Arcane, serialul inspirat din League of Legends, debutează pe 7 noiembrie pe Netflix | PC Forum Romania
Online | Acces la Net, servicii, software, site-uri utile. Totul despre Internet.

Arcane, serialul inspirat din League of Legends, debutează pe 7 noiembrie pe Netflix

Află mai multe în categoria: Online

Primele episoade din filmul de animație Arcane, serialul inspirat din cunoscutul joc League of Legends, vor putea fi urmărite de fani pe 7 noiembrie pe Netflix. Seria animată, dezvoltată și produsă de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions, va cuprinde trei acte a câte trei episoade și va dezvălui originile campionilor din League of Legends în Runeterra, o lume complexă, plină de decizii morale și povești cu suspans. Celelalte două acte vor fi lansate pe 13 și pe 20 noiembrie.

ARCANE

Sâmbătă seară, în cadrul unui eveniment organizat de Netflix pentru fani, a fost prezentat trailerul oficial al serialului. Jucătorii de League of Legends pot recunoaște personaje familiare în Arcane, precum Jinx, Vi, Jayce și Caitlyn, și vor afla despre evenimentele care i-au transformat în campionii iconici de astăzi, pe măsură ce poveștile lor avansează în serial. De asemenea, jucătorii vor face cunoștință și cu unele personaje noi, precum Vander și Silco, care sunt amândoi cetățeni ai Zaunului și joacă roluri esențiale în modelarea lumii în dezvoltare.
În Arcane, tehnologia Hextech conferă oricărei persoane abilititatea de a controla magia și stă la baza intrigii care va genera decizii morale complexe în personajele surprinse în clivajul care reunește orașul bogat Piltover și mahalalele Zaun în așa numitul ”orașul progresului”, un loc unde operează cele mai mari minți din lume.

„Lansarea Arcane este începutul următorului capitol pentru Riot și abia așteptăm ca jucătorii să vadă ce le-am pregătit în materie de jocuri, divertisment și sport. În cinstea acestui moment, vom pune jucătorii în centrul unei experiențe uimitoare la momentul lansării. Campionatul Mondial de League of Legends și Arcane se vor combina pentru a forma o sărbătoare unificată, globală, îmbinând competiția, divertismentul și comunitatea într-un mod cu totul nou”, spune Nicolo Laurent, CEO Riot Games.

„Când ne-am propus să producem Arcane, am știut că avem ceva cu adevărat special cu povestea lui Jinx și a lui Vi. Am vrut să explorăm ideea a ceea ce ai face pentru familia ta, ce valori ai compromite și conflictul pe care l-ai îndura. Povestea, combinată cu stilul artistic pictat manual și animația nuanțată a personajelor pe care am creat-o în parteneriat cu Fortiche, va aduce jucătorilor detalii despre universul League of Legend.”, spune Christian Linke, co-creatorul serialului Arcane.

„Arcane este o poveste a dualității. Despre cum personajele se împart în două jumătăți ale unui oraș cu valori și oportunități opuse, dar complementare. Fiecare cu propriile merite și defecte. Poți fi eroul din povestea ta, dar răufăcătorul din povestea altcuiva.”, dezvăluie Alex Yee, co-creator Arcane.

Riot Games a anunțat săptămâna trecută actorii care vor fi vocile personajelor în versiunea globală Arcane. Printre aceștia se numără nume cunoscute precum Hailee Steinfeld (Bumblebee), Ella Purnell (Maleficent), Kevin Alejandro (Lucifer), Katie Leung (Harry Potter) sau JB Blanc (Breaking Bad).

Scrie un comentariu