Nokia T20: tabletă cu autonomie mare și rezistentă în timp | PC Forum Romania
Gadget | GSM, GPRS, 3G, Bluetooth, Walkman, iPod etc.

Nokia T20: tabletă cu autonomie mare și rezistentă în timp

Află mai multe în categoria: Gadget

HMD Global lansează noua tabletă Nokia T20 – cu o autonomie de lungă durată a bateriei și definită de versatilitatea și fiabilitatea caracteristice terminalelor Nokia. Proiectată în Finlanda: calitate premium, construită pentru a rezista în timp.

Nokia T20

Tableta Nokia T20

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, lansează noua tabletă Nokia T20, care oferă calitatea clasică a unui terminal Nokia sub forma unui dispozitiv cu ecran de mari dimensiuni. Cu o gamă de funcții versatile și o autonomie de lungă durată a bateriei, Nokia T20 vă ajută să excelați la locul de muncă și să vă relaxați în timpul liber.

Tableta Nokia T20 marchează lansarea noii serii T și este echipată cu funcții inovatoare și accesibile pe care le veți îndrăgi, inclusiv un ecran clar cu rezoluție de 2K, trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări gratuite ale sistemului de operare.

La fel ca în cazul terminalelor Nokia, securitatea și software-ul rămân o prioritate centrală. Cei doi ani de actualizări ale sistemului de operare vin împreună cu trei ani de actualizări lunare de securitate pentru a vă proteja împotriva amenințărilor cibernetice. Când vine vorba de timpul petrecut utilizând tableta, misiunea de a ajuta la menținerea copiilor în siguranță este la fel de importantă precum cea de a contribui la sporirea creativității și educației acestora. Nokia T20 vine cu Google Kids Space, un mod de încredere pentru copii, care îi ajută să exploreze aplicații, cărți și videoclipuri pentru a-și hrăni mințile curioase. Google Kids Space funcționează în paralel cu contul Google al copilului dvs., pe care părinții îl pot gestiona prin funcția de control parental Family Link.

Noul Nokia T20 este conceput să adere la aceeași filozofie de aspect scandinav al terminalelor Nokia, cu un design simplificat și pur în care fiecare detaliu, colț și finisaj este perfect conceput. Structura solidă a corpului metallic subțire și cadrul de afișare 3D se contopesc perfect cu ecranul de mari dimensiuni, lucruri care se asigură că este construită pentru a rezista în timp.

O autonomie viață a bateriei de lungă durată, pentru a putea lucra, învăța sau juca
Nimeni nu vrea să depindă de cablul de încărcare, iar cu tableta Nokia T20 acest aspect nu este o sursă de îngrijorare datorită performanțelor de durată ale bateriei. Bateria puternică de 8200 mAh a Nokia T20 permite până la 15 ore de navigare pe internet, șapte ore de apeluri tip conferință sau 10 ore de vizionare a celor mai noi filme împreună cu familia. De asemenea, tableta vine cu încărcare mai rapidă, ceea ce înseamnă că puteți reveni la ceea ce este important, mai repede.

Indiferent dacă urmăriți cel mai recent serial sau vă depășiți recordul personal la un joc, toate detaliile vor ieși în evidență datorită ecranului Nokia T20 cu rezoluție de 2K. În plus, păstrând în vedere creșterea continuă a numărului de apeluri video, Nokia T20 este potrivit pentru a gestiona întâlnirile de afaceri importante care vă dau bătăi de cap. În plus, tableta este certificată pentru protecția împotriva efectelor dăunătoare ale luminii albastre, astfel încât să vă puteți duce sarcinile la bun sfârșit, protejându-vă totodată ochii.

Când este timpul să vă relaxați, așezați-vă cu o carte audio împreună cu copiii sau ascultați muzica dvs. preferată cu o calitate uimitoare a sunetului. Datorită difuzoarelor stereo cu OZO Playback, veți surprinde fiecare detaliu atunci când contează cel mai mult, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de ascultare cu adevărat captivantă. Și, cu microfoane duale, fiți sigur că veți fi auzit când vă aflați într-un mediu zgomotos, ocolind întrebarea repetitivă „mă puteți auzi acum?”.

Partener de afaceri pe care vă puteți baza

Nokia T20 se alătură celei mai extinse flote de dispozitive recomandate Android Enterprise (AER) care îndeplinesc cerințele stricte ale companiei Google, ceea ce înseamnă că este un dispozitiv în care puteți avea încredere pentru a vă susține afacerea. Noua tabletă funcționează, de asemenea, în armonie cu HMD Enable Pro, soluția de gestionare a mobilității întreprinderii concepute pentru simplificarea utilizării și gestionarea dispozitivelor implementate din interfața sa tip ghișeu unic.

Gama Micro este destinată persoanelor care își doresc gadgeturi mai mici. Tehnologia unică de încărcare le permite să fie construite în miniatură pentru a se potrivi confortabil pe formele diverse ale urechilor, păstrând totodată durata de viață de peste nouă ore a bateriei. Completată de o casetă de încărcare foarte subțire, oferă un timp de ascultare suplimentar de 18 ore, forma lor compactă nu afectează calitatea sunetului.

Tableta este concepută pentru a rezista în timp și pentru a oferi un plus de siguranță, iar husa de protecție robustă a Nokia T20 oferă sprijin suplimentar prin integrarea perfectă a dispozitivului. Husa Flip, cu designul său versatil, păstrează aspectul tabletei ca în prima zi.

Spotify le va oferi deținătorilor Nokia T20 acces la 70 de milioane de melodii și 2,9 milioane de podcast-uri. Oferind control suplimentar asupra confidențialității dvs. online, ExpressVPN va fi disponibil pe Nokia T20 cu o perioadă de probă gratuită de 30 de zile. Accesați următoarele pagini pentru mai multe detalii: parteneriatul Spotify și ExpressVPN.

Tableta Nokia T20 va fi disponibilă în România începând de la finalul lunii octombrie pe albastru, la prețul recomandat de 1099 RON.

Declarații oficiale

„Ne mândrim cu faptul că suntem întotdeauna receptivi și răspundem dorințelor oamenilor. În ultimul an, am observat propagarea modului de lucru în sistem hibrid și desfăşurarea activităților didactice în mediul online, precum și utilizarea accentuată a rețelelor de socializare, a platformelor de apeluri video și a serviciilor de streaming – iar acestea au dus la o creștere a popularității tabletelor cu 53% în primul trimestru din 2020 până în aceeași perioadă a anului 2021. Așadar, am creat prima tabletă Nokia sub semnătura HMD Global pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale oamenilor și dorinței lor pentru tehnologie și caracteristici versatile. Conceput pentru muncă, învățare și joacă, Nokia T20 oferă calitățile clasice pe care oamenii le-au iubit și le așteaptă de la smartphone-urile noastre, într-un nou dispozitiv”, a declarat Florian Seiche, CEO, HMD Global.

„A existat o renaștere pe piața tabletelor. Ultimul nostru raport Connected Consumer Radar subliniază cât de importantă a devenit această categorie de dipozitive, pe care 27% dintre deținătorii unei tablete o consideră mai valoroasă de la începutul pandemiei”, a spus și Ben Wood, Chief Analyst, CCS Insight.

Taguri: ,

Scrie un comentariu