Căști de gaming Genesis Neon 750 RGB în România | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Căști de gaming Genesis Neon 750 RGB în România

Află mai multe în categoria: Stiri

Noile căști de gaming Genesis Neon 750 RGB sunt disponibile oficial în România. Prețul recomandat pentru ele este de 269,91 lei.

Genesis Neon 750 RG

Genesis a lansat în România căștile de gaming Genesis Neon 750 RGB. Căștile sunt construite din materiale premium, iar acest lucru se traduce printr-un confort de utilizare și durabilitate sporită. Modelul include difuzoare de 50 mm și o iluminare RGB Prismo.

Căștile de gaming Genesis Neon 750 RGB reprezintă vârful de gama al seriei Neon. Pentru un confort sporit în timpul sesiunilor de gaming, atât banda de sustinere, cât și cupele pentru urechi sunt flexibile și sunt acoperite cu piele premium. Datorită materialului textil ce îmbracă cablurile, acestea sunt flexibile și în același timp rezistente la deteriorare.

Căștile sunt echipate cu difuzoare de 50 mm. Designerii s-au asigurat că sunetul de înaltă calitate transmite toate detaliile importante pentru gameri. Perechea de caști include iluminare RGB Prismo. Utilizatorii își pot personaliza schema de culori în funcție de stilul propriu pentru a integra căștile în orice setup de gaming folosind telecomanda integrată.

Telecomanda poate fi utilizată pentru a comuta între setările de iluminare, pentru a modifica volumul sau pentru a dezactiva microfonul. În cazul căștilor Genesis Neon 750 RGB, microfonul poate fi detașat, astfel încât să nu fie în cale atunci când nu este utilizat. Conectorul jack de 3,5mm asigură o compatibilitate extinsă (calculatoare, laptop-uri, console de jocuri, etc)

Modelul este echipat cu o mufă audio jack cu 4 poli, care poate fi împărțită în două cu 3 pini cu ajutorul adaptorului inclus (oferind 2 mufe separate pentru căști respectiv microfon). Alimentarea căștilor se face separat, printr-un cablu USB cu o lungime de 2,5m.

Căștile de gaming Genesis Neon 750 RGB sunt disponibile chiar acum în magazinele din România la prețul de 269.91 Lei.

Specificații tehnice

Model: Neon 750 RGB
Design: overhead
Difuzoare: 50 mm, dynamic
Frecvență: 20 Hz – 20 kHz
Impedanță: 32 Ohms
Volum: 106 dB
Microfon:
– sensibilitate: -42 dB
– frecvență: 100 Hz – 16 kHz
– interfață: 2x mini-jack 3.5 mm (3 poli), 1 x USB (alimentare)
Cablu: 2,5 m îmbrăcat in material textil (1,5 m + 1,0 m adaptor)

 

Taguri: , ,

Scrie un comentariu