Videoclip Crazy Valorant – colaborare între Killa Fonic și Roxen | PC Forum Romania
Stiri | Stiri de tot felul, din industria computerelor.

Videoclip Crazy Valorant – colaborare între Killa Fonic și Roxen

Află mai multe în categoria: Stiri

S-a lansat videoclipul piesei Crazy VALORANT, o colaborare între Killa Fonic și Roxen, două dintre cele mai în vogă voci din România. Riot Games, dezvoltatorului jocului, i-a susținut pe cei doi soliști în demersul de a crea melodia inspirată din joc.Cei doi artiști se aventurează în universul VALORANT, jucându-se cu Phoenix și Jett, doi dintre cei mai iubiți agenți ai gamerilor români. Videoclipul îmbină imagini cu cei doi cântăreți cu scenele animate inspirate din joc și poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=60yAdPUv4yI&list=RD60yAdPUv4yI&index=1.

Melodia Crazy VALORANT este disponibilă pe toate platformele de streaming precum: Spotify, Google Music, Apple Music etc.

VALORANT este un shooter tactic competitiv, dezvoltat de Riot Games, bazat pe personaje care se joacă 5v5. VALORANT este un joc multiplayer precis și letal, cu gameplay de înaltă fidelitate și un arsenal divers de arme, agenți cu abilități unice și hărți reglate competitiv pentru mii de ore de joc.

Aceasta nu este singura colaborare a publisher-ului cu artiști locali. În urmă cu o săptămână, Riot Games și rapper-ul COJO au lansat piesa Annie (League of Legends Rap #1), aducând universul League of Legends aproape de fanii hip-hopului.

Taguri: ,

Scrie un comentariu