Jucătorii de VALORANT s-au luptat pentru o cauză caritabilă | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Jucătorii de VALORANT s-au luptat pentru o cauză caritabilă

Află mai multe în categoria: Stiri

Jucătorii de VALORANT din mai multe colțuri ale lumii s-au luptat pentru a susține o cauză caritabilă. Fundația Te Aud România va primi o donație de 15.000 de euro.

Spike

Competiția Spike Nations a adunat 12 echipe de gameri de VALORANT cu scopul de a strânge bani pentru cauze nobile. Gamerii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa au participat timp de 3 zile la un turneu de VALORANT, iar la final cei mai buni au putut să se implice în comunitățile locale din care provin pentru a susține o cauză a unui ONG. Echipa care a reprezentat Europa de Est a ieșit învingătoare și a reușit să strângă aproximativ 15.000 de euro, care vor merge către Fundația Te Aud România din Gura Humorului.

Turneul Spike Nations a avut loc în perioada 7-9 octombrie și a fost organizat pentru al doilea an consecutiv de Riot Games și Blast, cu ajutorul platformei de crowdfunding GlobalGiving. GlobalGiving a dat startul proiectului cu o donație de 5.000 de euro pentru a impulsiona fanii să se implice și să își sprijine echipele favorite în competiție.

Echipa din Europa de Est a fost formată din jucători din Cehia, Serbia și Ungaria și au luptat pentru a ajuta Fundația Te Aud România din Gura Humorului, județul Suceava. Banii donați vor fi folosiți în dezvoltarea unui program de terapie pentru cei 300 de orfani și copii defavorizați din cadrul fundației, cu scopul de a-i ajuta să își îmbunătățească încrederea, performanțele sociale și școlare și să se integreze mai ușor în societate.

Turneul a fost format din trei grupe de câte patru echipe. Cele mai performante două echipe din fiecare grupă a avansat în playoff, iar playoff-urile au reunit cele mai bune opt echipe, concurând într-o singură rundă de eliminare. Toate meciurile s-au jucat pe sistemul cel mai bun din 2 echipe, cu excepția finalei, care și-a desemnat câștigătorul dupa sistemul cel mai bun din trei. De asemenea, finala s-a jucat pe Fracture, noua hartă introdusă în VALORANT.

Riot Games a fost fondat în 2006 și dezvoltă, publică cele mai populare jocuri din lume.

Taguri: ,

Scrie un comentariu