Razer Kiyo X și Ripsaw X – dedicate gamerilor | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Razer Kiyo X și Ripsaw X – dedicate gamerilor

Află mai multe în categoria: Stiri

Rkiyo-x-ripsaw-xazer dezvăluie webcam-ul Kiyo X și placa de captură Ripsaw X dedicate streamerilor aflați la început de drum .

Razer își extinde gama de produse dedicate streamingului cu un nou webcam și o placă de captură dedicate celor aflați la început de drum. Kiyo X și Ripsaw X sunt alegerile ideale pentru cei care se gândesc să devină streameri și vor să beneficieze de sunet și imagine de înaltă fidelitate.

Webcam-ul USB, Razer Kiyo X, oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă dintre claritatea asigurată de rezoluția Full HD sau experiența deosebit de lină oferită de streaming-ul cu 60 de cadre pe secundă, datorită celor două moduri de funcționare: 1080p 30FPS sau 720p 60FPS. Setările se pot personaliza în timp real prin intermediul aplicației Razer Synapse, iar claritatea imaginii este asigurată de funcția Auto Focus pe tot parcursul utilizării. Razer Kiyo X vine la pachet și cu Razer Virtual Ring Light, o aplicație de iluminare ce folosește monitorul PC-ului ca sursă de lumină, optimizând experiența din timpul apelurilor video sau a stream-urilor.

Placa de captură Razer Ripsaw X oferă o calitate video impecabilă cu o rezoluții de până la 4K la 30FPS. Folosind atât HDMI 2.0, cât și USB 3.0, placa oferă o latență aproape zero pentru orice dispozitiv compatibil, inclusiv camere DSLR sau camere video cu ieșire HDMI. Ripsaw X este o soluție de captură de tip ”plug-and-play”, care nu necesită instalarea de aplicații pe PC, fiind compatibilă cu cele mai populare aplicații de streaming.

Razer Kiyo X și Razer Ripsaw X sunt disponibile acum. Aplicația Razer Virtual Ring Light va fi disponibilă începând cu octombrie 2021.
Kiyo X este disponibil la prețul de 89,99 euro pe pagina Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați. Ripsaw X este disponibil la prețul de 139,99 Euro pe pagina Razer.com.

Taguri: ,

Scrie un comentariu