Noi periferice Razer cu design inspirat din Halo Infinite | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Noi periferice Razer cu design inspirat din Halo Infinite

Află mai multe în categoria: Stiri

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat o nouă gamă completă de produse cu design inspirat din Halo Infinite care include periferice pentru PC și pentru console, bazate pe modele Razer premiate la nivel internațional. Noile produse Razer sunt licențiate oficial și sunt inspirate de design-ul faimosului Mjolnir Powered Assault Armor purtat de Master Chief și sunt acompaniate de bonusuri in-game pentru Halo Infinite.

Periferice Razer cu design inspirat din Halo

Jucătorii pot amenaja un colț de joacă în stil Spartan atât pentru PC, cât și pentru Xbox folosind gama de produse Halo Infinite:

  • Kaira Pro for Xbox – Halo Infinite Edition
  • BlackWidow V3 – Halo Infinite Edition
  • DeathAdder V2 – Halo Infinite Edition
  • Goliathus Extended Chroma – Halo Infinite Edition

Franciza Halo a devenit sinonim cu un gameplay deosebit de captivant, povești memorabile și confruntări multiplayer pline de adrenalină, Halo Infinite promițând să continue aceste tradiții pe PC și pe consolele Xbox X|S. Razer a reușit să încorporeze în ADN-ul produselor sale decenii de experiență provenită din excelența competițională, iar acest parteneriat le oferă fanilor Halo cele mai bune periferice și cea mai captivantă experiență pentru a se bucura pe deplin de Halo Infinite pe toate platformele.

PREȚ:

Kaira Pro for Xbox – Halo Infinite Edition 169,99 Euro
BlackWidow V3 – Halo Infinite Edition 159,99 Euro
DeathAdder V2 – Halo Infinite Edition 79,99 Euro
Goliathus Extended Chroma – Halo Infinite Edition 89,99 Euro
IMAGINI: LINK

Despre Razer

Razer este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.
Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video). Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est. Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Taguri: ,

Scrie un comentariu