Unde afli despre Samsung Galaxy S9 – păreri și preț | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Unde afli despre Samsung Galaxy S9 – păreri și preț

Află mai multe în categoria: Featured, Gadget

Unde afli despre Samsung Galaxy S9 – păreri și preț? Există un sigur blog de tehnologie care oferă informații într-o singură pagină. Acolo dai click, adaugi pagina la favorite și vezi în fiecare zi ce s-a lansat nou în legătură cu telefonul Samsung.

La ora actuală nu avem decât zvonuri despre telefonul Samsung, dar se apropie lansarea, ar putea în ianuarie și ar putea aduce multe surprize.

Trebuie să recunosc că imaginile arată spectaculos. Cel mai recent zvon spune că Samsung Galaxy S9 și LG G7 vor fi lansate ambele în ianuarie. Nu este clar dacă vor fi prezentate la CES 2018 Las Vegas, dar este foarte plauzibil să fie așa. Sau poate acolo sunt văzute doar de câțiva apropiați ai Samsung, iar apoi vor fi prezentate public în februarie.

Ecranul frontal Infinity pare identic, iar Samsung va rafina design-ul și partea de software. Să vedem bateria, să vedem autonomia, să vedem ce funcții noi de control. Focusul va fi pe Inteligența Artificială, pe noul procesor și pe noi funcții foto.

Camera Samsung Galaxy S9 va filma super-slow-motion cu 1000 fps. Deocamdată doar un smartphone Sony Xperia atinge cifrele astea, iar iPhone X abia 240 fps, deci cred că Samsung ar vrea așa ceva. Înțeleg că vor avea probleme legate de patentele Sony, dar sigur problema poate fi rezolvată, dacă vor să atingă și acest nivel. Vor folosi o arhitectură cu trei straturi – senzor, procesor de imagine și extra-RAM.

Samsung va epuiza stocul de Snapdragon 845. Ca și anul acesta, Qualcomm va lansa 845 la CES și apoi va acorda prima tranșă de procesoare exclusiv către Samsung, astfel încât ceilalți producători trebuie să folosească 835, fiind defavorizați. Pînă când vor începe să lucreze cu alți furnizori. Oricum, ideea nu e nici nouă, nici neobișnuită, are șanse să fie reală.

Samsung Exynos 9 Series 9810 este procesorul care va veni pe Samsung Galaxy S9. A fost prezentat oficial, iar detaliile sale sunt interesante. Procesorul include tehnologie comparabilă cu 5G, respectiv gigabit-LTE, pentru rețelele care vor oferi viteze maxime de internet. Tehnologia 6CA (six carrier aggregation) permite combinarea benzilor pe șase frecvențe și va atinge 1.2Gbps viteze de download. Deși pe unele site-uri apare ca și construit pe 10 nanometri, Samsung a anunțat deja că anul viitor fabricile sale trec pe procesul de fabricație pe 8 nanometri.

Se spune că următorul design va avea margini mai subțiri în partea de jos și poate chiar sus, nu e foarte clar, dar vedeți în imagini. Practic, telefonul devine tot ecran, marginile curbate dau senzația că nu se termină și totul arată excelent. S8 mi se pare destul de rezistent, deși acum se văd semne pe Gorilla Glass 5, însă nici nu l-am ferit foarte tare. Probabil anul viitor vin cu o nouă variantă, mai rezistentă. S8 a rezistat foarte bine la căderea direct pe ecran, fără să se spargă sau să se strice ceva. Sper să reziste la fel și S9. Să mergem la tehnologii, senzori, ecran.

Citește mai departe despre Samsung S9 pe Computerblog.ro ->>

Scrie un comentariu