AMD Radeon Pro pe dispozitivele Apple | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

AMD Radeon Pro pe dispozitivele Apple

Află mai multe în categoria: Stiri

AMD a anunțat disponibilitatea noilor soluții grafice AMD Radeon PRO W600X pentru Mac Pro, dar și GPU-urile Radeon PRO W6800X, Radeon PRO W6900X și Radeon PRO W6800X Duo (configurație dual-GPU care utilizează interconectarea AMD Infinity Fabric de mare viteză).

 AMD Radeon PRO W6000X

Construită pe arhitectura AMD RDNA 2 pe 7 nm, seria Radeon PRO W6000X păstrează eficiență consumului energetic, totodată oferind performanțe la cel mai înalt nivel. Această serie este destinată celor mai solicitante sarcini privind crearea de conținut.

Cele mai importante caracteristicile ale GPU-urilor din seria AMD Radeon PRO W6000X sunt:

  • memoria GDDR6 de mare viteză – Până la 64 GB de memorie GDDR6 cu o lățime de bandă de până la 512 GB/s ce oferă viteze de transfer ultra-rapide pentru a deschide instantaneu aplicațiile profesionale.
  • AMD Infinity Cache – Până la 256 MB (total) memorie cache de cea mai nouă generație integrată pe matrița GPU este conceput pentru a reduce latența și consumul de energie.
  • AMD Infinity Fabric – Oferă o lățime de bandă mare, latență scăzută, conexiune directă între GPU-urile AMD, permițând transferuri de mare viteză GPU-la-GPU, concepute pentru a face față cu brio chiar și celor mai solicitante activități de lucru.

Noua linie de produse GPU oferă performanțe excepționale și incredibilă fidelitate vizuală pentru a alimenta o mare varietate de aplicații profesionale exigente și sarcini de lucru, inclusiv redare 3D, compozitie video 8K, corecție a culorilor și multe altele.

Utilizatorii Mac Pro au, de asemenea, opțiunea de a alege placa grafică AMD Radeon PRO W6800X Duo, o configurație dual-GPU care utilizează tehnologia de interconectare AMD Infinity Fabric de mare viteză pentru a oferi niveluri remarcabile de performanță de calcul.

Am dezvoltat GPU-urile din seria AMD Radeon PRO W6000X pentru a dezlănțui creativitatea profesioniștilor și pentru a-i ajuta să aducă la viață proiecte mai complexe și cu calcul intensiv, de la animarea activelor de film 3D la compunerea scenelor de 8K până la dezvoltarea jocurilor. Noua serie AMD Radeon PRO W6000X are o eficiență energetică remarcabilă, unități de calcul îmbunătățite și o nouă conductă vizuală, permițând utilizatorilor Mac Pro să facă mai multe în mai puțin timp într-o gamă largă de aplicații profesionale” – a declarat Scott Herkelman, vicepreședinte corporativ și director general, Graphics Business Unit la AMD.

Taguri: ,

Scrie un comentariu