Samsung va primi 43 de premii CES 2021 | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Samsung va primi 43 de premii CES 2021

Află mai multe în categoria: Stiri

Samsung va primi 43 de premii CES 2021 din categoriile: Spanning Mobile Devices, Streaming, Gaming, Accesibilitate & Sustenabilitate, printre altele. Compania sud-coreeană va primi astfel recunoaștere din partea Technology Association pentru design și inginerie.

Samsung Electronics Co., Ltd,. lider global în tehnologie, a anunțat astăzi că 44 dintre noile sale produse și servicii au primit premii CES® 2021 Innovation Awards, inclusiv patru premii Best of Innovations, din partea Consumer Technology Association (CTA)™. Premiile prestigioase recunosc designul și ingineria remarcabilă din spatele tehnologiei Samsung. Premiile obținute arată, de asemenea, lunga istorie Samsung în dezvoltarea de inovații semnificative care propulsează atât industria, cât și societatea.

Anul acesta, Galaxy Note20 5G/Ultra 5G și Galaxy Buds+ BTS Edition au fost printre câștigătorii premiului „Best of Innovation”. Produsele Samsung premiate acoperă o gamă largă de categorii, precum accesibilitate, accesorii pentru computer, hardware și componente pentru computer, imagistică digitală/ fotografie, tehnologii încorporate, fitness și sport, jocuri, căști și audio personal, sănătate și wellness, electrocasnice, sisteme AV de uz casnic Componente și accesorii, dispozitive și accesorii mobile, casă inteligentă, aplicații software și mobile, streaming, durabilitate, articole portabile și afișaje vizuale.

CES Innovation Awards sunt sponsorizate de CTA, proprietarul și organizatorul CES – cel mai mare și mai influent eveniment tehnologic din lume. CES 2021 va fi primul eveniment al organizației, complet digital, care va avea loc în perioada 11-14 ianuarie.

Mai jos detalii despre o selecție de produse câștigătoare:

  • Best of Innovation, Headphones & Personal Audio: Samsung Galaxy Buds+ BTS Edition – câștigător al premiului Best of Innovation, Galaxy Buds+ BTS Edition oferă un sunet de calitate specifică unui studio pentru ascultătorii de muzică de pretutindeni. Cu sunetul de la AKG, împreună cu un sistem inovator de boxe bidirecționale, utilizatorii se bucură de un sunet clar, cu înalte bogate și bas profund. Tehnologia Ambient Sound permite utilizatorilor să aleagă cât de mult zgomot de fundal intră, în timp ce un sistem inovator cu trei microfoane oferă claritate în ceea ce privește apelurile. Aceste căști sunt alimentate de o baterie ce ține întreaga zi și pot genera o oră de încărcare în doar câteva minute. Finisate cu o semnătură B. Purple, aceste căști nu oferă doar o experiență audio excelentă – oferă și o estetică îndrăzneață, care schimbă jocul.
  • Best of Innovation, Mobile Devices: Samsung Galaxy Note20 5G/Ultra 5G – câștigător al premiului Best of Innovation, Galaxy Note20 5G este cea mai puternică serie Note de până acum – funcționează ca un computer și vă permite să jucați ca un profesionist oriunde ați merge. Galaxy Note20 este echipat cu un display imersiv, cameră de calitate profesională, procesor rapid, soluții de productivitate de top din industrie și o experiență mai intuitivă de luare a notițelor cu un S Pen îmbunătățit. Este un device extrem de puternic care vă oferă libertatea să lucrați mai bine, dar și să aveți experiențe de divertisment la fel de bune.
  • Premiul Eco-Design, Sustenabilitate: Samsung Galaxy Buds Live – Galaxy Buds Live sunt căștile pentru stilul de viață suprem, care combină confortul pe tot parcursul zilei, stilul sofisticat și tehnologia audio de ultimă oră – precum și designul durabil. Aceste căști oferă o experiență audio superioară, echipată cu Active Noise Cancellation și un sistem avansat cu trei microfoane. Sunt, de asemenea, printre cele mai ecologice căști de pe piață, fabricate din materiale reciclate post-consum și proiectate cu piese interschimbabile care măresc durata de viață a produsului și reduc cantitatea de deșeuri. Îmbunătățiți-vă experiența audio cu Galaxy Buds Live: căști care arată elegant, sună grozav și sunt prietenoase cu mediu înconjurător.
  • Innovation Honoree, Health & Wellness: Samsung Galaxy Watch3 – Galaxy Watch3 este un ceas inteligent versatil care reunește designul luxos, ergonomia și permite o experiență de wellness completă. Construit cu materiale premium și o cadru rotativ elegant, Galaxy Watch3 se mândrește cu măiestria unui ceas de lux, oferind totuși confort pe tot parcursul zilei. Acest dispozitiv are toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă monitoriza sănătatea. Rămâneți în formă cu ajutorul programelor next-generation fitness tracking și run coaching; îmbunătățiți recuperarea cu funcția de monitorizare a somnului; monitorizați funcția pulmonară cu citiri VO2 max și oxigen din sânge (SpO2); țineți sub control sănătatea inimii cu monitorizarea ECG autorizată de FDA. Experiența Galaxy vine cu caracteristici inovatoare, chiar pe încheietura mâinii.
  • Innovation Honoree, Mobile Devices and Digital Imaging: Samsung Galaxy Z Flip 5G – Samsung Galaxy Z Flip 5G aduce viteze extrem de rapide pe un smartphone pliabil elegant. Galaxy Z Flip 5G are o balama unică, astfel încât dispozitivul să poată rămâne deschis într-o serie de unghiuri, precum un ecran de laptop – perfect pentru selfie-uri hands-free și chat-uri video. Iar cu modul Flex, display-ul de 6,7inci se împarte automat în două ecrane, astfel încât să puteți vizualiza cu ușurință conținutul din jumătatea superioară a afișajului și să îl controlați în jumătatea inferioară.
  • Innovation Honoree, Mobile Devices: Samsung Galaxy A51 5G – Galaxy A51 5G de la Samsung combină puterea conectivității 5G cu inovațiile mobile de care utilizatorii sunt cei mai interesați – un display captivant, un sistem de camere multi-obiectiv, baterie de lungă durată, cu încărcare rapidă și design elegant. Cu conectivitatea 5G, utilizatorii pot accesa cele mai recente viteze ale rețelei pentru a avea parte de experiențe mobile noi, cum ar fi jocuri fără probleme, chat video îmbunătățit și streaming de calitate superioară. Samsung face 5G mai accesibil, utilizând conectivitatea următoarei generații la o un preț accesibil, alături de inovații de vârf pentru echilibrul perfect dintre specificații și accesibilitate. Acum, Galaxy A51 5G vă permite să vă conectați, să creați și să partajați conținut mai repede decât oricând.
  • Innovation Honoree, Software & Mobile Apps: Samsung Wireless DeX – Samsung DeX, o platformă de productivitate Samsung potrivită pentru telefoane și tablete Galaxy, permite utilizatorilor să beneficieze de experiența unui desktop pe un ecran extern, indiferent care este acela. În 2020, a primit un upgrade major – Samsung DeX este acum wireless, fără a fi nevoie de cabluri. Pentru prima dată, DeX permite utilizatorilor să se conecteze fără fir prin dispozitive compatibile la televizoare inteligente și monitoare folosind tehnologia Miracast. Aplicații optimizate pentru aspectul și funcția DeX, similare cu cele dintr-un mediu de computer, permițând utilizatorilor să aibă experiența unui adevărat calculator chiar la ei în buzunar.
  • Innovation Honoree, Streaming: Samsung TV Plus – Samsung TV Plus este serviciul video Smart TV Samsung, care oferă TV gratuit și acces instant la peste 160 de canale, acoperind știri de top, sport, divertisment și multe altele. Preinstalat pe toate televizoarele Samsung 2016-2020 și disponibil pentru descărcare gratuită pe anumite dispozitive mobile Galaxy, milioane de oameni folosesc deja Samsung TV Plus, fiind de altfel unul dintre serviciile OTT de top de pe platforma Samsung Smart TV. Utilizatorii pot viziona instantaneu Samsung TV Plus gratuit doar cu o conexiune la internet – fără abonamente, fără carduri de credit, doar TV gratuit.
  • Innovation Honoree, Video Displays and Digital Imaging/Photography: Samsung The Premiere – Premiere LSP9T este primul proiector din lume certificat HDR10+, ultra-short throw (UST). În loc să fie montat la distanță sau montat pe tavan, The Premiere poate fi poziționat la câțiva centimetri de perete – și proiectează o imagine masivă de 130”. Cu tehnologie triplă laser, calitate a imaginii 4K și luminozitate intensă, The Premiere oferă o experiență de vizionare imersivă. Difuzoarele sale încorporate, cu mai multe canale, oferă sunet de calitate cinematografică cu tehnologia Acoustic Beam. Vine cu platforma Samsung Smart TV Tizen, alături de aplicații de streaming încorporate și funcționalitate de distribuire a conținutului. The Premiere oferă o experiență premium de divertisment la domiciliu pe ecran mare, în timp ce se integrează perfect în ambient.
  • Innovation Honoree, Componente Home Audio/Visual & Accesorii: Samsung The Terrace Soundbar – În completarea primului televizor pentru aer liber de la Samsung, Soundbar-ul Terrace este cel mai bun din clasa IP55 pentru durabilitate rezistentă la intemperii împotriva apei și prafului și optimizează sunetul pentru o experiență de divertisment în aer liber de neegalat. Soundbarul elegant și subțire poate fi montat pe perete sau direct pe The Terrace TV. Soundbar-ul oferă un sunet puternic și clar. Oriunde v-ați afla în curtea din spate, nu veți rata o secundă de acțiune. Transmiteți sunet de pe dispozitivele dvs. sau sincronizați televizorul și difuzorul. Tehnologia de anulare a distorsiunilor Terrace Soundbar ajută la emiterea unui sunet de bas profund și clar de la woofer-urile sale încorporate. Sunetul său adaptiv optimizează conținutul scenă cu scenă, făcând vorbirea clară chiar și la volume mici.
  • Innovation Honoree, Computer Hardware/Components: Samsung SmartSSD™ Computational Storage Drive (CSD) 4TB – Arhitectura centrelor de date orientate către consumator necesită transferuri frecvente mari între CPU, GPU, SSD-uri și RAM. SmartSSD CSD oferă putere de procesare unității în stare solidă, pentru a permite procesarea simultană a unor cantități mari de informații. Bazat pe tehnologia de stare solidă FPGA și PCIe Gen3, SmartSSD CSD oferă performanțe extrem de ridicate, eficiență energetică remarcabilă și fiabilitate de top, pentru aplicații care vizează analiza AI, big data și aplicații IoT.
  • Innovation Honoree, Tehnologii incorporate și Hardware/Componente: Samsung uMCP (UFS 3.1 256GB + LPDDR5 12GB) – Prima combinație de DRAM mobil LPDDR5 de clasă 10nm de 12 GB și stocare universală V-NAND de 256 GB de generație a șasea (3.1), Samsung uMCP reprezintă un pas înainte în industrie, fiind mai eficient din punct de vedere energetic, menit spre o utilizare mai mare a vitezei de înaltă viteză și a puterii reduse a memoriei mobile. UMCP de la Samsung permite, de asemenea, comercializarea afișajelor cu rezoluție mai mare, cum ar fi 4K / 6K, pe dispozitive mobile și multi-tasking excepțional.
  • Innovation Honoree, Health & Wellness: Samsung LM283N+ – Soluție revoluționară de iluminat interior care ajută oamenii să-și îmbunătățească nivelul de melatonină într-un mod similar cu iluminarea naturală. LM283N+ DAY ajută persoanele să obțină un nivel mai ridicat de concentrare, în timp ce LM283N+ NITE permite un somn mai bun, indiferent de temperatura culorii unei lumini. LM283N+ poate fi utilizat în becuri pentru utilizare în lămpile de birou sau noptiere existente.

Scrie un comentariu