TransferGo primește o finanțare de 4 milioane de lire sterline | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

TransferGo primește o finanțare de 4 milioane de lire sterline

Află mai multe în categoria: Stiri

TransferGo primește o finanțare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank pentru a-și continua dezvoltarea accelerată.

TransferGo a primit o finanțare de 4 milioane de lire sterline din partea filialei din Marea Britanie a Silicon Valley Bank (SVB), banca celor mai inovatoare companii din lume. Această finanțare va permite companiei să continue dezvoltarea platformei sale de plăți în timp real, destinată atât consumatorilor, cât și IMM-urilor și companiilor mari.

Având peste 35 de ani de experință în colaborarea cu companii inovatoare, expertiza financiară și îndrumarea SVB vor permite TransferGo să implementeze un program de transformare accelerată a plăților digitale. Transferurile de bani se dovedesc a fi un pilon principal al incluziunii financiare, chiar și în contextul unei pandemii, astfel că parteneriatul încheiat demonstrează că TransferGo și SVB își asumă angajamentul de a oferi serviciile lor milioanelor de imigranți care vor să trimită bani acasă – rapid, în siguranță și cu costuri reduse.

În ciuda volatilității din piață, de peste an, TransferGo continuă să depășească așteptările, realizând o creștere de peste 117% a transferurilor de bani transfrontaliere în coridoarele sale de transfer, în ultimul an fiscal. Astfel că, finanțarea va fi cu precădere orientată către dezvoltarea serviciului de plăți în timp real și a modelului local-in local-out, care permite celor 2,5 milioane de clienți din întreaga lume să trimită bani peste hotare în doar câteva secunde.

Acest anunț reflectă investițiile permanente pe care le face TransferGo în platforma sa premiată de transferuri de bani. Compania, care a ajuns recent la 2,5 milioane de utilizatori și care a atras în iunie o investiție suplimentară de 10 milioane de dolari, este dedicată extinderii amprentei sale globale și lansării de noi servicii pe platforma sa de transferuri de bani transfrontaliere. De asemenea, TransferGo a semnat de curând un parteneriat cu VISA , pentru a permite transferuri pe card la nivel mondial.

Cine este TransferGo

Fondată în 2012, TransferGo s-a remarcat ca cea mai de încredere companie de transferuri de bani din lume. Accentul pe care îl pune pe livrarea rapidă și de încredere de remitențe, o face să fie singura companie de transferuri de bani paneuropeană care poate garanta că banii ajung la destinație în 30 de minute. Punând utilizatorii pe primul loc, TransferGo a construit un brand de încredere și un produs îndrăgit de mii de consumatori. Viziunea sa este de a simplifica transferurile internaționale de bani și a elimina granițele artificiale.

Taguri: ,

Scrie un comentariu