Aplicație gratuită pentru recuperarea datelor de pe PC: EaseUS Data Recovery Wizard | PC Forum Romania
Aplicatii | Fie ca ruleaza pe PC sau pe mobile, totul despre aplicatii.

Aplicație gratuită pentru recuperarea datelor de pe PC: EaseUS Data Recovery Wizard

Află mai multe în categoria: Aplicatii

Am descoperit o aplicație gratuită pentru recuperarea datelor de pe PC: EaseUS Data Recovery Wizard. Cu ea puteți recupera rapid fișierele șterse din greșeală: poze, documente, aplicații, dosare întregi și altele.

Puteți alege fix tipul de fișier pe care l-ați pierdut și aplicația îl va recupera pe acela. Dacă ați șters mai multe feluri de fișiere, le puteți selecta din listă sau puteți aplica pentru recuperarea tuturor. Doar să fiți atenți la limita de 500MB pentru aplicația gratuită. Dacă dați share pe Facebook, Twitter sau Google+ puteți câștiga încă 1.5 GB de date recuperate. Apoi trebuie să apelați la versiunea Pro a aplicației care costă bani. Licența are un preț 69 de dolari și cu ea puteți recupera fișiere oricât de mari.

Aplicația este simplu de utilizat și are o interfață ușoară. Se instalează pe computer, scanează memoria internă și arată opțiunile de recuperare. Am văzut că poate scana și HDD-uri externe și stick-uri USB, carduri de memorie SD și altele. Conform site-ului lor merge și de pe camere foto, telefon, orice are memorie și se conectează la PC pe USB. Mi-a găsit partiții șterse și fișierele de pe ele. E chiar scary faptul că poate recupera atâtea date din istoria unui computer 🙂


Partea pozitivă este că se mișcă foarte repede și nu ai nevoie de cine știe ce cunoștințe tehnice să folosești aplicația, dacă știi să descarci și să instalezi o aplicație și să bifezi trei butoane, ai să reușești să recuperezi fișierele dorite.

Tuturor ni se poate întâmpla ca uneori să ștergem din greșeală fișiere, fie că vorbim de poze, documente sau foldere cu totul. Eu am un HDD de mare capacite și golesc Recycle Bin o dată pe lună. Evident, după ce îl golesc, îmi dau seama că am șters și vreun fișier pe care îl vroiam. Pot să îl găsesc pentru că în ultima perioadă am făcut back-up mai des, dar dacă nu dispui de un back-up este foarte greu să mai recuperzi ceva. Soluția este Data Recovery Wizard de la EaseUS.

Vouă cum vi se pare? Ați avut probleme cu recuperarea datelor? Dați-mi de știre în comentariile la articol.

Scrie un comentariu