Nvidia GeForce RTX 3060 Ti vine de Sărbători | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Nvidia GeForce RTX 3060 Ti vine de Sărbători

Află mai multe în categoria: Stiri

Începând de la $399, GeForce RTX 3060 Ti livrează performanță Ray-Tracing și DLSS incredibilă pentru cele mai populare titluri. E disponibilă începând de mâine.

GeForce RTX 3060 Ti

Nvidia extinde seria RTX 30 de plăci video și lansează GeForce RTX 3060 Ti, primul membru al familiei 3060, bazată pe arhitectura Nvidia Ampere și a doua generație de Nvidia RTX.
Cu un preț recomandat de doar $399, construită pe cea mai puternică platformă PC din lume și oferind ray tracing și DLSS, RTX 3060 Ti este mai rapidă decât GeForce RTX 2080 SUPER din generația precedentă, care are un preț recomandat de $699 și livrează gameplay exceptional în 1080p și 1440p.

RTX 3060 Ti beneficiază de treimea de inovații GeForce, precum Nvidia DLSS (Nvidia Deep Learning Super Sampling) care oferă o performanță și o calitate a imaginii (IQ) îmbunătățite, Nvidia Reflex și Nvidia Broadcast. Împreună cu real-time ray tracing, aceste tehnologii sunt fundația platformei de gaming GeForce, care aduce performanță nemaiîntâlnită jocurilor și gamerilor de pretutindeni.

AI revoluționează gaming-ul – de la fizică în jocuri și simulări de animații, până la randare în timp real și metode de transmisiune asistate de AI. În baza procesoarelor AI dedicate de pe plăcile video GeForce RTX, numite nuclee Tensor, Nvidia DLSS crește numărul de cadre pe secundă în timp ce menține imagini clare și oferă gamerilor loc pentru a maximiza setările ray-traced și de a crește rezoluția. DLSS este disponibil în peste 25 de jocuri, iar multe sunt adăugate în fiecare lună.

Tehnologia Nvidia Reflex reduce latența sistemului (sau input lag), lucru care face jocurile să răspundă mai repede comenzilor și care oferă gamerilor un avantaj în jocuri competitive de tip multiplayer. Nvidia Broadcast este o suită de îmbunătățiri AI de sunet și video, precum fundaluri virtuale, captarea imaginii și reducerea zgomotului de fundal, pe care utlizatorii le pot folosi în chat-uri, pe Skype sau în videoconferințe.

Toate plăcile video Nvidia beneficiază de GeForce Experience, un instrument folosit de milioane de gameri pentru a optimiza setările jocurilor, pentru a înregistra și a încărca gameplay, pentru a face live stream, capturi de ecran și pentru a descărca și instala drivere Game Ready. Printre ultimele funcționalități se numără:

Modificare printr-un click al GPU-ului: GeForce Experience beneficiază acum de GPU Tuning, care poate crea automat profiluri de overclock prin folosirea unui algoritm avansat de scanare.
Overlay de monitorizare îmbunătățit: Overlay-ul pentru jocuri deja existent în GeForce Experience adaugă acum informații despre performanță, temperaturi și latență, printre care și date de la Nvidia Reflex Latency Analyzer.

GeForce RTX 3060 Ti va fi disponibilă începând cu 2 decembrie la un preț recomandat de $399, inclusiv modele stock clocked și factory-overclocked de la producători de top precum ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY și Zotac. GeForce RTX 3060 Ti va fi găsit la magazine online și fizice, dar și în sisteme deja create de producători din întreaga lume.

Pentru o perioadă scurtă de timp, la achiziția unei plăci GeForce RTX 3060 Ti sau a unui sistem cu această placă, veți primi cadou un abonament de un an la serviciul de cloud gaming Nvidia GeForce NOW.

Ne apropiem de un sezon al sărbătorilor plin de efecte ray-traced în jocuri precum Cyberpunk 2077, Call of Duty: Black Ops Cold War, Watch Dogs: Legion și multe altele”, spune Matt Wuebbling, VP of global GeForce marketing la Nvidia. „Nu există o metodă mai bună prin care gamerii să se poată bucura de jocuri ray-traced de ultimă generație sau prin care utilizatori care folosesc des aplicații creative să beneficieze de cea mai bună productivitate decât cu un GeForce RTX 3060 Ti sau restul seriei 30.”

Scrie un comentariu