Samsung Galaxy Note20 și alte noi dispozitive | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Samsung Galaxy Note20 și alte noi dispozitive

Află mai multe în categoria: Featured, Gadget

Samsung a găzduit primul eveniment virtual Galaxy Unpacked, transmis în direct din Coreea, pentru a lansa o nouă serie de dispozitive puternice. În cadrul evenimentului au fost dezvăluite cinci noi dispozitive integrate perfect în stilul de viață al utilizatorilor ce navighează într-o lume în schimbare rapidă: Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra, cea mai puternică gamă Note de până acum; Tab S7 și S7+, tablete versatile pentru productivitate și creativitate; Galaxy Watch3, un smartwatch premium, echipat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății; Galaxy Buds Live, elegante și ergonomice, cu o calitate audio superioară; și Galaxy Z Fold2, smartphone-ul pliabil de generație următoare, cu rafinamente îmbunătățite.

„Niciodată nu ne-am bazat pe tehnologie mai mult decât o facem astăzi. Este modul în care rămânem conectați, navigând de-a lungul provocărilor neobișnuite cu care întreaga lume se confruntă astăzi. Tehnologia trebuie să ușureze viața, nu să o complice. Acesta este motivul pentru care am introdus cinci noi dispozitive puternice. Luate individual, acestea reprezintă instrumentele ideale pentru a vă ajuta să vă maximizați eforturile atât în munca pe care o desfășurați, cât și la joacă. Împreună, ca parte a ecosistemului Galaxy, acestea se sincronizează fără probleme, astfel încât dvs. să vă puteți petrece timpul concentrat doar pe ceea ce contează”, a spus Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Seria Galaxy Note20

Seria Galaxy Note20 – cea mai puternică serie Note de până acum – este o sursă puternică de productivitate care funcționează la fel ca un computer și vă permite să vă jucați ca un adevărat profesionist. Seria vine în două versiuni: Galaxy Note20 Ultra, concepută pentru fanii loiali Note, care își doresc putere și productivitate de ultimă generație, și Galaxy Note20, pentru utilizatorii care doresc să își maximizeze timpul pentru muncă și joacă. Ambele dispozitive sunt create pentru eficiență, astfel încât să puteți rămâne mai mult conectat cu oamenii pe care îi iubiți.

Seria Galaxy Note20 transformă modul în care lucrați – vă permite să faceți mai mult oriunde v-ați afla, crescându-vă productivitatea. Începând cu 2011, elementele definitorii ale lui Galaxy Note, S Pen-ul și Samsung Notes, au trecut printr-un proces de evoluție continuă pentru a oferi o experiență naturală de scriere de tip pen-to-paper, controlată digital. Aceste caracteristici principale ale lui Galaxy Note sunt extinse și mai mult pe seria Galaxy Note20 și sunt, de asemenea, implementate și pe Tab S7 și Tab S7+ pentru experiențe mai puternice. În plus, parteneriatul stabil și bazat pe încredere dintre Samsung și Microsoft, face ca Galaxy Note20 și computerul cu Windows să funcționeze perfect împreună.

Un S Pen avansat: Favorit în rândul fanilor Note și a persoanelor dornice să facă cât mai multe lucruri în același timp, S Pen-ul îmbunătățit al seriei Galaxy Note20 oferă cea mai recentă și completă experiență de scriere digitală, astfel încât să vă puteți nota ideile, ori de câte ori aveți inspirație. Seria Galaxy Note20 vă oferă o precizie și un timp de reacție de neegalat. Noua funcție a S Pen-ului de a acționa de oriunde permite navigarea cu ușurință indiferent de aplicația folosită. De exemplu, pentru a te întoarce în ecranul principal trebuie doar atinsă partea de sus cu S Pen.

Experiență Samsung Notes mai flexibilă și mai utilă: Avem nevoie de instrumente concepute pentru a ne permite să lucrăm oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv. Pentru a vă ajuta să notați, să editați și să vă partajați ideile pe telefon, tabletă sau computer, Samsung Notes oferă funcții de salvare și sincronizare automate, astfel încât munca pierdută să devină un lucru de domeniul trecutului. Samsung Notes transformă automat scrierea de mână dezordonată într-una lizibilă. Obținerea de feedback de oriunde este de asemenea ușor de realizat acum, când puteți edita, adnota și evidenția PDF-uri sau prezentări Microsoft PowerPoint direct în Samsung Notes. Utilizați noua opțiune pentru a înregistra audio în timp ce luați notițe, iar dacă doriți să ascultați o anumită parte din însemnările dvs. trebuie doar să selectați un cuvânt din text, iar înregistrarea va începe din acel moment. Mai mult decât atât, mențineți totul organizat printr-o nouă gestionare intuitivă de foldere care eficientizează găsirea oricărui document dorit.

Funcționează mai inteligent între dispozitive: cu funcția Link to Windows actualizată, acum puteți accesa cu ușurință aplicațiile mobile direct de pe computerul dvs. cu Windows 10 fără a vă perturba ritmul de lucru. Mai târziu, veți avea posibilitatea de a rula mai multe aplicații în același timp direct pe computer. Creați comenzi rapide pe computerul dvs. cu Windows 10, astfel încât să nu fiți niciodată nevoit să căutați pe telefon aplicațiile de social media preferate sau galeria foto. În plus, toate ecosistemele de productivitate sunt aliniate între dispozitive atunci când Samsung Notes se sincronizează cu Microsoft OneNote și Outlook, iar alertele dvs. cu Microsoft Outlook, To Do și Teams, astfel încât tot ce aveți nevoie să vă fie la îndemână, indiferent unde vă aflați.

De asemenea, Samsung aduce parteneriatul cu Microsoft și în zona de divertisment a seriei Galaxy Note20, ducând experiența de joacă virtuală la nivelul următor. Lăsați-vă complet absorbiți de cea mai puternică experiență de jocuri mobile pe care Samsung a creat-o vreodată pentru un smartphone, astfel încât să vă puteți juca ca un profesionist direct de pe canapeaua dvs. sau de oriunde v-ați afla. Seria Galaxy Note20 vine la pachet cu performanțe de generație următoare, conectivitate și cel mai bun display creat vreodată.

În plus, seria Galaxy Note20 este echipată cu instrumente profesioniste pentru a surprinde fotografii uimitoare și a înregistra videoclipuri cinematografice, oferind și experiențe avansate de multitasking.

Jocurile tale Xbox favorite direct pe seria Galaxy Note20: Încearcă jocurile tale preferate de PC și consolă cu Xbox Game Pass Ultimate, care îți oferă acces instantaneu la o bibliotecă curatată de peste 100 de jocuri populare din cloud, inclusiv Minecraft Dungeons, Forza Horizon 4 și Gears of War 5: Ultimate Edition, mai târziu în acest an. Fiecare nivel și luptă este susținută de o latență 5G ultra-rapidă și ultra-scăzută și de Wi-Fi 6 cu latență de joc optimizată. În plus, cu un display mare și imersiv, cu o experiență de joc neîntreruptă, datorită celui mai rapid procesor creat vreodată pentru un dispozitiv Galaxy, seria Galaxy Note20 este o configurație pro-gaming pentru buzunar.

Filmare cinematografică direct în mâna ta: Cu un raport de aspect 21: 9 și o înregistrare de 24fps, camera 8K a seriei Galaxy Note20 oferă acum acces la o rezoluție ultra-înaltă și o experiență video profesională de calitate. Utilizați modul Pro Video, de la focalizare pro-grade, audio, expunere, iluminare, instrumente de zoom și fotografiere de 120 de fps până la opțiuni FHD pentru videoclipuri în stil cinematografic. Noul senzor laser pentru auto-focus de pe Galaxy Note20 Ultra permite o focalizare precisă, plus funcția Live Focus Video, oferind fotografiilor tale profunzimea detaliilor din realitate. Lentilele Pro și funcția Space Zoom avansată vă permit să fotografiați cadre cu detalii superbe. Puteți, de asemenea, să controlați și să reglați direcțiile microfonului lui Galaxy Note20 acolo unde doriți ca sunetul să se audă foarte clar. Conectat la Galaxy Buds Live, puteți înregistra un sunet la o claritate superioară, indiferent de zgomotul de fundal.

Master în Multitasking cu Samsung DeX avansat: Pentru prima dată, cu Samsung DeX puteți să conectați wireless seria Galaxy Note20 la un Smart TV atunci când aveți nevoie de un ecran mai mare. Gestionați două ecrane în mod simultan, cel al lui Galaxy Note20 și ecranul televizorului dvs., astfel încât să puteți trimite mesaje prietenilor în timp ce vă jucați sau să primiți răspunsul lor în timp real, în timp ce împărtășiți cu ei ultima creație video.

Galaxy Note și-a consolidat statutul de telefon cu putere de ultimă generație. Seria Galaxy Note20 continuă această moștenire ca fiind cea mai puternică serie Note creată până în acest moment pentru a vă pune la dispoziție toate lucrurile pe care le știți, le iubiți și le așteptați de la dispozitivele Galaxy.

Seria Galaxy Note20 este echipată cu cel mai rapid procesor dintre toate dispozitivelor Galaxy. Dispune de o tehnologie de ultimă oră și de experiențe mobile la cel mai ridicat nivel de performanță, fără a sacrifica designul iconic și rezistent. Atât Galaxy Note20 cât și Note20 Ultra introduc o nouă nuanță de culoare, Mystic Bronze – tonuri neutre fine care întâmpină tendințele în schimbare.

Pentru prima dată pe seria Note, Galaxy Note20 Ultra vine echipat cu un display dinamic AMOLED 2X și o rată de refresh de 120Hz, oferind imagini extrem de clare pe cel mai bun display al nostru, care se adaptează automat la conținutul pe care îl vizualizați pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Construit cu o baterie inteligentă ce rezistă întreaga zi și cu o capacitate de încărcare super-rapidă, obținând o încărcare mai mare de 50% în doar 30 de minute, acum nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei.

Samsung întărește promisiunea în zona de 5G și oferă putere de generație următoare pentru tot ceea ce vă place să faceți, datorită tehnologiei 5G la o viteză ultra rapidă cu o latență ultra scăzută. Seria Galaxy Note20 caută și recomandă automat rețele de mare viteză și pune la dispoziție rețele Wi-Fi 6 stabile cu latență optimizată pentru diverse servicii de streaming. Mulțumită Samsung Knox, hardware-ul și software-ul integrate pe seria Galaxy Note20 sunt securizate end-to-end, astfel încât să stați fără griji.

Pentru prima dată pe un dispozitiv Galaxy cu UWB, Nearby Share va atinge un nou nivel de partajare rapidă și ușoară. Pur și simplu direcționați smartphone-ul Note20 Ultra către un alt dispozitiv Galaxy cu UWB activat, iar funcția Nearby Share va lista automat persoanele din apropiere în partea de sus a panoului de partajare. Funcționalitatea viitoare UWB vă va ajuta, de asemenea, să găsiți lucrurile mai precis cu ajutorul tehnologiei AR și să vă deblocați casa cu o cheie digitală.

Dispozitivele și serviciile Samsung sunt proiectate să funcționeze fără efort, ușurând atât munca și joaca, cât și tot ceea ce este important pentru dvs. Utilizați dispozitivul Galaxy Note20 la putere maximă, îmbinându-l cu alte noutăți din portofoliul Galaxy: Galaxy Tab S7 și Tab S7+, Galaxy Watch3 și Galaxy Buds Live. Cu toate aceste accesorii de top ce completează întreaga experiență Note, puteți lucra mai inteligent, vă puteți juca mai mult, trăi mai sănătos și comunica mai bine și mai eficient.

Galaxy Tab S7 și Tab S7+

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt două tablete versatile care îmbină capacitatea unui computer, flexibilitatea unei tablete și conectivitatea unui smartphone. Cu cel mai recent procesor și conectivitate 5G, ambele tablete vin echipate cu două display-uri mari de 11 inci și respectiv 12,4 inci cu o rată de actualizare de până la 120 Hz.

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt dotate cu tastatură, S Pen actualizat și Samsung Notes prezente deja în seria Galaxy Note20 pentru a oferi experiență asemănătoare cu PC-ul – toate acestea vă permit să faceți mai multe lucruri într-un timp mai scurt. S Pen-ul este, de asemenea, însoțitorul tău devotat, aducând cele mai bune aplicații de desen și de scriere, precum Clip Studio Paint, Canva și Noteshelf, utilizatorilor Galaxy Tab S7 și Tab S7+.

Galaxy Watch3

Galaxy Watch3 este un însoțitor de generație următoare ideal pentru gestionarea rutinelor, îndeplinirea obiectivelor tale de fitness și atenta monitorizare asupra sănătății tale. Construit cu materiale premium și cu o versiune mai subțire a popularei margini rotative, Galaxy Watch3 prezintă măiestria unui ceas de lux, în timp ce se simte încă destul de confortabil la mână pentru a-l putea purta atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Dar acest smartwatch nu este doar atrăgător la prima vedere, ci este centrul experiențelor dvs. de wellness, sportul dispunând de cel mai extins kit de sănătate Samsung. Echipat cu o tehnologie avansată de senzori, Galaxy Watch3 permite acum măsurarea tensiunii arteriale fără manșetă suplimentară și măsurarea electrocardiogramei, pentru a vă ajuta să monitorizați și să gestionați starea de sănătate zilnic. Dacă vă accidentați și cădeți, funcția de detectare a căderilor vă permite să trimiteți un mesaj SOS la contactele de urgență.

Galaxy Buds Live

Faceți cunoștință cu cea mai nouă formă a adevăratelor căștilor wireless – Galaxy Buds Live. Cu un design cu adevărat iconic și o potrivire confortabilă în ureche – nu se compară cu nimic din ce ați văzut sau purtat până acum. Îmbinând expertiza audio AKG cu un difuzor mai mare, de 12 mm și un canal sonor de bass, sunetul se aude profund și bogat, astfel încât să vă puteți bucura de muzică redată cât mai fidel. Galaxy Buds Live sunt echipate cu trei microfoane și cu unitatea Pickup Voice, astfel încât să poți simți că te afli în aceeași cameră cu cei dragi, chiar și atunci când ești deconectat de aceștia. Aceste căști sunt dotate cu anularea activă a zgomotului de fundal, pentru modul deschis, oferind cea mai bună calitate a sunetului, cu posibilitatea de a vă conecta (sau deconecta) cu lumea din jur.

Galaxy Z Fold2

Samsung continuă să fie pionier într-o categorie complet nouă de dispozitive mobile, introducând următoarea generație de dispozitive pliabile – Galaxy Z Fold2. După ce a lansat două dispozitive pliabile și a ascultat feedback-ul utilizatorilor cu privire la cele mai solicitate upgrade-uri și funcții noi, Samsung lansează noul Galaxy Z Fold2 cu inovații semnificative, care oferă utilizatorilor un rafinament îmbunătățit și o experiență de utilizare pliabilă. Galaxy Z Fold2 vine la pachet cu două display-uri Infinity-O edge-to-edge, aproape fără margini. Ecranul de acoperire este de 6,2 inci, iar cel principal de 7,6 inci, ceea ce le face pe ambele mai mari decât cele de pe Galaxy Fold. Cu un design elegant și o inginerie rafinată, Galaxy Z Fold2 vine în două culori la fel de uimitoare: Mystic Black și Mystic Bronze. Pe măsură ce continuăm să aflăm feedback-ul utilizatorilor, consolidăm parteneriatele stabile cu Google și Microsoft pentru a proiecta o experiență pliabilă de neegalat. Pentru utilizatorii care caută un design premium unic, Samsung colaborează din nou cu casa de modă emblematică din New York, Thom Browne, pentru a livra o ediție limitată Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition. Cu Galaxy Z Fold2, Samsung continuă să inspire prin noi posibilități pentru întreaga categorie pliabilă.


Seria Galaxy Note20 și seria Tab S7 vor fi disponibile pe anumite piețe începând cu 21 august 2020. În România, noile dispozitive vor fi disponibile la precomandă în perioada 5-20 august, împreună cu Galaxy Buds Live pentru Galaxy Note 20 Ultra 5G și Galaxy Buds+ pentru Galaxy Note 20, respectiv Husa Book Cover pentru tableta Galaxy S7/S7+.

Taguri: , ,

Scrie un comentariu