Samsung a lansat prima sa competiție de PUBG mobile | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Samsung a lansat prima sa competiție de PUBG mobile

Află mai multe în categoria: Stiri

Samsung a anunțat deschise înscrierile pentru prima sa competiție de PUBG mobile. După succesul competiției de Wildrift din primăvara acestui an, Samsung lansează o nouă competiție destinată pasionaților de mobile gaming, de data aceasta cu jocul PUBG mobile.

Samsung a lansat prima sa competiție de PUBG mobile

Samsung a lansat prima sa competiție de PUBG mobile

Competiția este deschisa tuturor, de la amatori la profesioniști. Pasionații de gaming se pot înscrie până pe 21 octombrie, alături de alți 3 prieteni, iar turneul va consta in 3 runde de calificare, iar marea finala va avea loc la finalul lunii, in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week.

Premiile puse la bătaie sunt câte un Galaxy S21 pentru fiecare membru al echipei câștigătoare; membrii echipei care se va clasa pe locul doi vor primi câte o pereche de Galaxy Buds2.
Mai multe detalii despre competiție, regulament și formularul de înscriere pot fi găsite aici: https://bit.ly/PlayOnWithSamsung_PUBG_Mobile.

Competiția PUBG mobile este una dintre acțiunile initiate de Samsung în ultimul an, ca parte din platforma Play On with Samsung, care reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum și organizarea de competiții de gaming proprii, așa cum este și aceasta. Mai multe detalii despre PlayonwithSamsung gasiti pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.

Recunoașterea meritelor brandului în această industrie a venit aseară, la gala Video Gaming Award, unde Samsung a câștigat distincția de comunicator al anului în gaming.

Despre PUBG mobile

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) este un joc online multiplayer de battle royale dezvoltat și publicat de PUBG Studios, o filială a companiei sud-coreeane de jocuri video Krafton. Jocul se bazează pe modurile anterioare create de Brendan “PlayerUnknown” Greene pentru alte jocuri, inspirat de filmul japonez Battle Royale din 2000, și s-a extins într-un joc independent sub direcția creatoare a lui Greene. În joc, până la o sută de jucători se parașutează, pe o insulă și scormonesc după arme și echipament pentru a ucide pe alții, evitând însă să moară chiar ei. Zona de siguranță disponibilă pe harta jocului scade în timp, direcționând jucătorii supraviețuitori în zone mai stricte pentru a forța întâlnirile. Ultimul jucător sau echipă câștigă runda.

Taguri: ,

Scrie un comentariu