Căști de gaming: Philips TAGH301BL | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Căști de gaming: Philips TAGH301BL

Află mai multe în categoria: Stiri

Philips TAGH301BL oferă Sunet de calitate și confort: sunt primele căști de gaming de la Philips.
Philips TAGH301BL casti de gaming

Căști de gaming: Philips TAGH301BL

Căștile sunt un accesoriu care fac de foarte multe ori diferența, deși deseori importanța lor este subestimată. Sunetul de calitate este important atât la locul de muncă, în timpul videocall-urilor, cât și acasă, în sesiunile lungi de gaming. Astăzi, jocurile video au devenit atât de captivante încât sunetul poate reprezenta un adevărat avantaj competitiv. Un sunet de calitate și un microfon bun pot însemna diferența dintre victorie și înfrângere în jocurile de tip Battle Royal, de acțiune sau MMORPG.

Philips continuă să dezvolte produse care să vină în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor prin lansarea primei serii de căști de gaming din portofoliul Philips Gaming. Design-ul ușor și confortabil, banda reglabilă și pernele moi asigură o experiență de utilizare plăcută chiar și după sesiuni lungi de gaming. Căștile sunt disponibile în două modele diferite: Philips TAGH301BL și Philips TAGH401BL.

„Suntem bucuroși să vă prezentăm primele noastre periferice de gaming”, declară César Acosta, Product Manager la MMD pentru regiunea UE. „Credem cu adevărat că există un gamer în majoritatea dintre noi și dorim să oferim fiecăruia dintre clienții noștri căști care pot îmbunătăți orice sesiune de gaming, așa cum o fac deja monitoarele noastre.

Sunet și confort într-o construcție ușoară

Philips TAGH301BK este o pereche de căști cu fir caracterizată printr-o construcție unică cu o bandă de susținere ce asigură un confort sporit. În plus față de reglarea cupelor care acoperă urechile, modelul beneficiază de un burete moale și este îmbrăcat în piele poliuretanică. Căștile sunt extrem de ușoare, cântărind doar 211 grame.

Pentru o utilizare confortabilă, căștile au un cablu cu o lungime de 1,8 metri cu un conector jack de 3,5 mm, iar telecomanda multifuncțională amplasată pe cablu beneficiază și de comutator pentru microfon. Pentru a răspunde cerințelor gamerilor și profesioniștilor, microfonul de care dispun căștile Philips oferă un sunet clar și fără interferențe pentru conversații online.

Difuzoarele de 40 mm cu magneți neodim oferă sunet fără distorsiuni sonore, asigurând în același timp un sunet clar și un bass bogat și îndrăzneț. Design-ul closed-back oferă o izolare fonică excelentă pentru ca utilizatorii să se bucure de fiecare detaliu; izolarea fonică este un lucru obligatoriu pentru gaming chiar și într-un mediu zgomotos.

Sunet 3D imersiv, confort sporit și funcționalitate

Căștile Philips TAGH401BL reprezintă un plus pentru gameri. Tehnologia profesională de sunet Dirac HD/3D oferă o actualizare dramatică a calității sunetului cu o poziționare spațială precisă pentru o experiență audio aproape de realitate. Această caracteristică este disponibilă pentru utilizatorii de PC-uri Windows, care pot folosi tehnologia 3D și HD direct de la telecomanda poziționată pe cablu. Aceste căsti oferă un real avantaj în jocurile competitive și îi oferă utilizatorului un sunet surround care-l va ajuta să nu fie surprins pe neașteptate de un adversar.

„Soluțiile Dirac oferă noi detalii în experiența de joc; sunetele pierdute anterior sunt acum prezente și plasate cu precizie în jurul gamer-ului ca și cum ar fi viața reală”, a declarat Lars Isaksson, vicepreședintele Dirac al Headphone & Streaming Audio. „Prin colaborarea la dezvoltarea căștilor de gaming Philips, oferim utilizatorilor realismul și imersiunea care fac diferența între o experiență de joc obișnuită și una extraordinară. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea cu MMD pentru a depăși limitele a ceea ce înseamnă sunetul în jocuri video.”

Cântărind doar 250 de grame, căștile au o bandă reglabilă pentru o potrivire optimă și un confort sporit în cazul sesiunilor de gaming prelungite datorită reglării benzii de susținere, pernelor moi și cupelor cu spumă cu memorie îmbrăcate în PU. Designul are o lumină albă care pulsează încet pe fiecare cupă și permite o plierea rapidă.

Cablul de 2,5 metri dispune de o mufă USB 2.0 pentru conectivitate intuitivă și transfer de date de mare viteză și dispune de o telecomandă pe cablu pentru a regla volumul difuzoarelor și a opri microfonul cu „un singur buton”. Prin intermediul comenzii pe cablu puteți regla cu ușurință sunet surround între stereo, 3D și HD. Gata cu gâfâitul sau dezactivarea sunetului în timpul jocurilor; gamerii vor fi întotdeauna gata să comunice cu membrii echipei.

Philips TAGH301BL și Philips TAGH401BL vor fi disponibile începând din luna august 2021 la un preț recomandat de 186.5 lei, respectiv 294.7 lei

Taguri: ,

Scrie un comentariu