FIFA 22 cu tehnologie next-gen HYPERMOTION se lansează astăzi la nivel global | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

FIFA 22 cu tehnologie next-gen HYPERMOTION se lansează astăzi la nivel global

Află mai multe în categoria: Stiri

EA SPORTS: FIFA 22 cu tehnologie next-gen HYPERMOTION se lansează astăzi la nivel global.

FIFA 22

Ediția lansată astăzi urmează să devină cea mai populară de până acum, 5,2 milioane de jucători experimentând deja jocul în cadrul a 131 milioane de meciuri. EA SPORTS introduce lumii FIFA 22 cu tehnologie Hypermotion prin campania „HyperMotion Begins”, derulată alături de David Beckham, Zinedine Zidane, Son Heung-min și Kylian Mbappé.

Electronic Arts sărbătorește astăzi lansarea-record a EA SPORTS™ FIFA 22, în care jucătorii pot experimenta tehnologia de gameplay revoluționară HyperMotion pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, și Stadia. FIFA 22 introduce inovații pentru toate modurile de joc, inclusiv pentru VOLTA FOOTBALL Arcade Tournaments, noile iteme FIFA Ultimate Team Heroes și multe altele.

FIFA22 este acum disponibil la nivel global pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin și Steam, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One. Starul Paris Saint Germain, Kylian Mbappé revine pe coperta jocului pentru al doilea an consecutiv.

Mai mulți jucători ca oricând au avut acces timpuriu la joc, peste 5,2 milioane de jucători experimentând deja inovațiile FIFA 22. Astfel, au fost deja jucate peste 131 de milioane de meciuri în toate modurile de joc ale FIFA 22, și peste 4,6 milioane de echipe au fost deja create de jucători.

Alte informații

„În cadrul EA SPORTS experiența premium a unui meci de fotbal reprezintă mult mai mult decât un simplu joc. Vorbim despre o comunitate dinamică, vibrantă, în cadrul căreia zeci de milioane de fani se conectează unii cu ceilalți indiferent de granițe sau cultură. Prin intermediul acordurilor de licențiere cu peste 300 de parteneri, am creat lumi fotbalistice imersive, autentice, care le permit jucătorilor noștri să se conecteze cu ligile, echipele și profesioniștii care transformă fotbalul într-o pasiune universală. Ediția din acest an este cea mai bună demonstrație de până acum a puterii pe care fotbalul o are.”, a declarat David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FIFA
„Suntem extrem de mândri ce produsul pe care l-am construit în acest an și totodată recunoscători echipei de oameni talentați și pasionați care stau în spatele lui, echipe din studiourile noastre din București și Vancouver, dar și partenerilor noștri din întreaga lume. Obiectivul nostru a fost să ducem experiența FIFA 22 la următorul nivel, atât pe teren, cât și în afara lui. Una dintre cele mai mari inovații introduse în acest an este tehnologia de ultimă generație HyperMotion, disponibilă pe consolele next-gen și pe platforma Stadia, care ne-a permis să livrăm cea mai realistă, imersivă și fluidă experiență de gampelay de până acum. De asemenea, FIFA 22 dispune de inovații majore și în ceea ce privește Career Mode, FIFA Ultimate Team, VOLTA FOOTBALL sau Pro Clubs, dar și în materie de experiență de joc. În plus, pentru al treilea an consecutiv, suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Liga Profesionistă de Fotbal din România, pentru a recrea în mod autentic Liga 1 în FIFA22.”, a menționat Ionel Stănescu, Line Producer FIFA22, EA România.

Powered by HyperMotion Technology

Cu tehnologia HyperMotion, FIFA 22 îmbină capturile avansate de meciuri 11v11 și tehnologia proprie și brevetată de machine learning, pentru a oferi cea mai realistă, fluidă și dinamică experiență de fotbal virtual pentru platformele next-gen și serviciul Stadia, redând autentic emoțiile pure, pasiunea și dinamismul sportului-rege. Tehnologia next-gen a permis captarea mișcărilor a 22 de jucători profesioniști care evoluează la un nivel înalt. Mai mult, algoritmul proprietar EA de machine learning învață din mai mult de 8,7 milioane de cadre și capturi avansate de joc, pentru a dezvolta noi animații autentice în timp real, generând astfel mișcări fluide și organice, acoperind o gamă largă de interacțiuni pe terenul de fotbal. Astfel, fie că este vorba despre un șut, pasă sau un dribling, HyperMotion transformă comportamentul fotbaliștilor recreați în joc.

„Tehnologia HyperMotion va revoluționa nu doar franciza FIFA ci va schimba pentru totdeauna industria jocurilor video. Echipa noastră a petrecut nenumărate ore analizând feedback-ul comunității și concepând jocul în funcție de acesta pentru a oferi o experiență inovatoare, care le permite fanilor să simtă emoția pură a jocului cum nu au simțit-o până acum.”, a menționat Nick Wlodyka, GM, EA SPORTS FIFA.

O experiență FIFA Ultimate Team revoluționată

FIFA 22 dispune de inovații și în ceea ce privește renumitul mod de joc FIFA Ultimate Team, regândind modul în care jucătorii concurează în cadrul Division Rivals și FUT Champions, creând astfel un mod mult mai accesibil de a testa abilitățile și progresul în funcție de alți jucători. Noua ediție introduce și itemele FUT Heroes, cu cei mai memorabili jucători, oferind totodată fanilor șansa de a recrea momente nostalgice care le-au adus faima în cadrul FIFA 22 Ultimate Team Heroes.

Player Career – utilizatorii se pot lăsa captivați de parcursul jucătorilor lor profesioniști cu ajutorul unui sistem Player Growth îmbunătățit și al unor noi atribute in-game – Perks, la care se adaugă obiective generate dinamic, noi moduri de a îmbunătăți coeficientul de Manager și o abundență de noi efecte cinematice post-joc adaptate meciului tocmai finalizat.

Manager Career – utilizatorii pot crea propriul club și concura cu alte cluburi de top din întreaga lume pentru a câștiga trofeul UEFA Champions League sau gloria CONMEBOL Libertadores. De asemenea, aceștia pot crea propriul blazon, în funcție de viziunea fiecăruia, echipamente pentru jocurile de acasă sau din deplasări, care vor stârni invidia ligii. Mai mult pot crea propriul stadion cu ajutorul Stadium Editor.

Inovație pentru toate modurile de joc

VOLTA FOOTBALL revine cu și mai mult stil și noi moduri în care fanii își pot exprima propria viziune și se pot conecta cu echipele lor, cu un gameplay de mini-fotbal revizuit, care recompensează jucătorii pentru abilitățile lor, și cu un nou sistem sezonier de progres care le permite jucătorilor să câștige experiență pentru a debloca recompensele din VOLTA FOOTBALL, indiferent de modul de joc ales.

Pro Clubs oferă jucătorilor noi opțiuni de personalizare, pentru a-și diferenția cluburile și va permite fanilor să beneficieze de un nou sistem de progres al jucătorilor, care le oferă controlul dezvoltării Virtual Pro. De asemenea, modul Pro Clubs dispune de îmbunătățiri ale interacțiunii online, care facilitează experiența de joc. În plus, FIFA 22 introduce pentru prima oară jucătoare profesioniste în acest mod de joc.

Cu peste 17.000 de jucători și peste 700 de cluburi, 100 de stadioane și peste 30 de ligi profesioniste de fotbal reprezentate în joc, EA SPORTS FIFA 22 este singurul loc în care utilizatorii pot concura în competiții emblematice precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, noua UEFA Europa Conference League, Premiere League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana, oferind jucătorilor o experiență de joc autentică.

FIFA 22 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și este disponibil nivel global începând de astăzi, 1 octombrie 2021 pentru PlayStation®5, Microsoft Xbox® Series X|S, PC via Origin™ și Steam, Google Stadia, PlayStation®4 și Xbox® One. Ediția FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch.

Scrie un comentariu