Genesis lansează moușii de gaming Krypton 200 și 220 | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Genesis lansează moușii de gaming Krypton 200 și 220

Află mai multe în categoria: Stiri

Moușii de gaming Krypton 200 și 220 au un design ergonomic, o greutate redusă, butoane programabile, memorie internă pentru setări și iluminare RGB care completeaza setup-ul de gaming și îi oferă personalitate.

Genesis lansează moușii de gaming Krypton 200 și 220

Genesis lansează moușii de gaming Krypton 200 și 220

Genesis Krypton 200 este echipat cu un senzor optic cu 6400 DPI, care vine în întâmpinarea nevoilor gamerilor ce sunt în căutarea preciziei și a rapidității în mișcare. Sensibilitatea mouse-ului poate fi setată pe șase nivele, iar setarea de DPI este afișată de un indicator LED. Switch-urile folosite pentru acest model sunt silențioase, fiind alese special pentru gamerii nocturni, oferind jucătorilor o experiență plăcută de utilizare.

Genesis Krypton 200 beneficiază de șase butoane programabile, iar setările lor pot fi modificate cu ajutorul software-ului. Programul permite utilizatorilor să seteze funcții noi butoanelor sau chiar comenzi macro. Carcasa neagră, cu un finisaj mat, beneficiază de iluminare RGB cu efect PRISMO. Logo-ul Genesis și o linie subtilă sunt ilumiate discret de LED-urile ce se află în partea din spate a carcasei.

Al doilea model, Genesis Krypton 220 se bucură de aceeași iluminare RGB. Acest mouse de gaming are o formă puțin mai agresivă și benzi cu LED-uri care traversează părțile laterale ale carcasei. Switch-urile principale sunt diferite, iar durabilitatea lor este calculată la 10 milioane de click-uri. Numărul butoanelor și posibilitățile variante de configurare sunt identice în cazul celor două modele.

Cei doi mouși de gaming au o greutate foarte mică, de doar 76 grame în cazul lui Krypton 220 și 77 grame în cazul lui Krypton 200. Modelele beneficiază de o memorie internă pentru salvarea setărilor pentru a putea fi folosite cu ușurință pe mai multe dispozitive. Senzorul performant suportă o accelerație de până la 22 G și urmărește precis mișcările cu o viteză de până la 66 inci pe secundă având o rată de raportare de 1000 Hz.

Moușii de gaming Genesis Krypton 200 și Krypton 220 se conectează la PC cu cablurile USB de 1,8 m, fiind compatibile cu cele mai populare sisteme de operare.
Moușii de gaming vor fi disponibili de Black Friday la pretul recomandat de 65 lei pentru Krypton 200, respectiv 72 de lei pentru modelul Krypton 220.

Taguri: ,

Scrie un comentariu