Logitech MK295 wireless combo | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Logitech MK295 wireless combo

Află mai multe în categoria: Stiri

Logitech MK295 wireless comboe este varianta silent a celui mai bine vândut kit format din mouse și tastatură de la Logitech. Experiența familiară de utilizare este acum cu până la 90% mai puțin zgomot cu ajutorul tehnologiei SilentTouch.

Logitech MK295 wireless combo

Logitech MK295 wireless combo

Logitech MK295 wireless combo

Logitech a anunțat lansarea MK295 Silent Wireless Combo, o tastatură durabilă și confortabilă și un mouse care dispune de noua tehnologie SilentTouch pentru a elimina 90% din zgomotul click-urilor și tastării pe care kit-ul Logitech MK270 le are. Noul combo este disponibil în variantele de culori graphite și alb, are caracterul familiar de tastare și click al celui mai bine vândut combo din lume de la Logitech, dar fără sunetele perturbatoare pentru tine și pentru cei din jurul tău.
„Fie că lucrezi de acasă sau de la birou, știm că zgomotul este unul dintre cele mai mari probleme pentru creativitate, învățare, productivitate și chiar sănătate mentală. Tehnologia SilentTouch, utilizată de noul MK295 Silent Wireless Combo pune focus pe munca ta și departe de orice distragere a atenției în spațiul tău de lucru”, a declarat Delphine Donne-Crock, general manager creativitate și productivitate la Logitech. „Acest nou combo silențios aduce confortul și senzația familiară a celei mai bine vândute combinații de tastatură și mouse, dar fără zgomot!”

Tastatura full size oferă un design rezistent la scurgeri accidentale de apă, taste durabile și piciorușe ferme, înclinate și cu înălțime reglabilă pentru un plus de utilitate și confort. Durata de viață a bateriei de până la 36 de luni, reduce bătaia de cap a schimbării bateriilor, pentru a putea continua lucrul cu ușurință, wireless și fără întârzieri.
Mouse-ul confortabil și compact are o formă bine conturată, cu click neted și precis, toate în modul silențios. Împreună cu o durată de viață a bateriei de 18 luni, mouse-ul include un comutator de pornire și oprire, astfel încât să fie gata să funcționeze când este nevoie. Mai mult de atât, dispune de o conexiune wireless puternică de până la 10 metri realizata cu receiver-ul USB Logitech.

MK295 Silent Wireless Combo este disponibil pe Logitech.com și în magazinele partenerilor la un pret recomandat de 169.9 lei.

Taguri:

Scrie un comentariu