PC Garage relansează campania “Te echipăm Gratuit – Intel Edition” | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

PC Garage relansează campania “Te echipăm Gratuit – Intel Edition”

Află mai multe în categoria: Stiri

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă
ediție a campaniei „Te echipăm gratuit”, ce se aplică de data aceasta la achiziţia unei platforme Intel. Te echipăm Gratuit - Intel Edition

Astfel, până pe 13 Decembrie 2020, cei ce vor achiziționa un procesor Intel din generaţia a 9-a și o placă de bază compatibilă din promoţie, vor primi cadou o carcasă Deepcool Matrexx 55.

Din dorinţa de a recompensa fidelitatea clienţilor, PC Garage a făcut o tradiție din aceste campanii, încercând să ofere pasionaților de hardware produse gratuite sau discount-uri atractive. Campania “Te echipăm gratuit” a fost tot timpul diversificată, oferind cadouri variate foarte utile mai ales la construirea unui calculator de la zero, de aceea în actuala ediție sunt în focus procesoarele Intel și plăcile de bază compatibile cu acestea.

Procesoarele Intel de generaţia a 9-a cunoscute și sub denumirea Coffee Lake sunt disponibile într-o gamă variată de modele. Fie că ai nevoie de un procesor puternic pentru randare 3D sau un procesor cu un consum redus de energie la un preț foarte accesibil, generația Coffee Lake dispune de modele care satisfac toate nevoile utilizatorilor. Procesoarele oferă suport pentru memoriile DDR4 și Intel Optane, sunt construite folosind procesul de fabricație de 14nm, iar consumul energetic este unul foarte mic.

Modelele Intel participante la promoţie sunt aici.

Plăcile de bază disponibile în campanie oferă o varietate interesantă, cu o adresabilitate largă. Astfel, cine dorește un sistem office poate opta pentru o placă de bază extrem de accesibilă pe chipset B360 sau B365. La polul opus, pentru pasionații de jocuri video sau pentru utilizatorii care caută performanţă ridicată, sunt disponibile plăci de bază cu chipset Z390.

Modelele din campanie sunt disponibile aici.

Recomandările PC Garage pentru această ediție:

Procesor i7-9700K + Placa de baza Gigabyte Z390-UD

Procesor i9-9900 + Placă de bază ASRock B365 Pro4

Procesor i9-9900K + Placă de bază MSI MPG Z390 Gaming Edge AC

Carcasa CADOU Deepcool Matrexx55

Foarte apreciată de către comunitatea pasionaților de hardware, carcasa Deepcool Matrexx 55 oferă tot ce are nevoie un utilizator obișnuit. Plecând de la design și până la specificații, Matrexx 55 excelează la toate capitolele și este o soluție modernă și practică indiferent de tipul de calculator construit (gaming, editare sau office).

Carcasa oferă un panou lateral transparent din sticlă securizată și poate fi echipată cu 6 ventilatoare. Suportă o placă video de maxim 370mm lungime și un cooler CPU de maxim 168mm înălțime. Pe lângă acestea, modelul mai oferă 2 porturi USB 2.0 și un port USB 3.0, jack-uri pentru căști și microfon, elemente de design speciale pentru wire management, dar și un filtru de praf magnetic în partea superioară.

Puteți afla mai multe detalii despre carcasă urmărind recenzia video realizată de experții PC Garage.
Link video review: https://youtu.be/vSTOo8xOULc

Perioada de desfășurare a campaniei “Te echipăm gratuit – Intel Edition” este 28.11.2020 – 13.12.2020, în limita stocului disponibil.

Taguri: ,

Scrie un comentariu