Noile modele iPhone 13 sunt disponibile în magazinele iSTYLE din toată țara | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Noile modele iPhone 13 sunt disponibile în magazinele iSTYLE din toată țara

Află mai multe în categoria: Featured, Stiri

Cele mai recente modele de iPhone – iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max – sunt disponibile în România, putând fi cumpărate din magazinele iSTYLE din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Sibiu, precum și online pe istyle.

Noile modele iPhone 13

În plus, tot astăzi se deschid precomenzile pentru noile smartwath-uri Apple Watch Series 7, care uimesc prin noul design al ecranului – mai mare, mai rezistent și mai avansat. Dispunând de îmbunătățiri pentru toate funcționalitățile dedicate sănătății și oferind o încărcare mai rapidă, software actualizat și noi culori vii ale carcasei, noile modele de Apple Watch vor fi disponibile la vânzare din data de 15 octombrie.

iPhone 13 și iPhone 13 Pro au un design unic și ușor de recunoscut, iar utilizatorii vor fi încântați de faptul că iPhone 13 are cel mai avansat sistem cu camera dublă de până acum. Utilizatorii vor putea să realizeze fotografii și filmări uimitoare în condiții de lumină slabă cu noul obiectiv superangular și să surprindă cea mai mare parte a scenei cu obiectivul ultra-superangular. Toate acestea vor putea fi admirate acum pe un ecran Super Retina XDR de 6,1 inchi (iPhone 13) sau 5,4 inchi (iPhone 13 mini) mai luminos, cu tonuri de alb pur, negru autentic și o precizie incredibilă a culorilor.

iPhone 13 Pro, cel mai avansat model de smartphone Apple, beneficiază de un upgrade al sistemului de camere Pro cu trei obiective noi pentru fotografii și clipuri video excepționale în condiții de iluminare scăzută, fotografiere macro și înregistrări video în format ProRes. Acestea oferă instrumentele ideale pentru a crea magie cinematografică cu modul Cinematic și pentru a viziona totul pe noul ecran Super Retina XDR cu tehnologie ProMotion, care oferă o rată de reîmprospătare ajustabilă de 120Hz pentru o experiență superioară și o viteză de reacție sporită.
Modelele de iPhone 13 sunt compatibile cu tehnologia 5G și sunt echipate cu cel mai recent procesor A15 Bionic, care este cu 50% mai rapid decât orice alt procesor Apple din lume. În plus, A15 oferă o performanță grafică cu 30% mai rapidă decât orice alte dispozitive de pe piață. Singurul procesor mai rapid se află în echiparea iPhone 13 Pro, care are capacitatea de a reîmprospăta ecranul la frecvențe de până la 120Hz. iPhone 13 Pro este disponibil, de asemenea, într-o versiune Max cu un ecran mai mare, de 6,7 inchi, pentru divertisment multimedia desăvârșit. iPhone 13 și iPhone 13 mini sunt disponibile în 5 culori: PRODUCT (RED), alb, negru, albastru și roz, în timp ce iPhone 13 Pro și iPhone 13 Max vin în patru variante cromatice: negru, auriu, argintiu și albastru.

Prețul pentru noul iPhone 13 începe de la 4 449 lei pentru modelul de 128GB, în timp ce iPhone 13 Pro și 13 Pro Max sunt disponibile de la 5 699 lei și, respectiv, 6 199 lei pentru versiunile de 128GB, iar iPhone 13 mini pleacă de la 3 949 lei pentru versiunea de 128GB.

Noile modele de iPhone 13 se alătură astfel celorlalte produse recent lansate în cadrul evenimentul tradițional de toamnă al companiei Apple, respectiv iPad mini generația a 6-a, o minune tehnică oferind performanțe senzaționale într-un design extrem de compact și atractiv, și iPad generația a 9-a, un dispozitiv robust, polivalent, la un preț extrem de accesibil, care sunt deja disponibile în magazinele iSTYLE din România.

Taguri: ,

Scrie un comentariu