Razer Iskur: scaun de gaming ergonomic | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Razer Iskur: scaun de gaming ergonomic

Află mai multe în categoria: Stiri

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a lansat un nou scaun de gaming ergonomic, Razer Iskur.

RAZER ISKUR

Scaun RAZER ISKUR

O caracteristică cerută în mod activ de membrii comunității Razer, noua versiune Razer Iskur Fabric folosește un material textil ultra-moale, rezistent la lichide, asigurând o experiență confortabilă, care rezistă în timp. Materialul textil cu țesătură densă oferă o senzație deosebit de confortabilă, dar în același timp durabilă pentru a putea face față la condițiile de utilizare cotidiane, fiind rezistent la apă, ulei și murdărie. Noua versiune păstrează caracteristicile ergonomice deja bine cunoscute, inclusiv suportul lombar care asigură o postură perfectă. Razer Iskur Fabric va fi disponibil și în mărime XL.

După recenta lansare a Razer Iskur și Razer Iskur X în mărimea XL, gama de produse Razer Iskur este acum completă. Versiunile XL sunt cu 15% mai mari decât modelele standard, asigurând mai mult spațiu pentru jucători printr-un spătar mai înalt și un șezut mai lat. Versiunea XL este ideală pentru utilizatori cu o înălțime de până la 208cm și cu o greutate de până la 180kg, făcând gama accesibilă unui număr mai mare de utilizatori.

Noile Razer Iskur Fabric și versiunile XL le oferă jucătorilor mai multe opțiuni când vine vorba de alegerea scaunului potrivit pentru spațiul lor de gaming. Razer Iskur Fabric și Iskur XL Fabric sunt deja disponibile. Disponibile pe siteul Razer, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor de retail autorizați. Noul Razer Iskur Fabric este disponibil la prețul de 549,99 euro, în timp ce versiunea XL poate fi achiziționată pentru prețul de 649,99 euro. Razer Iskur XL are prețul de 649,99 euro, în timp ce versiunea XL a Razer Iskur X, are prețul de 599,99 euro.

Razer este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Taguri: ,

Scrie un comentariu