Peak IT: maraton pentru comunitatea IT | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Peak IT: maraton pentru comunitatea IT

Află mai multe în categoria: Stiri

Vineri și sâmbătă, maraton pentru comunitatea IT: începe PeakIT 004, a patra ediție .

Organizația non-guvernamentală AgileHub, din Brașov, dă startul PeakIT 004, a patra ediție. Toate prezentările și workshopurile se vor desfășura online, participarea fiind gratuită. Înregistrarea se poate efectua direct pe site-ul conferinței.

Pe 22 octombrie, între orele 13.00 și 20.15, și pe 23octombrie, între orele 9.00-19.00, participanții la conferință vor putea urmări, online, un adevărat maraton de prezentări și workshopuri din domeniul IT, susținute de cei mai importanți specialiști din domeniu. Agenda completă și detaliată a evenimentului Peak IT este disponibilă online.

Keynote speakerii de anul acesta sunt James Bach (Consulting Software Tester), Victor Rentea (Independent Technical Trainer and Consultant) și Tudor Damian (IT consultant, Microsoft MVP), Nick DeWilde (Director of Ambassador Marketing), Alexey Grigorev (Principal Data Scientist). Aceștia vor susține prezentări despre subiecte actuale și de larg interes, cum ar fi test designul, migrarea către public cloud, deep learning, probleme de cyber security precum și aspecte specifice legate de diferite limbaje de programare.

Peak IT a apărut din dorința și misiunea organizației de a crea o nouă cultură în comunitatea IT din Brașov, și nu numai. Între timp, conferința a devenit un reper al întregii comunități de IT și ne bucurăm că participă persoane din toată țara. De patru ani, facem schimbul de informații și învățarea mai ușoare, astfel încât să crească numărul profesioniștilor în IT din România, dar și pentru a contribui la buna pregătire a celor care deja lucrează în acest domeniu“, spune Camelia Codarcea, unul dintre fondatorii Agile Hub.

Ediția din acest an este susținută de Siemens, Naggaro, Trimble, Raiffeisen, Atos, Accenture, Endava, Cegeka, Cerner, în calitate de sponsori ai evenimentului.

Scrie un comentariu