Razer lansează Wolverine V2 Chroma – cel mai avansat controller pro | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Razer lansează Wolverine V2 Chroma – cel mai avansat controller pro

Află mai multe în categoria: Stiri

Razer anunțat lansarea celui mai avansat controller dezvoltat vreodată, Wolverine V2 Chroma. Compatibil cu consolele Xbox Series X|S și Xbox One , dar și cu sistemele PC, Razer a combinat decenii de excelență competițională cu experiența R&D cultivată dezvoltând cele mai bune periferice de PC și le-a folosit pentru a construi Wolverine V2 Chroma.

Lista de caracteristici include:

  • Butoane Razer Mecha-Tactile și un D-Pad cu timpi foarte mici de răspuns și de acționare
  • 6 butoane adiționale cu funcții multiple (2 top bumpers plus 4 back triggers)
  • Stick-uri interschimbabile (include suplimentar un stick de tip dom, dar și un stick convex mai înalt)
  • Mod de acționare Hair Trigger cu Trigger Stop-Switches
  • Un nou design în formă de L, cu zone aderente amplasate pe toate suprafețele destinate prinderii
  • Iluminare Razer Chroma™ RGB
  • Noul controller de nivel profesional Wolverine V2 Chroma se află la temelia noii campanii inițiate de Razer, ‘Connect. Compete. Conquer.’ care atrage atenția asupra avantajelor folosirii produselor Razer pentru joaca pe console.

Este disponibil pe site-ul lor sau în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor retail autorizați la 159,99 euro.

Noul Razer Wolverine V2 Chroma este cel mai bun controller pentru jucătorii de Xbox și de PC, oferind printre cei mai buni timpi de acționare și de răspuns dintre toate controllerele disponibile la ora actuală, prin încorporarea switch-urilor Razer Mecha-Tactile și a unei conexiuni deosebit de stabile prin fir. Acest controller nu poate lipsi din arsenalul niciunui jucător care ia în serios competiția și vrea să aibă performanțe remarcabile.

Cine este Razer?

Razer este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.
Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est. Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Taguri: ,

Scrie un comentariu