Laptopuri cu cel mai bun raport preț – performanță | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Laptopuri cu cel mai bun raport preț – performanță

Află mai multe în categoria: Stiri

Cei care dispun de un buget mediu, pe care trebuie să-l cheltuiască înțelept, așa că aleg laptopuri cu cel mai bun raport preț – performanță, scrie ComputerBlog.Ro.

laptops
MSI Bravo 15 combină procesorul AMD Ryzen și grafica Radeon RX, oferind performanț de gaming la un preț excelent. Are afișaj optimizat pentru jocuri cu tehnologia FreeSync Premium. Include audio Hi-Res pentru jocuri, muzică și video. Sistemul termic Cooler Boost 5 asigură o temperatură plăcută în sarcini de mare putere. Partea superioară este metalică, iar capacul are un design futurist. Am văzut configurații disponibile de la 2.999 de lei în magazinele din România.

MSI GF63 Thin este și el pregătit pentru jocuri, dar și pentru muncă. Modelele vin echipate cu procesoare Intel Core i7 din generatia a 10-a și placi grafice GeForce GTX pregătite pentru gaming. NVIDIA Max-Q este o abordare nouă pentru crearea celor mai subțiri, rapide și mai silențioase laptopuri de gaming din lume. În sfârșit, un laptop pentru gaming pe care îl poți tine în brațe. Configurat pentru a fi vizibil mai silențios și mai rece în sarcina, infiltrandu-se cu ușurință în orice mediu.

Seria MSI Creator este gândită pentru a vă transforma ideile în realitate. Sunt doar instrumente pentru creatorii de conținut digital profesioniști. Fie că este vorba de editare video, editare grafică, producție muzicală sau redare, puteți conta pe modelele MSI Creator. Vă mai pun aici în listă și laptopurile MSI Prestige, care aduce cele mai bune inovații din domeniu.

MSI oferă în această serie cea mai mare colecție de laptopuri. Combină un design specialcu tehnologii de fabricație unice și hardware extrem de puternic. Vă îmbunătățesc stilul și fluxul de lucru oriunde ați merge.

MSI Creator 15 aduce procesorul Intel Core i7 și grafica NVIDIA GeForce RTX SUPER pentru a vă oferi performanțe ridicate în cele mai solicitante sarcini. Are cea mai mare capacitate a bateriei, 99,9 Whr, dar și design subțire și ușor. Este conceput pentru designeri grafici, fotografi și realizatori de filme, compozitori și designeri web. Creator 15 este realizat cu un șasiu solid din aluminiu și un finisaj cu profil scăzut sablat gri de carbon. Oferă de asemenea un ecran True Pixel, rezoluție 4K, gamă de culori AdobeRGB 100%, calibrate din fabrică Delta-E <2. Sunt instrumente necesare pentru munca creativă, design, fotografie și editare video.

Citește articolul complet: Top laptopuri MSI pentru muncă, dar și pentru distracție.

Scrie un comentariu