Gaming Video Awards: JaxiTV, Lectura DeLaA-LaZ si Cristina Simion sunt creatorii cu cele mai multe nominalizari | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Gaming Video Awards: JaxiTV, Lectura DeLaA-LaZ si Cristina Simion sunt creatorii cu cele mai multe nominalizari

Află mai multe în categoria: Stiri

Gaming Video Awards connected by Vodafone, competiția care îi premiază pe creatorii care oferă comunităților lor de pe YouTube și Twitch conținut de gaming de calitate, și-a stabilit nominalizații în urma celor trei săptămâni dedicate votului publicului. Cele 273 stream-uri ale celor 60 de creatori de conținut înscriși în competiție au obținut din partea gamerilor 169.882 de voturi. Pe data de 7 octombrie va avea loc, în cadrul unui eveniment online, care va fi anunțat pe www.gamingvideoawards.ro, gala de premiere unde vom afla care sunt câștigătorii fiecărei categorii, dar și cine este Creatorul de conținut al anului.

JaxiTV și Lectură DeLaA-LaZ sunt creatorii de conținut care au obținut cele mai multe nominalizări în cadrul celei de-a doua ediții a Gaming Video Awards. Ei sunt nominalizați la 6 categorii, printre care se numără Cel mai bun stream live, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun stream de Tactical Shooters și Cel mai bun stream axat pe jocurile populare (CS:GO), fiind unii dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din gaming-ul local. Surpriza este Cristina Simion, un nume necunoscut în industria de gaming în urmă cu un an, care se numără printre finaliști tot în cadrul a 6 categorii, printre care: Newcomer of the year, Cel mai bun stream de Battle Royale, Cel mai bun stream de MOBA și Cel mai bun stream de Tactical Shooters.

Theo Zeciu, zaSami și Amyclaire sunt alți trei creatori aflați în topul preferințelor gamerilor, cu 4 nominalizări fiecare. Theo Zeciu se numără printre cei 5 nominalizați la categoriile Cel mai bun stream kids friendly, Cel mai bun video de gaming de pe TikTok și Cel mai bun video de gaming, iar zaSami la categoriile Cel mai bun stream axat pe jocurile populare (Minecraft), Cel mai bun live stream sau Cel mai bun video de gaming. În timp ce, Amyclaire a fost votată în cadrul categoriilor Cel mai bun video al unei creatoare de conținut, Cel mai bun video de gaming de pe TikTok sau Cel mai bun stream axat pe jocurile populare (Fortnite).

Maxsialtele, Werty, meitii, Reddysh sau Madalin au fiecare câte trei nominalizări și completează lista celor mai votați streameri din cadrul competiției din acest an.

Lectură DeLaA-LaZ, Werty, JaxiTV, Madalin, Reddysh și Theo Zeciu au fost propuși de comunitățile lor și la categoria Role Model of the Year al cărui câștigător va fi ales exclusiv de juriul competiției. Alături de ei, comunitatea de gaming din România i-a propus la această categorie și pe KeTaMiNoL, Sucre și mulți alții.

Și agențiile de comunicare dar și brandurile au, începând cu această ediție, trei categorii dedicate lor. Se luptă aici campanii foarte bune realizate pentru, și dau doar câteva nume, KFC, Samsung, Logitech, Alienware, Playstation. Ne-am dorit foarte mult să aducem recunoaștere celor care investesc în comunicarea cu publicul de gaming din România, unul foarte numeros care, conform studiilor, numără aproape 8 milioane de oameni”, spune Tudor Daescu, Președinte al Gaming Video Awards.

În perioada următoare, juriul va vota atât cele mai bune videouri de la fiecare categorie, cât și înscrierile din cadrul categoriilor Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conținut, Cea mai bună campanie cu conținut de gaming, Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming, dedicate brandurilor și agențiilor de PR, publicitate sau digital.

Taguri: ,

Scrie un comentariu