Monitor de gaming: ViewSonic Elite de 32 de inch | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Monitor de gaming: ViewSonic Elite de 32 de inch

Află mai multe în categoria: Stiri

ViewSonic Elite lansează un nou monitor de gaming de 32” care dispune de cele mai noi tehnologii orientate către gameri. Bucură-te de o experiență imersivă cu HDMI 2.1, Mini-LED și Quantum Dot.

monitor gaming viewsonic elite

Monitor gaming Viewsonic Elite

ViewSonic a anunța o nouă serie de monitoare profesionale de gaming, Elite de 32”, care dispune de cele mai noi tehnologii de display. Noile modele permit gamerilor să aibă o experiență de joc la nivel înalt datorită tehnologiei quantum-dot de pe monitoarele de top Elite XG320Q, să extindă arena folosind o consolă împreună cu Elite XG230U care dispune de HDMI 2.1, sau să aibă parte de o experiență imersivă de cinema cu Elite XG321UG Mini-LED-backlit.

„În cadrul diviziei ViewSonic Elite căutăm constant să livrăm monitoare de jocuri high-end care să se potrivească fiecărui jucător, de la entuziaști la profesioniști. În timp ce monitoarele de 27” sunt făcute pentru jocurile mainstream, am luat în calcul cererea de ecrane mai mari și am extins linia de produse de 32”, spune Oscar Lin, Head of Monitor Business Unit la ViewSonic. „Echipat cu tehnologii de top pentru a revoluționa modul în care gamerii văd, simt și experimentează jocul, seria de monitoare Elite de 32” oferă o experiență de vizionare captivantă, sesiuni de gaming fără lag și o fidelitate a culorilor incredibilă”.

Toate cele trei modele vin la pachet cu caracteristici de design orientate către gameri, iar îmbunătățirile Elite Design Enhancements (EDE) duc lupta la un alt nivel – de la lumina ambientală RGB LED, care oferă atmosfera de joc perfecta și ancoră pentru cablul mouse-ului, până la suport întărit pentru căști, toate acestea pentru un setup fără aglomerare. Poți uita de oboseala ochilor în timpul sesiunilor lungi de gaming datorită certificării TÜV pentru confortul ochilor. Permițând ajustări de înclinare, pivotare și înălțime, ecranele oferă o gamă largă de mișcări pentru o poziție de vizionare ideală.

Elite XG320Q: Culori realiste cu ajutorul tehnologiei Quantum-Dot

Atunci când vine vorba de monitorul elegant Elite XG320Q, ne referim la culoare, claritate și viteză. Display-ul 2K QHD Fast IPS dispune de precizie a culorilor și contrast de înaltă calitate cu ajutorul cărora pot fi observate și cele mai fine detalii, toate acestea datorită tehnologiei quantum-dot. Lumina LED de fundal face fiecare „punct” sau nanoparticulă să aibă culori precise și un contrast profund pentru ca imaginile să fie clare și realiste.

Monitorul este compatibil cu tehnologia NVIDIA G-Sync pentru un refresh rate overclockabil de până la 175Hz, care oferă frame rate-uri precise și un timp de răspuns de 0.5ms (MPRT). Jucătorii își pot lua rămas bun de la input lag, ghosting și image stutter datorită funcției PureXP Motion Blur Reduction.

Elite XG320U: Consolă de Gaming High Fidelity ce dispune de conectivitate HDMI 2.1

Conceput pentru jocurile pe consolă de generație următoare, cum ar fi Xbox Series X/S și PlayStation 5, ecranul ultra elegant 4K Elite XG320U dispune de conexiune single-cable prin HDMI 2.1 datorită căreia vei avea parte de o experiență de joc imersivă. Ecranul suportă cele mai mari rezoluții, are o gamă variată de culori, certificată 99% Adobe și poate fi overclockat lightning-fast la 150Hz refresh rate, astfel, fiecare scenă de luptă va fi trăită în cel mai mic detaliu.

Echipat cu AMD FreeSync Premium Pro, PureXP Motion Blur Reduction, timp de răspuns de 1ms (MPRT) și Vesa DisplayHDR™ 600, gamerii vor beneficia de o experiență de joc fluidă.

Elite XG321UG: Tehnologie Mini LED Backlight și High Dynamic Range

Vedeta gamei Elite – Monitorul 4K ultra-high definition Elite XG321UG utilizează tehnologia de iluminare Mini-LED prin care 1,152 zone LED independente sunt atât de dense încât oferă cele mai luminoase nuanțe de alb și cele mai întunecate nuanțe de negru.

Cu o luminozitate maximă de 1.400 de nits și HDR de 1.400 vei observa cele mai fine detalii și te bucuri de claritate extremă. Fii mai competitive cu cele mai recente tehnologii, NVIDIA G-Sync Ultimate și Reflex Latency Analyzer și bucură-te de refresh rate de 144Hz pentru o experiență de joc fluidă.

Monitoarele ViewSonic Elite XG320Q și XG320U vor fi disponibile în întreaga lume în Q3, 2021. Mai târziu, în Q4 2021, ViewSonic Elite XG321UGva fi, de asemenea, disponibil.

Scrie un comentariu