Periferice de gaming AOC în România | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Periferice de gaming AOC în România

Află mai multe în categoria: Featured, Gadget

AOC lansează o nouă categorie de device-uri: accesorii pentru gaming precum mouși, mouse pad-uri și tastaturi mecanice și semi-mecanice. Noile produse sunt organizate în trei segmente pentru a răspunde diferitelor nevoi: entry-level (200-series) tastatura GK200 si mouse-ul GM200, segmentul mid-range (500-series) ce curpinde tastatura GK500 si mouse-ul GM500 si segmentul Esports (AGON 700-series) ce include tastatura AGK700, mouse-ul AGM700 si mouse pad-ul AMM700.

Gama de device-uri va fi disponibilă din ianuarie 2021 în România. Moușii, tastaturile și gamepad-urile de gaming AOC vor intra în luptă chiar din acest weekend, în timpul etapelor finale ale Turneului de League of Legends organizat de Digital Crusade, al cărui main partner este AOC Gaming. Pe 19 și 20 decembrie, cele mai bune 4 echipe de LOL se vor lupta pentru marele titlu cu ajutorul monitoarelor AOC, a tastaturilor AGK700, moușilor AGM700 și mouse pad-ului AMM700.

Gamerii știu că pentru a avea un avantaj competitiv, pe lângă mult antrenament este nevoie si de un echipament potrivit. Monitoarele de gaming AOC cu o rată mare de refresh și cu timp de răspuns scăzut oferă feedback vizual rapid, astfel încât jucătorii să poată reacționa rapid. Combo-ul perfect vine cu noile tastaturi și mouși care permit gamerilor să fie de neoprit.

„De când AOC a intrat pe piața de gaming, ne-am străduit să creăm cele mai bune produse. Fiind numărul 1 în categoria de monitoare de gaming, ne dorim să extindem și mai mult povestea de succes. Cu acest scop introducem perifericele de gaming performante și personalizabile, perfect aliniate cu restul produselor AOC,” spune Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management la AOC International Europe.

Perifericele de gaming AOC răspund nevoilor tuturor gamerilor, indiferent de bugetul sau de cerințele pe care le au. Tastatura entry-level GK200 dispune de 25-key rollover, ceea ce înseamnă că 25 de taste pot fi apăsate simultan iar comanda va fi înregistrată fără nicio eroare. Iluminarea RGB cu efect de curcubeu, suportul pentru încheietură detașabil si finisajul metalic completează experiența de gaming. În plus, GK200 este echipată cu switch-uri cu membrană care oferă o senzație asemănătoare unei tastaturi mecanice dar cu o rezistență sporită la lichide.

Tastatura mid-range GK500 este disponibilă în două variante: cu switch-uri mecanice Outemu Red sau Blue. Tastatura beneficiază de n-key rollover (permite apăsarea tuturor tastelor simultan) și anti-ghosting. Toate cele 104 taste sunt programabile prin intermediul software-ului AOC G-Tools. GK500 are 5 taste macro pentru ca gamerii să își poată programa acțiuni rapide și un suport de încheietură magnetic detașabil pentru a spori confortul pentru sesiunile lungi de gaming. Carcasa din aluminiu și switch-urile garantează că tastatura GK500 va fi un partener de încredere în timpul sesiunilor de gaming. Tastatura beneficiază de iluminare RGB, având 16,8 milioane de culori și o mare varietate de efecte de iluminare, toate personalizabile cu software-ul G-Tools.

Tastatura Premium AGON AGK700 include 115 taste cu switch-uri Cherry, în două variante MX Blue (pentru un feedback sonor și tactil mai bun) si MX Red (silențioase si cu o apăsare liniară), oferind, de asemenea, n-key rollover și anti-ghosting. Are un hub USB (1x USB 2.0) și o conexiune pentru căști, precum și un potențiometru pentru volum rotund si elegant, cu un roșu agresiv pe care jucătorii îl cunosc și îl apreciază din gama de monitoare AGON. Corpul din aluminiu al modelului AGK700 este robust, fiind proiectat pentru competiții de lungă durată. Toate tastele sunt programabile, iar toate personalizările pot fi salvate direct în memoria internă a tastaturii. Așadar, odată configurate, profilurile tastaturii pot fi selectate fără a fi nevoie de software-ul G-Tools.

AGK700 vine cu un suport magnetic pentru încheietura mâinii, detașabil, cu finisaj din piele, pentru o senzație extra premium. Tastele macro dedicate permit tastaturii să controleze modurile de jocuri (RTS, FPS, Racing) și iluminarea RGB pe monitoare (suportate), aducând împreună întregul ecosistem AGON. Sincronizarea luminii permite întregului set, de la monitor la mouse, tastatură și mouse pad, să pulseze cu culoarea la unison.

Ambele tastaturi, AGK700 și GK500, includ un set suplimentar de taste W, A, S, D și un cablu USB îmbrăcat în material textil cu un conector placat cu aur. (USB 2.0 tip A).
Noua gama de periferice de gaming AOC include și mouși de gaming în trei variante, toate cu senzori optici Pixart. Toti cei 3 mouși suportă un sampling rate de 1000 Hz și 1 ms polling rate. AOC GM200 este un mouse cu șase butoane și senzor Pixart 3519 cu o rezoluție de 4200 DPI, viteza de urmărire de 48 inci / sec și accelerație de 10g. Pentru mai multă precizie, butonul de comutare DPI permite o comutare rapidă între 800-1600-2400-4200 DPI. Butoanele sale stânga și dreapta fiabile (LMB și RMB) au o durată de viață estimate de aproximativ 10 milioane de click-uri. Mouse-ul beneficiază de iluminare RGB cu efectele de respirație și se schimbă în funcție de setarea DPI.

AOC GM500 este ambidextru (potrivit atât pentru stângaci cât și dreptaci) și are un senzor Pixart 3325 cu o rezoluție de 5000 DPI, viteză de urmărire de 100 inci / secundă și accelerație de până la 20g pentru a putea executa mișcări precise și rapide. Pentru o durabilitate sporită, switch-urile Omron de înaltă calitate cu o durată de viață de 50 de milioane de click-uri sunt încorporate în butoanele stânga și dreapta. Toate cele opt butoane ale GM500 sunt programabile, datorită software-ului AOC G-Tools. Cu acest software, iluminarea RGB încorporată este complet personalizabilă (16,8 milioane de culori, 4 efecte de iluminare cu 3 opțiuni de viteză) și poate fi sincronizată cu alte dispozitive AOC.

Modelul premium AOC AGM700 este un mouse pentru dreptaci, cu funcții care permit o personalizare sporită. Senzorul Pixart 3389 este capabil să aibă o rezoluție reală de 16000 DPI, o viteză de urmărire de 400 inci / sec și o accelerație de 50 g pentru a se potrivi cu mișcările rapide ale jucătorilor competitivi. Butoanele stânga și dreapta beneficiază de switch-uri Omron cu o durată de viață de 50 de milioane de click-uri. Folosind comutatorul DPI, utilizatorii pot schimba cu ușurință între nivelele de DPI. În plus, butonul pentru sniper dedicat scade automat DPI, poate fi activat cu o simplă apăsare pentru a urmări mai ușor adversarii pe ecran în shooter-ul favorit. Greutatea mouse-ului poate fi reglată cu cinci greutăți incluse (5g pe unitate) pentru a obține o ergonomie optimă. Pentru a se potrivi în orice setup de gaming, mouse-ul beneficiază de iluminare RGB care poate fi personalizată în 16,8 milioane de culori care pot fi sincronizate cu alte periferice AOC. Toate cele opt butoane ale AGM700 sunt personalizabile prin intermediul software-ului AOC G-Tools, iar 3 profiluri personalizate pot fi înregistrate în memoria mouse-ului, astfel încât să poată fi utilizate pe alte PC-uri fără software.

Mouse pad-ul AMM700 însoțește tastaturile și mouse-ul din seria AGON și completează întregul pachet. Suprafața de pânză cu micro-textură oferă o mișcare ușoară și o precizie sporită pentru ca moușii de gaming să alunece lin, în timp ce baza de cauciuc antiderapant asigură că mouse-ul nu se mișcă neintenționat. Iluminarea RGB care înconjoară mouse pad-ul poate fi personalizată cu 16,8 milioane de culori, are 4 efecte de iluminare și poate fi sincronizată cu celelalte periferice AOC sau monitoare prin intermediul software-ului G-Tools, datorită micro-controllerului de 32-bit.

Prețuri și disponibilitate

  • AGM700 Mouse: 269 Lei
  • AMM700 Mouse pad: 169 Lei
  • AGK700 Keyboard: 819 Lei
  • GM500 Mouse: 159 Lei
  • GK500 Keyboard: 389 Lei
  • GM200 Mouse: 109 Lei
  • GK200 Keyboard: 219 Lei
Taguri: , ,

Scrie un comentariu