BenQ GV30 și GS50 sunt proiectoare portabile din lume cu sistem audio 2.1 pentru extra bass | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

BenQ GV30 și GS50 sunt proiectoare portabile din lume cu sistem audio 2.1 pentru extra bass

Află mai multe în categoria: Stiri

BenQ GV30 și GS50 sunt proiectoare portabile din lume cu sistem audio 2.1 pentru extra bass. Oferă streaming wireless pentru familiile active și pentru pasionaţii de filme.

BenQ GV30 și GS50

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, anunță lansarea proiectoarelor portabile GV30 și GS50, primele modele portabile din lume ce oferă Bluetooth audio 2.1. Sistemul audio integrat oferă un bass profund, detalii clare și efecte audio puternice. Noile proiectoare aduc experiența cinematografică la purtător, oferind culori vii și un contrast puternic.

Noile noastre proiectoare portabile oferă experiențe cinematografice excelente prin combinarea streaming-ului wireless Android TV cu o conectivitate Bluetooth multichannel versatilă” a declarat Steve Chu, Preşedinte BenQ Europe. “GV30 și GS50 completează stilurile de viață versatile, acoperind atât utilizarea la interior cât şi pe cea la exterior. Ambele modele oferă divertisment la scară largă pentru pasionații de experiențe cinematografice și pentru familiile aventuroase fără compromisuri.”

Ca şi exclusivitate la nivel global, cele două modele oferă sistem audio de 2.1 format din difuzoare dedicate pentru sunetele medii și înalte dar și un woofer pentru bass profund și rezonant. Astfel, proiectoarele vor oferi o experiență cinematică reală în timpul vizionării nu doar prin imaginea de bună calitate ci și printr-un sunet excepțional. Prin expertiza echipei BenQ treVolo, sunetul redat de sistemul audio 2.1 este calibrat şi optimizat pentru a spori experienţa audio. BenQ GV30 și GS50, cu modurile lor versatile precum Cinema, Sport, Gaming, Muzică, funcționează perfect şi ca difuzor Bluetooth portabil, oferind o coloană sonoră bogată pentru un stil de viață activ.
În plus, GV30 și GS50 sunt complet wireless, având integrate un modul Android TV ce oferă acces imediat la Google Play, aplicații de streaming live, filme, emisiuni, sport și jocuri, precum și casting wireless de pe calculator, telefon cu iOS sau Android.

Echipat cu tehnologia CinematicColor TM și susţinute de un spectru de culoare Rec.709, noul GV30 oferă o luminozitate de 300 ANSI Lumeni și rezoluție 720p. BenQ GS50 oferă în schimb rezoluție Full HD, luminozitate de 500 ANSI Lumeni şi suport HDR. Ambele modele dispun de un reglaj meticulos al imaginii încă din fabrică, oferind culori naturale și imagini realiste. Modurile special concepute precum Cinema Mode și Day Time Mode oferă un contrast vibrant și detalii precise în medii diverse, chiar şi în condiții de lumină puternică.
Adaptat pentru iubitorii de cinema, GV30 oferă un unghi de proiecție de 135 grade, oferind astfel o amplasare versatilă. GS50 oferă în schimb caracteristici de siguranță pentru utilizarea în aer liber, inclusiv rezistență IPX2 pentru stropii de apă și rezistență la cădere(de la 70cm).

Ambele video proiectoare oferă o autonomie generoasă fiind capabile să ducă la final un lungmetraj. De asemenea, durata de viață a sursei de lumină este de 30.000 ore. Astfel, noile proiectoare pot oferi divertisment pentru perioade îndelungate de timp, iar conectivitatea versatilă oferă posibilitatea interconectării cu alte dispozitive precum laptop-uri, echipamente Blu-Ray, console de joc, device-uri smart și multe altele.

Taguri: ,

Scrie un comentariu