Razer Huntsman V2 – cea mai rapidă tastatură din lume | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Razer Huntsman V2 – cea mai rapidă tastatură din lume

Află mai multe în categoria: Stiri

Razer Huntsman V2 – cea mai rapidă tastatură din lume. Disponibil în dimensiune completă și în format tenkeyless, cu o latență aproape zero, cea mai bună acustică din categoria sa și un sentiment de tastare fără egal, noua gamă Huntsman V2 oferă cea mai responsivă și cea mai avansată tastatură produsă de Razer până acum.

Cea mai rapidă tastatură din lume

Razer a anunțat noua gamă Razer Huntsman V2, care vine cu o serie de îmbunătățiri pentru a ajunge cea mai rapidă și cea mai avansată tastatură optică de gaming din lume. Printre noile caracteristici se numără a doua generație de Razer Optical Switches, tehnologia Razer 8k HyperPolling și capacele de taste Doubleshot PBT, dar și acustica îmbunătățită la cererea jucătorilor și a comunității.
De la lansarea sa în 2018, gama de tastaturi Huntsman a devenit din ce în ce mai populară până în punctul în care a ajuns cea mai vândută tastatură din S.U.A¹, impunând noi standarde pentru tastaturile inovatoare, cu timpi de răspuns rapizi, destinate gaming-ului. Noua gamă Huntsman V2 va duce mai departe această moștenire grație unor îmbunătățiri concentrate pe trăsăturile fundamentale ale oricărei tastaturi de gaming reușite: performanță, experiență de utilizare și acustică.
“Am revoluționat cu primul Huntsman, introducând în premieră switch-urile optice pe piața de gaming mainstream,” a declarat Chris Mitchell, Head of Sales & Marketing al Peripherals Business Unit din cadrul Razer. “Îmbunătățirile din noua gamă Huntsman V2 le oferă jucătorilor o tastatură de gaming deosebit de performantă și de cea mai bună calitate, care garantează o experiență de utilizare mai lină și mai silențioasă, alături de timpi de răspuns și mai reduși.”

Noul Huntsman V2 încorporează a doua generație de Razer Linear Optical Switches, care au fost perfecționate și ajustate pe baza feedback-ului venit din partea jucătorilor și a utilizatorilor. Cea mai importantă noutate este adăugarea unui amortizor de sunet din silicon, care reduce nivelul de zgomot produs de acționarea completă a tastelor, îmbunătățind considerabil experiența de folosire. De asemenea, switch-urile și stabilizatorii sunt lubrifiați mai generos, pentru a reduce și mai mult nivelul de zgomot și a oferi o experiență de tastare mai plăcută.
A doua generație de Razer Linear Optical Switches utilizează un fascicul de lumină infraroșie pentru a activa semnalul switch-ului, eliminând astfel complet întârzierea de debounce (debounce delay), acel tip de întârziere predefinită, ce este utilizată în cazul switch-urilor mecanice tradiționale, pentru ca tastatura să aibă timp să se asigure că semnalul reprezintă într-adevăr o apăsare de tastă. Fără acest debounce delay, a doua generație de Razer Linear Optical Switches profită din plin de tehnologia Razer HyperPolling, depășind polling rate-ul de 1000Hz al tastaturilor standard și atingând o valoare uimitoare de 8000Hz. Combinarea acestor două tehnologii ultrarapide și ultraperformante, îi oferă tastaturii Huntsman V2 o latență aproape de zero, făcând-o cea mai rapidă și mai responsivă tastatură din lume.

Pe baza feedback-ul venit din partea comunității și a jucătorilor profesioniști, noul Huntsman V2 a fost îmbunătățit și la alte capitole. Capacele de taste Doubleshot PBT, ce asigură o durabilitate și o rezistență deosebit de bună la uzură, sunt dotări standard în cazul Huntsman V2. Procesul de injecție în doi pași, ce este utilizat la crearea acestor taste, asigură simboluri ce nu se deteriorează nici măcar după sute de ore de utilizare. De asemenea, tastele au un finisaj texturat ce permite o mai bună aderență a degetului pe tastă.
Pentru a îmbunătăți acustica, au fost implementate o serie de caracteristici de amortizare a sunetului produs în întreaga structură a tastaturii, pentru a absorbi efectele acționării complete a tastelor. Partea superioară confecționată din aluminiu mat asigură rigiditatea tastaturii, cu o deformare minimă chiar și în timpul celor mai intense scenarii de utilizare, în timp ce suportul ergonomic de încheieturi se potrivește perfect în partea frontală a tastaturii, garantând confortul chiar și pe durata sesiunilor prelungite.
Tastatura Huntsman V2 este echipată cu o rotiță digitală multifuncțională cu patru butoane media dedicate, personalizabile, oferind un plus funcționalității dincolo de scenariile de gaming. Complet programabile prin Razer Synapse 3, Huntsman V2 dispune și de șapte scheme de iluminare Razer Chroma, cu o selecție de 16,8 milioane de culori. Memoria hibrid încorporată poate fi folosită pentru a salva setări, comenzi macro și scheme de iluminare, pentru a fi accesibile de oriunde și oricând, chiar și fără acces la spațiul de stocare din cloud.

Cu această ocazie a fost anunțată și tastatura Huntsman V2 Tenkeyless, fratele mai mic și mai ușor al Huntsman V2. Având multe dintre caracteristicile Huntsman V2, Huntsman V2 Tenkeyless renunță la partea numerică, la rotița digitală și la tastele media în favoarea portabilității. Nu lipsesc însă inovațiile aduse de Huntsman V2, precum a doua generație de Razer Linear Optical Switches, tehnologia Razer HyperPolling pentru un polling rate real de până la 8000Hz, tastele Doubleshot PBT, caracteristicile de amortizare a sunetului și suportul ergonomic de încheieturi. Huntsman V2 Tenkeyless dispune și de un cablu USB-C detașabil pentru a ușura transportul și este complet compatibilă cu Razer Synapse 3 pentru a beneficia de opțiunile de personalizare folosind cele 16,8 milioane de culori și soluția de stocare hibridă încorporată pentru comenzile macro și setări.

Scrie un comentariu