Faceți backup la date, să stați liniștiți | PC Forum Romania
Aplicatii | Fie ca ruleaza pe PC sau pe mobile, totul despre aplicatii.

Faceți backup la date, să stați liniștiți

Află mai multe în categoria: Aplicatii

Indiferent că lucrați pe un computer vechi de 10 ani sau pe cel mai nou laptop cu putință, este întotdeauna o bună idee să faceți backup la date. Am testat pentru voi o aplicație care face backup gratuit, Easeus Todo Backup Free. Este o aplicație rapidă și fără bătăi de cap, pentru cei care au nevoie să-și protejeze datele și să le poată recupera rapid atunci când vor avea nevoie.


Foto: © Imillian | Dreamstime

Aplicația poate face backup pînă la maximum 16TB de date, deci nu vă faceți griji cu HDD-urile de la computer, hard-discul extern, cardurile foto și așa mai deprate. Toate pot trece prin aplicație, doar să aveți loc pentru stocarea unui backup atât de complex. Un backup vă poate salva în multe ocazii.

De exemplu, dacă vi se strică brusc hard-discul la laptop, desktop sau alt sistem. Atunci toate datele se pot pierde și dacă recuperarea datelor nu funcționează, ați rămas fără orice informație. Fără pozele de familie, fără proiectele pentru servici, fără alte documente importante scanate pe computer. De aceea, este bine ca întotdeauna să aveți backup pentru fișierele personale.

Versiunea gratuită poate face backup și recuperează rapid datele în caz că aveți probleme. Există și o versiune premium, care include în plus backup și recuperarea datelor din Outlook, suport tehnic gratuit, transferul tuturor fișierelor pe un alt computer nou, excluderea unor fișiere de la backup sau recuperare, rularea de backup automat, la program.

Licența versiunii Pro costă 29.99 dolari pe un an sau puteți cumpăra pe doi ani cu 39,95 dolari și pe viață cu 65,95 dolari, cu toate actualizările care vor exista vreodată. Cred că este o achiziție smart.

Să ai backup te salvează chiar în cazul unor probleme moderne, precum atacuri informatice cu ransomware, care pot bloca calcuatorul. Dar dacă tu ai toate datele la zi, formatezi și reinstalezi totul ca la început în câteva minute. E la fel de bine dacă lucrezi pe laptop la proiecte importante și există riscul să uiți laptopul, să ți-l fure cineva și așa mai departe.

Dacă ți se pare o idee bună să faci backup, încearcă versiunea gratuită chiar acum.

Taguri: ,

Scrie un comentariu