Monitoare ViewSonic ColorPro VP2776 și VP2786-4K | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Monitoare ViewSonic ColorPro VP2776 și VP2786-4K

Află mai multe în categoria: Stiri

Monitoarele ViewSonic ColorPro VP2776 și VP2786-4K au câștigat premiile GOOD DESIGN și Wallpaper Awards 2021.

ViewSonic a câștigat premiul GOOD DESIGN AWARD 2021 și Wallpaper Smart Space Award 2021 la categoria ‘Smartest Design + Tech Collaboration’ pentru monitoarele profesionale ColorPro VP2776 și VP2786-4K. Remarcate pentru designul lor inovator și intuitiv, cele două monitoare au fost premiate la începutul acestui an și cu iF Design Award.

Sponsorizat de Institutul Japonez de Promovare a Designului, GOOD DESIGN AWARD sărbătorește și recunoaște excelența și calitatea în design în întreaga lume. Monitoarele ViewSonic ColorPro VP2776 ​​și VP2786-4K au fost premiate cu GOOD DESIGN AWARD 2021 la nivel global pentru designul lor sofisticat și capacitatea de a oferi creativilor precizie în calibrarea culorilor. Aceștia au felicitat faptul că proiectarea centrată pe scop a monitoarelor se adresează nu numai profesioniștilor, ci și persoanelor pasionate.

Premiile inaugurale Smart Space ale revistei Wallpaper * își propun să evidențieze o tehnologie de durată și un design care inspiră și îmbunătățește spațiul de lucru. Juriul a acordat premiul ‘Smartest Design + Tech Collaboration’ monitoarelor ViewSonic ColorPro VP2776 și VP2786-4K pentru „atenția acordată detaliilor, aspect și accentul pus asupra perfecțiunii tonurilor de culoare”. Rama subțire și designul intuitiv permit mai mult spațiu pe birou pentru a lucra eficient și confortabil.

De asemenea, monitoarele au câștigat renumitul iF Design Award 2021 pentru designul minimalist și experiența îmbunătățită a utilizatorului. Caracteristicile lor unice includ ColorPro™ Wheel, un senzor de culoare care realizează o calibrare a culorilor precisă și oferă control complet al setărilor OSD (On-Screen Display); capacul elegant de umbrire care minimizează lumina din încăpere și lumina ambientală încorporată care reglează o lumina optima pentru spațiile de lucru întunecate.

Cu un aspect minimalist, monitoarele ColorPro VP2776 și VP2786-4K îmbină perfect designul și funcționalitatea. Calibrate pentru a oferi precizie aatunci c\nd vine vorba de culori și o calitate uimitoare a imaginii, monitoarele validate de Pantone® au o gamă largă de culori 98% DCI-P3 *, o rată de refresh de 165Hz * și tehnologie avansată Nano IPS.

Suntem încântați și onorați să fim recunoscuți pe scena globală de către experți din industrie și media cu premiul GOOD DESIGN AWARD and Wallpaper* Smart Space Award,” a susținut Oscar Lin, Manager General al Monitor Business Unit pentru ViewSonic. „Este o dovadă a pasiunii infinite a ViewSonic de a crea produse inovatoare și care îmbină perfect designul cu funcționalitatea. Ne propunem să ducem designul la nivelul următor și să dezvoltăm monitoare profesionale ColorPro pentru creatori.

Scrie un comentariu