Oferta pentru utilizatorii Cartelei Internet Vodafone | PC Forum Romania
Online | Acces la Net, servicii, software, site-uri utile. Totul despre Internet.

Oferta pentru utilizatorii Cartelei Internet Vodafone

Află mai multe în categoria: Online

De astazi, utilizatorii cu nevoi punctuale de acces la Internetul mobil beneficiaza de un nou portofoliu de extraoptiuni pentrau Cartea Internet Vodafone, precum si de o oferta dedicata de trafic in roaming. Astfel, utilizatorii cu nevoi ocazionale de acces online pot opta pentru noua extraoptiune Internet 10 zile, ce include, pentru 5 Euro credit, 0,5GB trafic disponibil oricand, la care se adauga 1GB trafic disponibil intre orele 00:00 si 07:00. Cei ce opteaza pentru extraoptiunea Internet 30 zile primesc 2GB disponibili oricand si 4GB trafic nocturn, pentru 9 Euro credit, iar optiunea Internet 30 zile intensiv aduce, pentru 12 Euro credit, 3GB trafic initial, la care se adauga 6GB trafic pe durata noptii.

cartela vodafone internet
Mai mult, utilizatorii cu nevoi avansate de comunicare online pot alege extraoptiunea Internet 30 zile Super¸ce aduce, pentru 15 Euro credit, 5GB trafic disponibil oricand, alaturi de 10GB trafic nocturn.
Pentru a oferi utilizatorilor o experienta optimizata, la fiecare reincarcare se va activa automat extraoptiunea cea mai apropiata de valoarea creditului de pe Cartela Internet Vodafone. Clientii pot opta oricand, in continuare, pentru schimbarea extraoptiunii ce se activeaza standard.
Mai mult, special pentru utilizatorii ce efectueaza reincarcari frecvente, Vodafone ofera un bonus de 25% din traficul initial si 25% din traficul nocturn pentru orice reincarcare efectuata la un interval de pana la 30 de zile fata de activarea anterioara.
De acum, utilizatorii pot folosi Cartela Internet Vodafone si in roaming, pentru a facilita comunicarea online si in perioada calatoriilor in strainatate. Mai mult, cu noua extraoptiune Vodafone Roaming Daily 24h, utilizatorii primesc un trafic inclus de 100MB, disponibil in Zona Principala, ce include Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie, la un tarif de 7,44 Euro / 24h. De asemenea, extraoptiunea este disponibila si in Zona Extinsa, ce include Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar si Turcia, pentru 9,92 Euro / 24h. Optiunea poate fi activata si dezactivata oricand, in functie de nevoile de consum, direct din contul Cartela Internet.
Cartela Internet Vodafone ofera clientilor acces instant la Internet de pe laptop sau PC, cu ajutorul unui modem USB, sau direct printr-un SIM dedicat, la viteze de pana la 21,6 Mbps, pe baza de cartela reincarcabila, iar clientii beneficiaza de o experienta de utilizare usoara si inuitiva.
Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 404,6 milioane de clienti in intreaga lume, la 31 martie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
***

Scrie un comentariu