Noul XPS Desktop: frumusețe și performanță | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Noul XPS Desktop: frumusețe și performanță

Află mai multe în categoria: Gadget

XPS este unul dintre cele mai râvnite mărci din industria PC-urilor, fiind apreciat pentru convergența perfectă dintre designul elegant și tehnologia de ultimă oră. Dar un dispozitiv XPS oferă întotdeauna mai mult la decât lasă să se vadă. Cu aproape 42% mai mare decât predecesorul său (27L vs 19L) , noul desktop XPS vine cu o suită extinsă de tehnologii performante de ultimă generație și o arhitectură de răcire mai robustă, fiind astfel cel mai puternic desktop XPS realizat vreodată.

XPS Desktop

Creativii, gamerii și practic oricine dorește să-și dezvolte pasiunile pot deține acum un computer sofisticat, cu performanțe superioare și design minimalist.

Indiferent dacă sunteți un artist aspirant sau un virtuoz experimentat, veți atinge performanța cu noile procesoare desktop Intel Core de a 12-a generație (până la i9) foarte potrivite pentru proiecte creative și sesiuni de jocuri, alături de cele mai impresionante opțiuni grafice disponibile pe piață, fie cu NVIDIA® GeForce RTX ™ 30 Series GPU (până la 3090) sau AMD Radeon™ RX GPU (până la 6900 XT). Combinat cu memoria DDR5 de ultimă generație cu o viteză cu până la 50% mai mare decât DDR4, precum și cu PCIe Gen5 graphics ready, noul desktop XPS vă oferă o putere incredibilă gata să rezolve orice sarcină pe care i-o încredințați.

Ce poate fi mai cool decât să fii (liquid) cool?

Inginerii noștri au reproiectat cu atenție arhitectura termică a dispozitivului pentru a maximiza performanța și a atenua acustica prin îmbunătățirea fluxului de aer. Rama frontală a șasiului este proiectată pentru a aspira aer rece și pentru a-l circula din față în spate și în afară. Noul desktop XPS este cu până la 21% mai rece sub sarcină (cu o soluție de răcire de 125 W) sau cu până la 18% mai rece sub sarcină cu răcire cu lichid (în comparație cu noua soluție termică de 125 W) . Iar noile ventilatoare cu turații mari (până la 5.000 rpm) funcționează mai eficient la viteze mai mici, ceea ce face ca sistemul să fie mai puțin zgomotos. În general, noul desktop este cu 50% + mai silențios sub sarcină față de generațiile anterioare, astfel încât să vă puteți concentra doar pe finalizarea acelui $h*t la care lucrați.
CAPTION: Sunt la modă gadget-uri care se integrează ca o piesă de mobilier. Livrat în nuanțe deschise sau închise la alegere, desktop-ul XPS se armonizează cu orice mobilier.

Noul desktop XPS este proiectat atent pentru a se potrivi perfect în orice mediu, la fel ca restul gamei XPS. Echipa noastră de designeri a explorat cele mai noi materiale și a testat diverse finisaje, texturi și culori pentru a-l face să arate mai puțin ca un PC și mai mult ca un obiect natural și autentic, care se încadrează armonios în spațiul dvs., cu porturi de acces care nu vă distrag atenția și linii simple. Vine cu două game elegante de culori – deschise și întunecate – inclusiv Night Sky și o opțiune din aluminiu, Platinum Silver. Baza din aluminiu adaugă un nivel suplimentar de echilibru modelului nostru argintiu.

Clienții noștri XPS au un spirit de învingător și sunt întotdeauna gata să accepte următoarea lor provocare. Întotdeauna învață, cresc și își extind seturile de abilități. De aceea, este important să aveți un computer personalizabil, astfel încât sistemul să poată fi actualizat pentru a satisface cerințele crescute de performanță în timp. Pe baza șasiului XPS, puteți actualiza cu ușurință CPU, GPU, memoria, stocarea și altele pentru a ține pasul cu noua tehnologie pe măsură ce aceasta devine disponibilă. În esență, investiți în tehnologia care evoluează așa cum evoluează și pasiunea ta.

Creator Edition

Cei care aspiră să-și dezvolte abilitățile de creare de conținut digital, fie că este vorba de fotografie, design grafic, producție muzicală și nu numai, pot accesa „Creator Edition” care vine cu configurații preselectate gata pregătite pentru solicitările creative.
Asistență la nivel superior

Pe lângă configurații hardware remarcabile pentru divertisment sau de munca de birou, experiența Dell este completată de software, asistență și servicii.

Dell Technologies oferă asistență prin telefon 24 × 7, detectare automată, proactivă și predictivă a problemelor și servicii la fața locului după diagnosticarea de la distanță. Aflați mai multe despre Dell Premium Support Plus și serviciile noastre suplimentare aici.

Cu Dell Mobile Connect, puteți integra fără probleme PC-ul Dell cu smartphone-ul. Atât utilizatorii Android, cât și iOS pot acum să efectueze apeluri, să trimită mesaje, să oglindească complet ecranul telefonului pentru a vă folosi aplicațiile, să primească notificări și transfere fișiere prin drag and drop între telefon și computerul Dell. Dell Mobile Connect este disponibil pentru descărcare gratuită din Microsoft Store.

Doriți un mână de ajutor pentru a cumpăra un echipament nou, de vis? Cu noul program Dell Trade In, puteți transforma orice dispozitiv electronic eligibil (Dell și non-Dell) în credit pentru următoarea achiziție, instantaneu. Deși va fi lansat inițial în SUA, acest program va fi lansat și în alte țări la începutul anului viitor.

Disponibilitate
Noul Desktop XPS Desktop va fi disponibil la sfârșitul acestei toamne și va fi echipat cu Windows 11. Mai multe informații, în dosarul de presă.

Autor: Donnie Oliphant, Senior Director of XPS

Taguri: , ,

Scrie un comentariu