Asus ROG Swift 360 Hz cu G-SYNC și Reflex este monitorul oficial al DOTA 2 | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Asus ROG Swift 360 Hz cu G-SYNC și Reflex este monitorul oficial al DOTA 2

Află mai multe în categoria: Stiri

ASUS ROG Swift 360 Hz cu tehnologiile NVIDIA G-SYNC și Reflex a fost ales monitorul oficial al DOTA 2 The International 10 Tournament.

ASUS ROG Swift 360 Hz cu tehnologiile NVIDIA G-SYNC și Reflex a fost ales monitorul oficial al DOTA 2 The International 10 Tournament

ROG Swift 360 Hz cu tehnologiile G-SYNC și Reflex a fost ales monitorul oficial al DOTA 2 The International 10 Tournament

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat că modelul de gaming ROG Swift 360 Hz PG259QNR a fost desemnat monitorul oficial al turneului DOTA 2 The International 10. Cele mai bune echipe din lume se vor reuni la București în următoarele 10 zile pentru a concura pentru un premiu de peste 15 milioane de dolari pentru primul loc. Fondul de premii finanțat de comunitate se ridică la suma record de 40 de milioane de dolari și continuă să crească. Primii șapte jucători câștigători vor obține fiecare peste 1 milion de dolari, în timp ce echipa care se va clasa pe ultimul loc va pleca acasă cu peste 100.000 de dolari.

Jucătorii de top au nevoie de cele mai bune echipamente, iar aceștia vor juca pe cele mai noi monitoare ROG Swift 360 Hz PG259QNR cu tehnologiile NVIDIA® G-SYNC® și NVIDIA Reflex, care oferă latență minimă, claritate a mișcărilor de neegalat și viteze uimitoare pentru cea mai bună experiență DOTA 2.

Monitor de gaming de ultimă generație

ROG Swift 360 Hz PG259QNR este cel mai bun monitor de gaming din clasa sa – oferind fluiditate, claritate a mișcărilor și o capacitate de reacție fără egal. Această performanță i-a adus prestigiul de a fi desemnat monitorul oficial pentru DOTA 2 The International 10. Swift 360 Hz PG259QNR oferă o rată de reîmprospătare cu 50% mai rapidă față de ecranele de 240 Hz din generația anterioară, rata de reîmprospătare de 360 Hz oferindu-le jucătorilor imagini foarte fluide, care le permit să identifice cu precizie pozițiile inamicilor și să urmărească mișcările cu ușurință. Rularea jocurilor la astfel de viteze poate duce la fluctuații ale ratei cadrelor, dar caracteristici cruciale precum G-SYNC ajută la menținerea fluidității chiar și în cele mai aprige bătălii.

Contururile precise, lipsa neclarității de mișcare și imaginile fantomatice minime le permit jucătorilor să analizeze clar acțiunea din joc care se desfășoară în fața lor. Răspunsul pixelilor este timpul necesar pentru ca un pixel să treacă de la o culoare la următoarea, iar răspunsul rapid al panoului oferit de Swift 360 Hz PG259QNR este esențial pentru imagini în mișcare curate și clare. Tehnologia încorporată NVIDIA G-SYNC Variable Overdrive reglează timpul de răspuns al panoului pentru cea mai bună claritate a mișcărilor la orice rată de cadre.

Latența sistemului determină durata de timp necesară pentru ca un click al mouse-ului să apară în joc și să fie afișat pe ecran. Cu cât latența sistemului este mai mică, cu atât mișcările în joc vor fi mai rapid afișate. Ecranele ROG 360 Hz compatibile cu NVIDIA G-SYNC, precum Swift 360 Hz PG259QNR, oferă o latență extrem de scăzută și dispun de NVIDIA Reflex – singura tehnologie de măsurare a latenței din lume. Jucătorii pot regla setările din joc cu ajutorul analizatorului NVIDIA Reflex și pot fi siguri că au cea mai mică latență a sistemului.

Swift 360 Hz PG259QNR include ROG Desk Mount Kit pentru a ajuta gamerii să elibereze spațiu pe birou. Kitul are un suport cu clemă C care se potrivește la birouri sau mese cu o grosime de până la 8 cm și include un material de protecție pentru a proteja suprafața biroului. Odată strâns și blocat în poziție, configurarea finală este floare la ureche, brațul de montare al monitorului alunecând direct în suport.

Câștigați un Swift 360 Hz PG259QNR

Pe parcursul turneului, ROG oferă un monitor Swift 360 Hz PG259QNR. Fanii ROG și DOTA 2 trebuie doar să viziteze pagina ROG global pe Facebook, Twitter sau Instagram și să comenteze ce echipă cred că va câștiga turneul DOTA 2 The International 10. Înscrierile sunt deschise în perioada 6-12 octombrie 2021, iar câștigătorul va fi selectat în mod aleatoriu la finalul evenimentului.

Taguri: , ,

Scrie un comentariu