Aplicații de backup și recuperarea datelor | PC Forum Romania
Aplicatii | Fie ca ruleaza pe PC sau pe mobile, totul despre aplicatii.

Aplicații de backup și recuperarea datelor

Află mai multe în categoria: Aplicatii

Producătorul de aplicații EaseUS are un concurs special de Sărbători cu reduceri importante la aplicații software de backup, recuperarea datelor și altele asemenea. Au invitat chiar și parteneri de-ai lor care produc aplicații complementare să ofere reduceri în această campanie specială.

Aplicații de backup și recuperarea datelor

Acest concurs de reduceri și premii se desfășoară în perioada 22 decembrie 2017 – 4 ianuarie 2018. Oricând aveți timp vă puteți juca pe site-ul lor și aveți șansa să câștigați premii interesante. Pe această pagină specială a fost creat un joc online care vă permite să prindeți premii. Trebuie să urmăriți pătratele care cad, dar să dați click doar pe cele colorate, nu pe alb. În funcție de scor, câștigați unul dintre premii.

La concursul cu reduceri aveți șansa de a prinde aplicații software cu reduceri în valoare de $198.80. Avem și câteva exemple oferite de organizatori:

  1.  – EaseUS Partition Master Professional 11.10 – aplicație pentru realizarea de partiții pe HDD și recuperarea celor ascunse. Se pot formata doar partițiile, se pot crea în funcție de spațiu, se pot uni partiții;
  2.  – EaseUS Mobimover 3.0 – aplicație software pentru transferul de date de pe un PC cu Windows pe iPhone sau iPad;
  3.  – EaseUS MobiSaver for Android 5.0 – aplicație care permite recuperarea datelor șterse de pe un smartphone cu Android;
  4.  – EaseUS Todo PCTrans Pro 9.0 – aplicație care transferă datele și aplicațiile de pe vechiul PC cu Windows pe noul sistem sau laptop;
  5.  – EaseUS Todo Backup Home 9.2 – aplicație de backup pentru acasă, ca să păstrați tot timpul laptopurile la zi și să puteți face restore imediat ce apare vreo problemă.

 

În plus producătorul de aplicații EaseUS oferă 70% reducere la licența pentru aplicația sa principală, EaseUS Data Recovery Wizard Pro, oferită la pachet cu EaseUS MobiMover Pro. Am explicat mai sus ce fac exact aceste aplicații. Pachetul avea în mod normal prețul de 129.90 dolari, dar acum este redus cu 84,93 de dolari, aveți de plătit doar 44,97 dolari.

Pe lângă oferta de aplicații proprii, EaseUS au invitat câțiva parteneri software să facă și ei oferte pe site-ul lor. Astfel puteți prinde reduceri pentru aplicații precum Wisecare 365 Pro, Driver Booster 5, Animix, HD Video Conferter Factory Pro. Reducerile expiră pe 4 ianuarie, așa că grăbiți-vă!

Scrie un comentariu