Synology DS1621+ este un NAS performant cu procesor AMD Ryzen | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Synology DS1621+ este un NAS performant cu procesor AMD Ryzen

Află mai multe în categoria: Stiri

Synology DS1621+, un NAS cu 6 bay-uri și procesor AMD Ryzen, a fost lansat azi oficial. Acesta este o soluție axată către performanță și stabilitate în exploatare, destinată creatorilor de conținut și mediului business ce caută o soluție fiabilă și rapidă.

Synology DS1621+

Synology DS1621+ este unul dintre cele mai puternice modele ale seriei plus, el fiind echipat cu un procesor de ultimă generație, AMD Ryzen cu patru nuclee. Oferă o viteză secvențială de scriere de până la 1.1GB/s, cu 75% mai mare față de generația anterioară DS1618+, dar și o citire random 4KB cu 110K IOPS, cu 174% mai mult decât modelul anterior. Grație procesorului AMD Ryzen cu patru nuclee, DS1621+ livrează o performanță la procesare de 2 ori mai mare faţă de generaţia anterioară de la Intel (Atom C3538).

Tot la capitolul performanţe superioare, trebuie notat şi faptul că pentru infrastructuri cu cerinţe de viteze ridicate, DS1621+ permite instalarea unei plăci de reţea 10GbE. Ca şi compatibilitate, unitatea funcţionează perfect cu modelul E10G17-F2, E10G18-T2 sau E10G18-T1. Noua unitate vine echipată cu două sloturi M.2 2280, ceea ce permite instalarea de SSD-uri NVMe. Astfel, memoria cache va fi stocată pe unități foarte rapide NVMe, capabile să livreze o performanță cu 20% mai mare, pentru datele accesate în mod frecvent.

Fie că ești un creator de conținut, un administrator IT sau pur și simplu ai o mulțime de fișiere de stocat, DS1621+ oferă șase compartimente pentru unități de stocare, cu posibilitatea de extindere a acestora la 16, folosind extensia Synology DX517. Şi aici regăsim preinstalat sistemul de operare DMS, ce oferă o varietate de soluții pentru back-up și restaurare a datelor, acoperind cele mai frecvente situații. Astfel, pentru o protecție suplimentară, Synology Hyper Backup permite un backup eficient, pe baza unui program stabilit de utilizator, pentru Synology NAS, Synology C2 Cloud Storage sau alte soluții de cloud.

Synology DS1621+ poate fi folosit pentru a proteja datele din alte surse. Active Backup pentru mediul business permite centralizarea backup-ului din mai multe surse dintr-o rețea externă, cum ar fi PC-uri, mașini virtuale sau chiar din suita Microsoft sau Google. Toate datele sunt adunate într-un singur loc de unde pot fi accesate și gestionate corespunzător.

Soluțiile Synology nu sunt doar simple medii de stocare. Ele formează un ecosistem alături de aplicațiile și funcțiile din DMS, iar posibilitățile de gestionare a datelor sunt nelimitate.
Synology Drive vă permite să aveți control deplin asupra sistemului NAS, transformându-l într-un cloud privat fără taxe recurente. Synology Drive poate fi utilizat pe telefonul mobil, pe desktop, pe browser sau poate fi rulat direct pe NAS.

Mai mult de atât, Synology pune la dispoziție și aplicația Moments. Aceasta, pe baza unor algoritmi de învățare automată gestionează eficient întreaga librărie de fotografii și videoclipuri. Synology Moments vă permite să grupați fotografiile după locație, după persoanele din fotografie sau după subiecte.

Synology DS1621+ este disponibil la reseleri și partenerii globali. DS1621+ include o garanție de 3 ani care poate fi extinsă la 5 ani.

În această perioadă, mai mult ca oricând, clienții noștri se bazează pe soluțiile Synology pentru a stoca și utiliza date esențiale, atât pentru uz personal, cât şi în interes de serviciu.” a declarat Hewitt Lee, Director of Synology Product Management Group. “DS1621+ este conceput pentru a fi o soluție versatilă care ajută creatorii de conținut şi mediile de afaceri să aibă o stocare rapidă, fiabilă și de mare capacitate, precum şi o experiență de utilizare uşoară cu back-up rapid și fără efort pentru PC-uri și mașini virtuale.”

Taguri: ,

Scrie un comentariu