HP U28 4K HDR: monitor gândit special pentru creatorii de conținut | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

HP U28 4K HDR: monitor gândit special pentru creatorii de conținut

Află mai multe în categoria: Stiri

Un nou monitor HP gândit special pentru creatorii de conținut: HP U28 4K HDR. Este primul display dedicat creatorilor de conținut, care va fi disponibil în România începând cu luna ianuarie.

 HP U28 4K HDR

HP U28 4K HDR

Având în vedere că din ce în ce mai mulți consumatori cer companiilor să ia măsuri de protejare a mediului, HP a creat primul monitor destinat consumatorilor folosind plasticul reciclat din apropierea oceanelor, echivalentul a mai mult de trei sticle de apă de plastic reciclate. De asemenea, ambalajul este reciclabil și provine din surse sustenabile.

Monitorul U28 este gândit și pentru profesioniștii din domeniul creativ, pentru începători sau pasionați care caută soluții pentru a da viață ideilor lor:
O imagine perfectă. Cu panou de tip IPS, capacitate HDR și unghiuri largi, acest monitor 4K permite crearea unei imagini la fel de clare ca percepția ochiului.
Culori reale. Creativitatea nu are limite cu acest monitor optimizat, cu calibrare integrată a culorilor, care oferă acuratețe. Orice proiect atinge un nivel superior grație opțiunilor integrate, precum Design for Web și Design for Photography. În plus, HP Eye Ease are un filtru de lumină albastră care nu afectează acuratețea culorilor.
Un dispozitiv ce poate fi personalizat. Spațiul de lucru poate fi personalizat în funcție de nevoi. Cel mai bun conținut poate fi creat cu un plus de confort, utilizând funcția de personalizare. De asemenea, spațiul de lucru este mai bine organizat folosind un singur cablu USB-C® pentru a conecta și încărca mai multe dispozitive.

Monitorul HP UP28 4K 28-inch va fi disponibil începând cu luna ianuarie 2021.

Taguri: ,

Scrie un comentariu