TP-Link Deco X80-5G sistem mesh 5G Wi-Fi 6 | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

TP-Link Deco X80-5G sistem mesh 5G Wi-Fi 6

Află mai multe în categoria: Stiri

TP-Link a prezentat la IFA 2020 o serie de premiere în lumea tehnologiei. Compania prezintă, astfel, primul său sistem mesh 5G Wi-Fi 6 Gateway, Deco X80-5G, prima valvă termostatică smart pentru calorifer – Tapo E100, dar și noua soluție de securitate HomeShield powered by Avira.

TP-Link Deco X80-5G sistem mesh 5G Wi-Fi 6

TP-Link Deco X80-5G sistem mesh 5G Wi-Fi 6

TP-Link Deco X80-5G sistem mesh 5G Wi-Fi 6

TP-Link a prezentat la IFA 2020 primul său sistem Whole Home Mesh 5G Gateway cu Wi-Fi 6, care integrează inovații de top, precum conexiunea 5G, compatibilitatea cu standardul Wi-Fi 6 și tehnologia mesh, pentru a le aduce utilizatorilor viteze superioare de navigare, atât wireless, cât și pe fir, dar și cea mai bună conexiune la rețea din clasa sa.

Dotat cu tehnologii de ultimă generație, Deco X80-5G oferă acces extrem de rapid la rețeaua 5G, cu o latență redusă și o capacitate sporită. Dispozitivul trebuie doar conectat la o sursă de curent, iar utilizatorii se pot bucura apoi de navigare 5G mai rapidă ca niciodată, pentru activitățile de zi cu zi. Mai mult, datorită compatibilității Wi-Fi 6, noul Deco X80-5G livrează și viteze reale gigabit de până la 6.0 Gbps, asigurând conexiuni foarte fluide, diminuând latența și interferența altor rețele. Astfel, fie că vor să descarce conținut de pe Internet, să facă streaming sau gaming online sau să ruleze alte aplicații care necesită o lățime de bandă mai mare, utilizatorii se pot bucura de o experiență premium.

Modelul Deco X80-5G are un design elegant și se integrează perfect în orice decor modern, datorită aspectului său minimalist.

Tehnologia 5G aduce pe piață noi standarde în ceea ce privește performanța rețelei, oferind viteze ultra-rapide și latențe extrem de scăzute. Astfel, noul Deco X80-5G permite viteze de download în bandă largă de până la 5.0 Gbps, de 16,7 ori mai rapid decât standardul 4G LTE-Advanced și de 33 de ori mai rapid decât 4G LTE. De asemenea, acesta asigură conexiuni de rețea extrem de fluide și pentru dispozitivele mobile, atât din prezent, cât și din viitor, cu o latență de doar 1ms.

Accesul la conexiunea 5G în bandă largă este un salt important în materie de rețelistică, o evoluție semnificativă comparativ cu ceea ce oferă 4G, permițând accesul neîngrădit la noi tipuri de conținut precum realitatea virtuală, realitatea augmentată, vizionarea clipurilor 4K/8K, streaming, live și alte tipuri de aplicații avansate. Toate acestea se află la îndemâna utilizatorilor prin simpla adăugare a unei cartele SIM 5G.

Compatibil cu generația Wi-Fi 6, Deco X80-5G oferă viteze dual-band Wi-Fi 6 superioare, de până la 6000 Mpbs, aducând în fiecare locuință adevărata experiență premium gigabit, atât în ceea ce privește îmbunătățirea vitezei și acoperirii, cât și reducerea latenței și a interferențelor de rețea. În general, standardul Wi-Fi 6 livrează o capacitate de patru ori mai mare, pentru gestionarea mai multor dispoitive simultan, acoperire sporită, fără întreruperi, transmisie wireless mai rapidă, latență mai scăzută, autonomie extinsă a bateriei pentru dispozitivele mobile și dispozitivele IoT.

Modelul Deco X80-5G este compatibil cu toate celelalte dispozitive din gama Deco, putând fi integrat într-o rețea mesh Deco pentru conexiune puternică și stabilă în fiecare colț al locuinței. Principalele caracteristici ale rețelei mesh Deco sunt asigurarea conexiunii puternice în orice colț al locuinței, capabilități de rețea extinse, experiență fluidă Seamless Roaming, fără întreruperi, și instalare ușoară și rapidă. Mai mult, în combinație cu soluția HomeShield de la TP-Link, toate dispozitivele conectate sunt protejate constant împotriva virușilor.

Funcționalități cheie ale lui Deco X80-5G:

  • Conexiune ultra rapidă în bandă largă: tehnologia 5G crește viteza de descărcare până la 5.0 Gbps
  • Latență foarte scăzută: standardul 5G oferă conexiuni rapide și fluide, cu o latență de doar 1 ms
  • Viteze spectaculoase dual band Wi-Fi 6: 4804 Mpbs (în banda de 5 GHz) + 1148 Mpbs (în banda de 2,4 GHz)
  • Conexiuni superioare prin cablu: 1 port WAN/LAN de 2,5 Gbps + 1 port Gigabit WAN/LAN
  • Rețea Whole Home Mesh: tehnologia Deco Mesh asigură o conexiune Wi-Fi puternică în orice colț al locuinței
  • Conexiune fixă la Internet 4G și 5G
  • Compatibilitate universala cu cartele SIM
  • Suport VoLTE
  • Instalare și gestionare rapidă prin intermediul aplicației Deco
Taguri:

Scrie un comentariu