, având inclusă o cartelă NFC ce se poate schimba, astfel încât utilizatorii pot asorta designul ecranului frontal Flex și designul carcasei pentru o personalizare sporită.

Pliat, Galaxy Z Flip5 oferă o utilizare mai ușoară și mai versatilă ca niciodată. De pe ecranul frontal, puteți accesa rapid și fără efort informații utile. Cu ajutorul widget-urilor, puteți verifica vremea, controla redarea muzicii și asculta muzica preferată cu ajutorul Media Controller, sau puteți fi la curent cu cele mai recente actualizări globale ale piețelor financiare cu ajutorul widget-ului Google Finance. Vizualizați toate widget-urile într-o privire și comutați rapid între ele folosind degetele pentru a face zoom pe ecran și a activa astfel modul Multi Widget View. În plus, puteți verifica cu ușurință notificările și puteți accesa Setările rapide pentru Wi-Fi sau Bluetooth. Fără a deschide dispozitivul, puteți răsfoi pentru a vedea sau a returna apelurile pierdute și puteți răspunde la mesaje text în timp ce sunteți în mișcare, utilizând funcția Quick Reply cu o tastatură QWERTY completă și acces la istoricul conversațiilor.

Cu designul și forma sa recognoscibilă, Galaxy Z Flip5 oferă și cea mai versatilă experiență în materie de cameră foto pe un smartphone Samsung Galaxy. Realizați selfie-uri de înaltă calitate cu camera principală, datorită ecranului frontal mai mare. Utilizatorii pot captura fotografii uimitoare, fără a utiliza mâinile, din unghiuri creative cu ajutorul camerei Flex. Vizualizarea și editarea fotografiilor în Modul Flex este rapidă și simplă. Utilizatorii pot revizui, ajusta tonul culorilor sau șterge imaginile cu ușurință utilizând funcția Quick View pe ecranul frontal. Atunci când fac o fotografie unui prieten, funcția Dual Preview permite vizualizarea subiectului și a fotografului pe ecranul frontal, astfel încât să poată face ajustări în timp real pentru o fotografie perfectă. Utilizatorii pot obține imagini fluide în mișcare cu funcția Super Steady de stabilizare a camerei, în timp ce funcția Auto Framing se asigură că nimeni nu este exclus din cadru.

Galaxy Z Flip5 adaugă îmbunătățiri AI la experiența puternică a camerei, aducând fiecare fotografie la viață cu ajutorul soluțiilor AI. Fii creativ chiar și în condiții de lumină scăzută, datorită funcțiilor îmbunătățite de Nightography, care optimizează fotografiile și videoclipurile în condiții de iluminare ambientală. Algoritmul de procesare a imaginilor alimentat de AI corectează orice zgomot vizual care afectează de obicei imaginile realizate în condiții de lumină scăzută, în timp ce îmbunătățește detaliile și tonurile de culoare. Chiar și de la distanță, fotografiile sunt mai clare datorită zoom-ului digital de 10X.

Un ecran mare, imersiv și o baterie de lungă durată în cel mai subțire și ușor model Fold de până acum, Galaxy Z Fold5 este ușor de transportat oriunde și oferă cea mai puternică performanță în seria Galaxy Z.
Galaxy Z Fold a fost un pionier în transformarea productivității de zi cu zi prin intermediul unei experiențe robuste pe un ecran mare, evoluând de la funcționalități precum Multi Window și App Continuity la o gamă largă de caracteristici, inclusiv Taskbar, acțiuni de drag & drop, precum și optimizarea aplicațiilor terțe. S Pen Fold Edition, introdus în a treia generație Fold în 2021, a fost, de asemenea, îmbunătățit pentru a oferi o experiență superioară de scriere pe Galaxy Z Fold5. Aceste specificații și instrumente oferă productivitate pe un ecran mare și permit utilizatorilor să finalizeze sarcini importante oriunde s-ar afla.

Cu ajutorul funcționalității îmbunătățite a Taskbar-ului, pentru productivitate sporită utilizatorii pot comuta rapid între aplicațiile utilizate cel mai frecvent; până la patru aplicații recent utilizate sunt mereu la îndemână. De asemenea, funcția de drag & drop cu două mâini a fost îmbunătățită pentru a spori productivitatea în timpul transferului de conținut între aplicații și ecrane. Pur și simplu, atingeți și mențineți apăsată o imagine în Samsung Gallery cu un deget și utilizați un alt deget pentru a deschide aplicația Samsung Notes pentru a plasa imaginea acolo. Prin intermediul funcționalității de pop-up ascuns, o aplicație poate continua să ruleze în fundal, permițând utilizatorilor să urmărească conținut video pe întregul ecran și să converseze cu prietenii într-o fereastră pop-up de pe ecran.

Noul S Pen Fold Edition, mai subțire și mai compact, facilitează adnotarea în timp real, în timp ce poate fi purtat confortabil în buzunar. Husa Slim S Pen are aproape aceeași grosime ca o husă obișnuită pentru Fold și este disponibilă într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât utilizatorii să își poată transporta S Pen-urile într-un mod elegant.

Ajutându-i pe utilizatori să facă mai mult în mișcare, ecranul principal de 7,6 inci oferă o experiență vizuală excelentă, permitându-le utilizatorilor să se bucure de filmele preferate atât în format portret, cât și în format landscape. În plus, luminozitatea maximă a este cu peste 30% mai mare, ajungând la 1750 de niți, asigurând o experiență de vizualizare optimă chiar și în condiții de lumină puternică, inclusiv sub razele soarelui.

Pentru a oferi utilizatorilor o experiență captivantă de gaming pe cel mai mare ecran al unui smartphone Galaxy, platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy îmbunătățește grafica și utilizează inteligența artificială pentru a permite jocuri dinamice și funcționalitate multi-joc. Cu Galaxy Z Fold5, veți putea să vă bucurați de sesiuni de joc prelungite într-un mod confortabil, datorită sistemului său avansat de răcire care disipează căldura într-un mod inteligent, evitând întârzierile și asigurând o performanță constantă.

Taguri: ,

Scrie un comentariu