Kingston a lansat SSD-ul FURY cu interfață PCIe 4.0 NVMe | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Kingston a lansat SSD-ul FURY cu interfață PCIe 4.0 NVMe

Află mai multe în categoria: Stiri

Kingston FURY Renegade SSD: Performanță la standardul PCIe Gen 4×4 NVMe: optimizat pentru gaming și uz intens.

Kingston a lansat SSD-ul FURY cu interfață PCIe 4.0 NVMe

Kingston FURY, divizia de gaming de la Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, a lansat SSD-ul Kingston FURY Renegade, un model din noua generație cu interfață PCIe 4.0 NVMe M.2 destinat pasionaţilor de gaming şi entuziaștilor. Kingston FURY Renegade oferă performanțe de ultimă generație și capacități mari, folosind cel mai recent controller Gen 4×4 și memorii 3D TLC NAND.

Maximizând lățimea de bandă disponibilă, datorită interfeței PCIe 4.0, Kingston FURY Renegade atinge viteze de până la 7300/7000MB/s atât la citire cât și la scriere1 și până la 1 000 000 de IOPS1 pentru a oferi o consistență bună și o experiență excepțională în gaming. SSD-ul este optimizat pentru a reduce timpii de încărcare al jocurilor și al aplicațiilor, pentru a realiza uşor streaming dar și pentru a oferi sistemului o creștere generală de performanță. Noul SSD este disponibil în capacități generoase de până la 4TB, oferind utilizatorilor suficient spaţiu de stocare pentru a găzdui o bibliotecă generoasă de jocuri și fișiere multimedia, cu suficient de mult spaţiu liber pentru cele mai noi titluri de jocuri.

Pe lângă vitezele formidabile și opțiunile generoase de capacitate, Kingston FURY Renegade combină formatul M.2 cu un radiator avansat cu profil redus, realizat din aluminiu și grafen. Astfel se menţine o temperatură optimă în timpul utilizării intense, oferind performanțe superioare în cele mai înguste carcase pentru PC și în cele mai subțiri laptop-uri de gaming.

“SSD-ul Kingston FURY Renegade împinge limitele tehnologiei PCIe Gen4 pentru a oferi utilizatorilor o stocare de înaltă performanță necesară pentru a-și îmbunătăți configurația și experiența de gaming” a declarant Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA. „Utilizatorii pot combina SSD-ul Kingston FURY Renegade cu gama de memorii RAM Kingston FURY, obţinând astfel echipa perfect capabilă să ofere performanţe de top.”

Kingston FURY Renegade este disponibil în capacități de 500GB, 1TB, 2TB sau 4TB. De asemenea, beneficiază de 5 ani garanție4 și suport tehnic gratuit.

Taguri: , ,

Scrie un comentariu