Simona Halep lansează TennisWin, maagazin și rețea socială pentru pasionați de tenis | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Simona Halep lansează TennisWin, maagazin și rețea socială pentru pasionați de tenis

Află mai multe în categoria: Stiri

Simona Halep lansează TennisWin, magazin și rețea socială pentru pasionați de tenis, din 17 septembrie.

Simona Halep tenniswin.com

Simona Halep lansează TennisWin

Site-ul TennisWin este deja activ, are și un magazin dedicat pasionaților de tenis.
Nu știm prea multe despre companie: societatea TENNIS Social MarketPlace Ltd, societate înființată în Anglia și Țara Galilor având număr de înregistrare 12971345, cu sediul social la CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP, Cannon Place, 78 Cannon Street, Londra, EC4N 6AF, Regatul Unit al Marii Britanii și Țării Galilor.

Au foarte multe lucruri puse la disclaimer. TENNIS Social MarketPlace Ltd. nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la TennisWin sunt fară viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunator, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, TennisWin fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau că urmare a utilizării informațiilor de pe site. TENNIS Social MarketPlace Ltd nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. TennisWin nu își asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul TennisWin, acestea fiind puse la dispoziția TENNIS Social MarketPlace Ltd. de către furnizori.

Informațiile incluse pe TennisWin au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu buna credință, din surse pe care Vânzătorul le considera de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informație intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștință Vânzătorului la adresa support@TennisWin.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secțiunile blog literar, comunitate culturala și recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale și nu implica responsabilitea solidara a TennisWin. TennisWin își rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site că urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia că fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

TennisWin, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asuma răspunderea pentru pierderile sau deteriorările voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achiziție ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în campania respectiva. Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar TennisWin nu își asuma nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Scrie un comentariu